Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 01, 11:42)
Parodyk ir mums  bigsmile.gif

bet tai merginos, kokie sansai, kad teisybe su tokia temperatura?!?!
vaziuoju nusileisiu kraujo, nes gadina nervus tas testukas. greiciausiai koks pasenes.
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 30, 11:03)
Dar anksti kalbėt apie anovuliacinį  mirksiukas.gif

aš ir toliau zigzaguoju doh.gif nuo 36,5 pakilau tik iki 36,7 jau aiškiai čia nieko gero nebus unsure.gif susitaikiau su tuom ir dabar jau lauksiu vizito pas ginę po dviejų savaičių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 10 01, 07:12)
As nukritau snd visiskai

imk 4u.gif
QUOTE(eastie_girl @ 2012 10 01, 07:16)
laba diena  4u.gif

nugi nugi,parodyk ir mums vaiduokliuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 10 01, 11:54)

nugi nugi,parodyk ir mums vaiduokliuka ax.gif

aisku. kaip OT, kai dar ne pikas, bet tikrai matos. tingiu fotografuot, papasakosiu, koks hcg atsakymas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2012 10 01, 07:55)
aisku. kaip OT, kai dar ne pikas, bet tikrai matos. tingiu fotografuot, papasakosiu, koks hcg atsakymas bus smile.gif

labai laukiam naujienu ax.gif greiciau vaziuok ir gryzk tik su puikiomis ziniomis wub.gif laikome kumstukus uz tave mergyt thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 30, 15:26)
As manau ten tas virsutinis tik kazkoks pavyzdinis grafikas, po apacia jos grafikas

QUOTE(barbarise @ 2012 09 30, 18:53)
Taip, tikrai, pamaciau dabar datas  doh.gif atsiemu tada savo komentara  blush2.gif

Virsutinis - praejusio ciklo, o dabartinis yra zemiau smile.gif Ir man jis nieko gero matyt nezada doh.gif

Klausykit, o krutine kai pabrinksta po O, tai jau kai O ivyksta ar ji pradeda brink jau pries tai? Na kaip turetu but pagal filiologija? g.gif As dar neilgai stebiu save, tai neissiaiskinau kol kas smile.gif

Mano BT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ujankus: 01 spalio 2012 - 10:40
O siaube, dar neatsimerkiau matyt lotuliukas.gif pagal fiZiologija turejau omeny lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos Merginos! nELABAI SUSIGAUDAU su tuo BT matavimu.. matuoju virs menesio jau..
http://tevu-darzelis...928@120917aab98
cia mano grafikas,kaip kas yra.. tai kaip suprantu ovuliacija ivyko,ar ne??? :/ gelbekit! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 01, 12:26)
Sveikos Merginos! nELABAI SUSIGAUDAU su tuo BT matavimu.. matuoju virs menesio jau..
http://tevu-darzelis...928@120917aab98
cia mano grafikas,kaip kas yra.. tai kaip suprantu ovuliacija ivyko,ar ne??? :/ gelbekit! smile.gif

Taip! 11 ciklo diena, ten kur kiaušinukas uždėtas.. mirksiukas.gif užkilimas labai gražus.. bigsmile.gif o tas staigus nuolydis, tai gal implantacija? ciklas gana trumpas, tai manau ankstyva implantacija labai imanoma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allegria: 01 spalio 2012 - 12:08
Labas Rytas 4u.gif
Paneles, patarkit ka nors, nes visai pasimetusi esu. mm kaip ir reguliarios yra. bent jau tokios buvo. Paskutiniai 2 ciklai buvo 24 ir 25d. (nors anksciau budavo 26-28) gine sake tiek to, mazdaug buna visko. Man po paskutiniu mm (15 rugsejo), kurios vyko 3d. kaip ir yprasta man, 4 dienas tepliojo rudom isskyrom (pienisko sokolado spalvos mazdaug). man anksciau tepliodavo maximum 1 d. po menesiniu. Tai su kraujavimu gaunasi kad 7d. vyko mm.... ir ka gi toliau! praeina dar 8 dienos (16cd) ir vel pradedu kraujuoti. Vakar jau buvau tikra kad vel rasidejo mm. O siandien ziuriu vel rudai tepa vos vos. Koks cia velnias gali buti is viso?
Pagal BT galva guldau kad O turejo vykti penktadieni-sestadieni (29-30 rugsejo) graziai kritau pries ja, kaip ir praeita cikla. tempa pakylo po kritimo per kelias dienas iki 36.90
Jei ne uzplanuoti tyrimai, laukciau sekanciu mm ir ziureciau kas bus. Bet man liepe hormonus tikrintis 3-5 CD. Tai si kraujavima uzskaityt kaip mm, ar laukti sekanciu ir tada eit tyrimus darytis?
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2012 10 01, 11:05)
Taip! 11 ciklo diena, ten kur kiaušinukas uždėtas..  mirksiukas.gif užkilimas labai gražus..  bigsmile.gif o tas staigus nuolydis, tai gal implantacija? ciklas gana trumpas, tai manau ankstyva implantacija labai imanoma..

Ka turi omeny implantacija? Persileidimas cia,ar kas?! g.gif ar turetu laikykis temperatura aukstesne,po ovuliacijos,negu dabar yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 01, 14:08)
Ka turi omeny implantacija? Persileidimas cia,ar kas?!  g.gif ar turetu laikykis temperatura aukstesne,po ovuliacijos,negu dabar yra?  g.gif

implantacija, kai implantuojasi ( isitvirtina ) vaisius mirksiukas.gif po ovuliacijos temp. laikosi aukščiau, gali pakristi implantacijos diena keliais laipsniais.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allegria: 01 spalio 2012 - 13:28