Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas mergaites,

na va prisimatavau as ta BT, tai dabar susinervinus esu. Pagal BT O buvo 11CD, nors siaip ji pas mane pagal ciklo ilguma turetu but anksciausiai 18CD.
Mes ND ne kart si cikla nedarem, nes tevai buvo atostogu atvaziave, galvojom kai tik isvaziuos tai ir kibsim i darbus, o cia blyn doh.gif
As cia tik siaip kazkam pabumbet noriu, nes draugem nepasipasakosi apie BT matavimus biggrin.gif jom dar tai neaktualu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 09 08, 05:14)
Labas rytas, atrodo imu kilt jau. BP jau ir O užbrėžė.

ND labai vietoje blush2.gif Lauksim kuo geriausiu naujienu 4u.gif

QUOTE(* viva* @ 2012 09 08, 06:17)
Labas  4u.gif parėjo pagaliau  nelabosios  4u.gif pradedu  nauja ciklą  4u.gif

Laykikis.Svarbiausia nenusiminti 4u.gif

QUOTE(rutguda @ 2012 09 08, 06:45)

O as siandien pakritau ax.gif

Visoms pesipmistems - gerai,kad Jus ziurit i viska kitaip, "protingiau" ar kazkaip, bet jei neturit nieko gero pasakyti, tai manau - geriau is vis patyleti ir nesodinti kitu zmoniu tikejimo. Ir siaip cia tema yra apie BT.

Siandien pakritai rytoj gal pakilsi 4u.gif
Ir del posto paskutinio pasisakymo drinks_cheers.gif Ateinam cia viena kita palaikyti, o ne dar daugiau nuotaiku gadinti mirksiukas.gif Zinot kaip sako, apie situos reikalus tik gerai arba nieko lotuliukas.gif

QUOTE(ujankus @ 2012 09 08, 08:35)
Labas rytas mergaites,

na va prisimatavau as ta BT, tai dabar susinervinus esu. Pagal BT O buvo 11CD, nors siaip ji pas mane pagal ciklo ilguma turetu but anksciausiai 18CD.
Mes ND ne kart si cikla nedarem, nes tevai buvo atostogu atvaziave, galvojom kai tik isvaziuos tai ir kibsim i darbus, o cia blyn  doh.gif
As cia tik siaip kazkam pabumbet noriu, nes draugem nepasipasakosi apie BT matavimus biggrin.gif jom dar tai neaktualu  smile.gif

Kur daugiau pasiguosi ir issisnekesi jei ne SM thumbup.gif

Pasirodau savo BT http://tevu-darzelis...970@1208253175e
Manau kad as jau po O arba ji turi siandien ivykti.Vakar LH vakare rode pika, o siandien OT jau neigiamas ax.gif
Atsakyti
Tu geriausiu rezultatu as nesitikiu, zinom, kokia yra padetis, taigi butu lygu stebuklui, ir ND buvo daromi ne del to rezultato.. O del to, kad ivesti reguliaruma ir gerinti zuvyciu kokybe. Vyras namie buna kas antra para, tai ir grafikas atatinkamas smile.gif o apie tuos reikalus ne tik gerai butina kalbet, nes jauciasi gerai ne visos. Ir del tikejimo, kazkur ta kruopele visada lieka. O kaip reaguot, patys pasirenkam. smile.gif
Atsakyti
Tikiuos su savo ankstesniu postu nebuvau priskirta prie tu pesimisciu doh.gif nieko blogo nenorejau pasakyt, tik sava patirtim pasidalint...kaip kazkuri sake, kur kitur jei ne cia...o tikejimas visada yra ir tikiu kad ir bus! Ir del jusu, mergaites, tikiuos ir viliuos, kad BT tik kils, kils ir ir laikysis pas visas tiek kiek reikia... wub.gif
Atsakyti
Deimante mačiau gražiai laikosi blush2.gif
Iveinai 4u.gif už naują pradžią 4u.gif

Kažin kaip Bob šaindien BT? 4u.gif

Aš dabar susimasčiau - ar gali būti dvi O iš eilės? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Turiu galvos skausmą su šiuo ciklu doh.gif Kaip jau rašiau 4 dpo pradėjo skaudėti speneliai, bet BT nekilo, tai šiandien 17 dpo, tris dienas pasirodė rausvų išskyrų, tiek kad net apatinių nesutepė, o šiandien švaru ir BT kyla, bet testukas I. verysad.gif Kažin ko man čia laukti..... g.gif o visi cikliukai jau du metai buvo tikslūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 08 rugsėjo 2012 - 15:45
QUOTE(Puk @ 2012 09 08, 16:44)
Sveikos, mergaitės  4u.gif
Turiu galvos skausmą su šiuo ciklu  doh.gif Kaip jau rašiau 4 dpo pradėjo skaudėti speneliai, bet BT nekilo, tai šiandien 17 dpo, tris dienas pasirodė rausvų išskyrų, tiek kad net apatinių nesutepė, o šiandien švaru ir BT kyla, bet testukas I.  verysad.gif  Kažin ko man čia laukti.....  g.gif o visi cikliukai jau du metai buvo tikslūs.

Paziurejau tik siandiena tavo grafika.
Panasu kad O tik dabar ivyko, 30CD. g.gif O kas ten su mm? 1 diena? Ka tavo gine apie tai sako?
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 09, 08:40)
Paziurejau tik siandiena tavo grafika.
Panasu kad O tik dabar ivyko, 30CD.  g.gif O kas ten su mm? 1 diena? Ka tavo gine apie tai sako?

Tikrai O ne 30 d. vaisingos gleivės ir O skausmeliai buvo 14 c.d. kai turėji būti mmm tai tik patepliojo. MMM trunka 5 dienas, tik aš visų nežymiu blush2.gif Šiaip matuoju jau daugiau nei du metai, tai tokio grafiko dar neturėjau, manau, kad pas mane anovuliacinis ciklas papuolė, bet tai kada mmm laukti.... g.gif Jau pradėjau ir Duf, gerti , arba mmm iššauks arba padės jei reikia blush2.gif Kaip vaistus vartoti žinau, nes pas nevaisingumo spec. lankausi. Na dar testuką pakartosiu pirmadienį ir pas gin, eisiu...
Atsakyti
Puk, man tai panašu į anovuliacinį g.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
Nors nekylu kaip norėčiau, bet jau iš FF gavau liniją mirksiukas.gif
Atsakyti
Visai pasimeciau. Pirma cikla matuoju, o cia tokia misraine gaunasi doh.gif Jauciu reikia imti ta grafika ir ciuozti pas gine, prasyt komentaru g.gif O pati uszymejau, nes vis dar nenubreze nieko
Mano BT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaffa: 09 rugsėjo 2012 - 08:40
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 09, 09:39)
Visai pasimeciau. Pirma cikla matuoju, o cia tokia misraine gaunasi  doh.gif  Jauciu reikia imti ta grafika ir ciuozti pas gine, prasyt komentaru  g.gif O pati uszymejau, nes vis dar nenubreze nieko

Manau kad tu po O, o čia tas vadinamas implantacinis pakritimas gal? g.gif
Šiaip sako su BT reikia bent 3 mėnesius pastebėti save blush2.gif
Atsakyti
labas rytas,pasirodau su savo rytiniu pakritimu ir laukiu savo grazuoliu,jokio nestumo ir nebus ir siam cikle verysad.gif
http://www.fertility...com/home/3a84bb
Atsakyti