Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(ujankus @ 2012 09 30, 12:10)
Sveikutes,

va mano kazkoks nenormalus grafikelis. As dabar jau susimasciau gal tai BT itakos turi aplinkos temperatura?  g.gif Nes pas mane cia gan karsta, naktim biski atvesta, tai as kartais kaldra issitraukiu, o ryte prikaitina kambari.  Dabar man atrodo, kad ta BT pakyla siek tiek kai miegu po kaldra. Kaip jus manot ar gali tai turet itakos? g.gif

Nemanau wink.gif o kurioj kuno vietoj tu matuoji?

QUOTE(evelinute @ 2012 09 30, 12:11)
labas rytas 4u.gif

maniškis eilinis gražuolis.. smile.gif

Evelinute, labai grazu smile.gif ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Oi tikrai, kad grazuolis. Taip ir laikykis mirksiukas.gif
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 30, 12:17)
Normali ta BT  unsure.gif

g.gif sakai normali? gal mes ne i ta pati grafika ziurim? Nes man atrodo, kad pirmoj fazej 0.3 - 0.4 laipsnio svyravimas nekaip atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarise @ 2012 09 30, 12:46)
Nemanau wink.gif o kurioj kuno vietoj tu matuoji?

Matuoju makstyje
Atsakyti
QUOTE(ujankus @ 2012 09 30, 12:57)
Oi tikrai, kad grazuolis. Taip ir laikykis mirksiukas.gif

g.gif sakai normali? gal mes ne i ta pati grafika ziurim? Nes man atrodo, kad pirmoj fazej 0.3 - 0.4 laipsnio svyravimas nekaip atrodo g.gif
Papildyta:
Matuoju makstyje

Man ir pasirode su tavo BT viskas gerai, svarbiausia faziu skirtumas iki O ir po O yra.
Dabar kaip tik 13 dpo, BT krenta, todel panasu, kad tuoj mmm ateis verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
http://www.fertility...com/home/3eb782 greiciau prasidetu ir negadintu nervu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 30, 14:43)
laba  4u.gif
http://www.fertility...com/home/3eb782 greiciau prasidetu ir negadintu nervu sad.gif

Ar nebus anovuliacinis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 30, 13:16)
Man ir pasirode su tavo BT viskas gerai, svarbiausia faziu skirtumas iki O ir po O yra.
Dabar kaip tik 13 dpo, BT krenta, todel panasu, kad tuoj mmm ateis  verysad.gif  4u.gif

As manau ten tas virsutinis tik kazkoks pavyzdinis grafikas, po apacia jos grafikas
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2012 09 29, 09:30)
Pasirodau ir aš Mano BT

laukiu rezultato 4u.gif o ir norisi testuka padaryti...

mmm turetu prasideti ryt poryt, pas mane ciklas nera toks reguliarus apie 30 max 33 dienos... bet is to smalsumo, didelio nekantrumo, ir didelio noro pasidariau testuka NT, na ir ka rysku ryskiausia I juostele, aisku naivuole, juk bandom tik 1 men, o BT matuoju irgi pirma menesi, tik tai kad temperatura nesileidzia kolkas nebent rytoj kris, tai ir svajoji nestuke.gif

O tada galvoji nu greiciau tada tos MMM prasidetu, kad galetumem vel bandyti wub.gif is naujo su viltim su noru wub.gif
Atsakyti

Matuoji elektroniniu termometru?
Atsakyti
Pasirodau ir as su savo sikart nevykiusiu ciklu. mm prasidejo 16 cd. Nor 99% galeciau teigti kad pries pora dienu tik ivyko O doh.gif
http://www.babyplan....r/152701-miaffa

Antradieni einu hormous tikrintis. Nors labai keista kad man gine skyre visus hormonus per 1 diena pasitikrint (ir betkuria ciklo diena)
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 30, 18:40)
Pasirodau ir as su savo sikart nevykiusiu ciklu. mm prasidejo 16 cd. Nor 99% galeciau teigti kad pries pora dienu tik ivyko O  doh.gif
http://www.babyplan....r/152701-miaffa

Antradieni einu hormous tikrintis. Nors labai keista kad man gine skyre visus hormonus per 1 diena pasitikrint (ir betkuria ciklo diena)

blink.gif blink.gif blink.gif
Ne bet kurią dieną ax.gif 7 atrodo hormonai yra 3-5 cd , o PRG 7DPO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 30, 15:05)

Iveina, bet kad tavo BT grafikelis koks grazuolis wub.gif ax.gif

QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 30, 15:26)
As manau ten tas virsutinis tik kazkoks pavyzdinis grafikas, po apacia jos grafikas

Taip, tikrai, pamaciau dabar datas doh.gif atsiemu tada savo komentara blush2.gif

QUOTE(Mamaima @ 2012 09 30, 15:50)

Dar vilties yra, grafikelis labai grazus mirksiukas.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 30, 18:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif 
Ne bet kurią dieną  ax.gif  7 atrodo hormonai yra 3-5 cd , o PRG  7DPO  mirksiukas.gif

Cia manau is Miaffos pasipelnyti nori doh.gif
Atsakyti
Su tais hormonais, tai aš likau nesupratus. Man daugumą skyrė endokrinologė, buvo 5-6 CD, bet ji neklausė. Tik, kur yra santykis rodantis berods kiaušidžių būklę ar ką, sakė turi išskaičiuoti ar nustatyti ginekologė pagal ciklo fazę, tai aš taip ir įsivaizduoju, kad klaus, kuri buvo ciklo diena... Beje, už juos su endokrinologės siuntimu aš pinigų nemokėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 30 rugsėjo 2012 - 19:12