Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Iveina @ 2012 09 27, 11:23)
Jeigu gimdos kaklelio padėtis buvo tokia, kokią pažymėjote tai be abejo gali, bet ar jums yra įprasta 37,4 °C? Įtartinai aukšta  g.gif  žiūrėkite kokia BT bus rytoj  smile.gif

Tokios BT dar nesu uzfiksavus, cia pirmas kartas. Va daugumos ciklai ilgeja, o mano praeitas buvo 24d (10dienu trumpesnis uz iprastini) ir va jei jau ivyko O tai sis bus dar trumpesnis blink.gif Nebezinau net ka ir galvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ujankus @ 2012 09 27, 11:37)
Tokios BT dar nesu uzfiksavus, cia pirmas kartas. Va daugumos ciklai ilgeja, o mano praeitas buvo 24d (10dienu trumpesnis uz iprastini) ir va jei jau ivyko O tai sis bus dar trumpesnis blink.gif Nebezinau net ka ir galvot  doh.gif

Na būtama Tavo vietoj tai palaukčiau rytojaus BT, nes man tikrai šios dienos BT neatrodo panaši į normalią g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 27, 11:46)
Na būtama Tavo vietoj tai palaukčiau rytojaus BT, nes man tikrai šios dienos BT neatrodo panaši į normalią  g.gif

aciu uz atsakyma, ziuresiu ka rodys ryt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 27, 11:22)
Gali, juk buna moteru kuriom visai ovuliacija nevyksta ir ja reikia skatint. Bet gali jum ir veliau ivykt ovuliacija juk. Bet ziuriu rimtai pas daug ka cia baisiai ilgi ciklai, mano ir praeitas buvo  labai ilgas, tiek nervu isgadina  doh.gif

QUOTE(Iveina @ 2012 09 27, 11:23)

Šis tirkai nepanašus į anovuliacinį, kadangi matosi žemėjimo tendecija. Šiomis dienomis gal ir turėtumėte ovuliuoti  4u.gif

ačiū, kad pakomentavot 4u.gif tiek kiek save stebiu per 8mėn. buvo pirmasis anovuliacinis ciklas, tikiuosi kad šis toks nebus unsure.gif na bus idomu pažiūrėt kuria diena po anovuliacinio išlys O, turbūt bus vėlyva.. nes iki šiol būdavo panašiai 15-16d. ši kart nieko panašaus i O nejaučiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ujankus @ 2012 09 27, 11:37)
Tokios BT dar nesu uzfiksavus, cia pirmas kartas. Va daugumos ciklai ilgeja, o mano praeitas buvo 24d (10dienu trumpesnis uz iprastini) ir va jei jau ivyko O tai sis bus dar trumpesnis blink.gif Nebezinau net ka ir galvot  doh.gif

kaip sunku pagaut O, kai ciklas nėra reguliarus unsure.gif mano ačiū D. kaip laikrodukas, na būna dviejų dienų paklaida, bet dažniausiai 29d. tai ir O visuomet tokiu pačiu metu išpuola smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2012 09 27, 13:28)
ačiū, kad pakomentavot  4u.gif  tiek kiek save stebiu per 8mėn. buvo pirmasis anovuliacinis ciklas, tikiuosi kad šis toks nebus  unsure.gif  na bus idomu pažiūrėt kuria diena po anovuliacinio išlys O, turbūt bus vėlyva.. nes iki šiol būdavo panašiai 15-16d. ši kart nieko panašaus i O nejaučiu  unsure.gif
Papildyta:

kaip sunku pagaut O, kai ciklas nėra reguliarus  unsure.gif mano ačiū D. kaip laikrodukas, na būna dviejų dienų paklaida, bet dažniausiai 29d. tai ir O visuomet tokiu pačiu metu išpuola  smile.gif

Aha, mano irgi buvo gan tikslus, bet va kai nusprendziau, kad reik pradet matuot BT, prasidejo nesusipratimai doh.gif dar tik 2 cikla matuoju, tai nzn kas cia pas mane vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2012 09 27, 11:13)
skaičiau, kad po anovuliacinio O būna labai ankstyva.

Gali būti ankstyva, bet nebūtinai būna. Jei kraujavimas buvo įtartinai negausus, jį lydėjo vaisingo tipo gleivės, tada didesnė ankstyvos ovuliacijos tikimybė (nes tai to paties ciklo tęsinys), bet šiaip anovuliacinis ciklas gali tiesiog iškristi iš konteksto, o kitas ciklas būti visai įprastas.
Atsakyti
QUOTE(Reaqua @ 2012 09 18, 21:00)
Merginos,
neiškenčiau ir pasidariau NT  rolleyes.gif
user posted image
Ar čia vadinasi vaiduokliukas ir galėčiau manyti, kad esu nėščia?  rolleyes.gif

Grafikėlis rodo aukštesnę temperatūrą ir mm dar nėra...
http://www.fertility.....ulation Chart

Labai gaila, bet atėjo mm į mano kiemą sad.gif atrodo buvau tikra, kad užsikabino, bet ne. Tas grafikas toks gražus buvo, nesuprantu, kas ne taip buvo... Gydytoja apžiūrėjusi sakė, kad jokio nėštumo nebuvo... Ir vaiduokliukas buvo melagis...
Atsakyti
QUOTE(Reaqua @ 2012 09 27, 19:21)
Labai gaila, bet atėjo mm į mano kiemą sad.gif atrodo buvau tikra, kad užsikabino, bet ne. Tas grafikas toks gražus buvo, nesuprantu, kas ne taip buvo... Gydytoja apžiūrėjusi sakė, kad jokio nėštumo nebuvo... Ir vaiduokliukas buvo melagis...

verysad.gif O kokį NT naudojai? Kokio pavadinimo? g.gif
O pasidariusi NT nebematavai BT? Ir kiek dienų vėlavo mm ?
Atsakyti
QUOTE(*milka* @ 2012 09 27, 09:20)
Labas rytas ir as su savo grafikiuku  BT  Sakyciau ,kaip ir  zemoka BT nestumui  g.gif

panasiai einam tai pakilom, po to nusileidom, bet svarbu faziu skirtumas, mano BT
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 27, 21:29)
verysad.gif  O kokį NT naudojai? Kokio pavadinimo?  g.gif
O pasidariusi NT nebematavai BT? Ir kiek dienų vėlavo mm ?

NT - After 10.

matavau, BT po NT buvo 36,9, 36,8, 36,9, paskui iš tos laimės nebematavau. kaip ir gaunasi, kad nevėlavo mm. ciklo trukmė buvo 33 d. Man jis nėra reguliarus. Buna ir 28 ir 31 ir 33 dienos. bet labai nekantravau ir padariau NT. tiek įtikinau save, kad nėščia, bet buvau per anksti apsidžiaugusi.
Atsakyti
QUOTE(Reaqua @ 2012 09 27, 20:37)
NT - After 10.

matavau, BT po NT buvo 36,9, 36,8, 36,9, paskui iš tos laimės nebematavau. kaip ir gaunasi, kad nevėlavo mm. ciklo trukmė buvo 33 d. Man jis nėra reguliarus. Buna ir 28 ir 31 ir 33 dienos. bet labai nekantravau ir padariau NT. tiek įtikinau save, kad nėščia, bet buvau per anksti apsidžiaugusi.

Man rodos tas NT labai brangus , ar aš klystu. Jei neapsimačiau tai jis apie 17 lt kainuoja?
Tai manau kad čia kiekviena save įtikintų pamačius tokį vaiduokliuką, ne tai kad įtikintų bet jau tikėtų. Imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 27, 21:40)
Man rodos tas NT labai brangus , ar aš klystu. Jei neapsimačiau tai jis apie 17 lt kainuoja?
Tai manau kad čia kiekviena save įtikintų pamačius tokį vaiduokliuką, ne tai kad įtikintų bet jau tikėtų.  Imk  4u.gif

Apie 10 lt kainuoja.
Ir tas grafikas taip gražiai laikėsi. Maniau, kad persileidimas koks, bet gydytoja apžiūrėjo ir echoskopa darė, sakė nebuvo nėštumo. O NT sakė darytis tik po savaitės geros, kai nesulaukiu mm. bet taip nekantravau... na ką, reikia bandyti toliau. Gal dar reikia gimdos padėtį stebėti, kad rezultatai būtų tikslesni..
Atsakyti