Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 27, 20:40)
Man rodos tas NT labai brangus , ar aš klystu. Jei neapsimačiau tai jis apie 17 lt kainuoja?
Tai manau kad čia kiekviena save įtikintų pamačius tokį vaiduokliuką, ne tai kad įtikintų bet jau tikėtų.  Imk  4u.gif

tikrai taip, as irgi jei pamatyciau toki vaiduokliuka jau patikeciau. bent jau kazkokia viltis
Atsakyti
As jau snd pradedu PMS jaust. Keista kad taip velai prasidejo, bet jauciu kad nieko nebus, nes ir testai neigiami.

http://www.fertility...com/home/3e5298
Atsakyti
QUOTE(Reaqua @ 2012 09 27, 20:37)
NT - After 10.

matavau, BT po NT buvo 36,9, 36,8, 36,9, paskui iš tos laimės nebematavau. kaip ir gaunasi, kad nevėlavo mm. ciklo trukmė buvo 33 d. Man jis nėra reguliarus. Buna ir 28 ir 31 ir 33 dienos. bet labai nekantravau ir padariau NT. tiek įtikinau save, kad nėščia, bet buvau per anksti apsidžiaugusi.

Na cia bet kuri apsidziaugtu, gaila, kad melagis vaiduokliukas pasitaike. Linkiu sekancio sekmingo ciklo 4u.gif

QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 28, 11:36)
As jau snd pradedu PMS jaust. Keista kad taip velai prasidejo, bet jauciu kad nieko nebus, nes ir testai neigiami.

http://www.fertility...com/home/3e5298

Wow, cia tai skirtumas tarp faziu blink.gif smile.gif Dar nenurasyk, juk anksti dar ir testai gali nerodyti wink.gif

O cia mano kalnai lotuliukas.gif
Papildyta:
kodel man niekaip neisikelia grafikas is FF verysad.gif

Atsiprasau uz ne i tema ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ujankus: 28 rugsėjo 2012 - 11:45
ujankus, tikiuosi padėsiu ir suprasi ką kaip daryti smile.gif

QUOTE(Iveina @ 2012 09 24, 14:39)
Kaip parašyta pirmame šios temos puslapyje, Kaip įkelti grafiką per nuorodą iš Fertilityfriend: virš kalendoriaus , susirasti viršuje Sharing, tada prie jo spausti Home Page Setup ir tada Set up. Ten po Your Charting Home Page Web Address bus nuoroda nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų.

Jei dar tik ciklo pradžia, tai visada deda trumpesnį, kokių 16 dienų ciklą, o paskui vis po kelias dienas prideda  smile.gif tikiuosi pagelbėsiu, įdomu būtų pamatyti grafikėlį.

O ateičiai tai aš asmeniškai kopijuodavau adresą, kurį išmeta tiesiog paspaudus ant Fertility Friend ženkliuko kairėje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 28 rugsėjo 2012 - 12:04
QUOTE(Iveina @ 2012 09 28, 13:04)
ujankus, tikiuosi padėsiu ir suprasi ką kaip daryti smile.gif

Labai aciu uz paaiskinima, bet as jauciu kazka pridirbus nustatymuose ir man tik praejusio ciklo grafika rodo per ta nuoroda doh.gif teks dalintis tevu darzelio grafiku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ujankus: 28 rugsėjo 2012 - 12:59
QUOTE(ujankus @ 2012 09 28, 13:58)
Labai aciu uz paaiskinima, bet as jauciu kazka pridirbus nustatymuose ir man tik praejusio ciklo grafika rodo per ta nuoroda  doh.gif  teks dalintis tevu darzelio grafiku smile.gif

Vis tik siūlyčiau vakar dienos BT reikšmę panaikinti 4u.gif
Atsakyti
Mano zigzagėliai smile.gif

user posted image

labai tikiuosi ir viliuosi, kad šiandien ta lauktoji O.. ta proga ir vyra prieš darba nukankinau.. tongue.gif šiandien gana stipriai pakrito temp. ogi dar pramiegojau ir atsikėliau valandėle vėliau tai tik 0,1 laipsni atgal pargražinau, tokiu svarbiu ciklo momentu labai nesinorėjo tų tuščių rutuliukų.. blush2.gif na, bet paprastai kai atsikeliu prieš 10val. temp. būna gana aukštai užkilus ( 36,7-8 ) tai labai tikiuosi kad šis pakritimas, prieš didyjį užkilimą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allegria: 28 rugsėjo 2012 - 14:49
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 09 26, 23:40)
O aš manyčiau, kad jei ir yra koks dėsningumas, tai greičiau ne dėl folio rūgšties kaltės, o dėl streso - juk kasdieninis tablečių gėrimas yra dar vienas papildomas veiksnys, verčiantis nuolat galvoti apie pastojimą. mastau.gif

Pritariu siai minciai drinks_cheers.gif

QUOTE(Reaqua @ 2012 09 27, 20:44)
Apie 10 lt kainuoja.
Ir tas grafikas taip gražiai laikėsi. Maniau, kad persileidimas koks, bet gydytoja apžiūrėjo ir echoskopa darė, sakė nebuvo nėštumo. O NT sakė darytis tik po savaitės geros, kai nesulaukiu mm. bet taip nekantravau... na ką, reikia bandyti toliau. Gal dar reikia gimdos padėtį stebėti, kad rezultatai būtų tikslesni..

Va kodel as labiau HCG megstu ax.gif brangiau, bet patikimiau mirksiukas.gif

Beje, pasirodau su savo tiesiosiomis ax.gif
mano BT
Tik noreciau kad geriau jau kiltu negu taip laikytusi rolleyes.gif
Beje, si cikla keistai po O papuliu neskauda, vos vos tik g.gif
Atsakyti
Labas rytas, o as si kart praziopsojau savo O su ND, nes nesidariau OT rolleyes.gif Kol kas O linijos negavau, bet pakilimas jau buvo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ir as prisiduodu su savo BT
Atsakyti
Pasirodau ir aš Mano BT

laukiu rezultato 4u.gif o ir norisi testuka padaryti...
Atsakyti
Labas rytas, mano BT 4u.gif

user posted image

ar galima toki pakilima vadint pakilimu po O? sakyčiau per žemas.. unsure.gif
Atsakyti