Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(rutguda @ 2012 09 26, 08:07)
Panasu,kad prededi kilti thumbup.gif

Taigi.. pagaliau pradėjau, nors O buvo 16 DC g.gif Tai lauksiu dabar kada FF užbrėš liniją ir jeigu ką teks koreguot, nes garantuoju kad 16 CD tikrai nebrėš. O žiūriu ir pati labai nuosekliai keliauji link O thumbup.gif
Atsakyti
O kaip galima paciai uzsidet O ant FF, kaip pats manai, kada buvo, ar nera tokios funkcijos, nes man nebrezia O, nes per mazai duomenu.

As siandien kiltelejau truputi, deja testai bent jau kol kas neigiami.

http://www.fertility...com/home/3e5298
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 26, 08:30)
O kaip galima paciai uzsidet O ant FF, kaip pats manai, kada buvo, ar nera tokios funkcijos, nes man nebrezia O, nes per mazai duomenu.

As siandien kiltelejau truputi, deja testai bent jau kol kas neigiami.

Tai kad panasu, jog tau O buvo anksciau gerokai, todel testai ir neigiami..ar tu apie NT kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 26, 08:30)

Gražiai pakilusi.. 4u.gif
Pačiai norint užsidėti O reikia žinoti kurią ciklo dieną ji buvo, tada reikia viršuje eiti į Chart Settings ir Detector Tuning (pačioje apačioje). Prie Ovulation Cycle Day įrašyti dieną ir spausti Override. Viskas smile.gif

Rutguda, Vicious_L kalba apie NT smile.gif Bent kokiu atveju šiandien jeigu ir būtų 10 DPO, testą daryti gal kiek ir ankstoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 26 rugsėjo 2012 - 07:45
Aciu uz paaiskinima, taip NT jau bandziau gadint blush2.gif . Itariu kad O buvo 18CD, nes skausma jauciau 17-18. OT tai man grybavo, negaliu jais vadovautis. Visada rode dvi juosteles, gal su hormonais negerai man.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 26, 09:04)
Aciu uz paaiskinima, taip NT jau bandziau gadint  blush2.gif . Itariu kad O buvo 18CD, nes skausma jauciau 17-18. OT tai man grybavo, negaliu jais vadovautis. Visada rode dvi juosteles, gal su hormonais negerai man.

Jeigu turite 10miu jautrumo OT, visada ir grybaus smile.gif OT geriau naudoti mažesnio jautrumo 4u.gif o NT - priešingai - mažesnio
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Pirkau is ebay Kinietiskus, susiradau pagal gamintoja kad 25 jautrumo, bet net vyrui blankia blankia juostele parode. Man tai aisku ryskias visom dienom.
Atsakyti
Aš ir prisijungiu šiandien prie kylančių. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agute.: 26 rugsėjo 2012 - 08:58
sveikos 4u.gif

O man folio rugstis ne kiek nepailgino ciklo, netgi sutrumpejo biggrin.gif

O as deja lauksiu si cikla nebe II, o mm...teskiausi:

My Ovulation Chart

ir kaip tik forumo reklama ismete apie "motina gamta" ir tampax, paciu laiku matyt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agute. @ 2012 09 26, 09:58)
Aš ir prisijungiu šiandien prie kylančių.  thumbup.gif

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Bet žiūriu palyginti su praėjusiu ciklu šis bus gerokai trumpesnis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(seemle @ 2012 09 26, 10:18)
O as deja lauksiu si cikla nebe II, o mm...teskiausi:
My Ovulation Chart
ir kaip tik forumo reklama ismete apie "motina gamta" ir tampax, paciu laiku matyt biggrin.gif doh.gif

ech.. doh.gif na negi šioje temoje nebus nei vienos sėkmingai baigusios ciklą... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 26, 10:11)
Pirkau is ebay Kinietiskus, susiradau pagal gamintoja kad 25 jautrumo, bet net vyrui blankia blankia juostele parode. Man tai aisku ryskias visom dienom.

O vat man idomiai, kai pirkau Lietuvoje OT, tai mn vaiduokliavo, bet nepavyko rasti ju jautrumo niekaip.

O kai pirkau parsiustus kinietiskus 10 jautrmo, tai man vaiduokliavo tik kelias dienas, o ryskiai teigiamas buvo viena diena, o kitas dienas balta buvo.
Atsakyti