Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Agute. @ 2012 09 25, 10:53)
Labas.

Dalinuosi ir as savo grafikeliu. Sis ciklas - po anovuliacinio. O kaip niekada velyva, bent jau taip manau pagal visus pozymius, kad ji man vakar ivyko.  g.gif Uz poros dienos matysis, ar persiritau i antra faze.  smile.gif

Na gražiai ir greitai po O užkilote 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pasirodau ir aš smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

As truputi tinginiauju su BT - nematuoju schmoll.gif blush2.gif

O jusu mergaites daugumos kokie ilgi ciklai unsure.gif Turbut nieko nera blogiau kai ciklai ilgai uzsitesia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 09 25, 13:06)

Jau tikekimes ryt soktelsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 09 25, 12:06)

Gal kuri pagalvos kad vis svaigstu su tais implantaciniais pakritimais, bet per šią savaitę tai jau antras BT grafikas, kuris tikrai primena implantacinį thumbup.gif
Atsakyti
labutis,pasirodau ir as su savo raizgytais kalneliais jau pradzia nekokia tai ir galo nera ko tiketis kad butu geras,plius dar kimba pusles uzdegimas tai manyciau irgi itakos daro bt verysad.gif
http://www.fertility...com/home/3a84bb
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 25, 08:47)
Labas rytas smile.gif

Na ka man nedaug liko laukti iki aiskumo smile.gif "tik" 5ios dienos

My Ovulation Chart

Kaip grazu... wub.gif ax.gif

As manau jau O apturejau, lauksiu ka FF pasakys po keliu dienu mirksiukas.gif
mano BT

Dar niekad tokios grazios tiesiosios nesu turejus pirmoj fazej...tikiuos grazi bus ir antroji faze smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Visoms uz grazius grafikelius po 4u.gif ir kilkit tik aukstyn ir aukstyn 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pasirodau savo grafikeli. Praeita cikla O buvo zymiai veliau,o si cikla siandien jau teigiama parode bigsmile.gif gal itakojo tai,jog nutraukiau foline rugsti g.gif nes ja geriant ciklas tesesi net 47-45 dienas blink.gif
http://www.fertility...com/home/3ef16d
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 09 25, 22:10)
Labukas 4u.gif
Visoms uz grazius grafikelius po 4u.gif  ir kilkit tik aukstyn ir aukstyn 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pasirodau savo grafikeli. Praeita cikla O buvo zymiai veliau,o  si cikla siandien jau teigiama parode bigsmile.gif gal itakojo tai,jog nutraukiau foline rugsti g.gif nes ja geriant ciklas tesesi net 47-45 dienas blink.gif
http://www.fertility...com/home/3ef16d

Folio rugtis neturi jokios reikmes ciklo ilgumui schmoll.gif
Atsakyti
Nu o as kazkodel manau,kad itakoja,nes geriu ja tris men ir tuos tris men labai ilgi ciklai,nezmoniskai ilgi blink.gif dabar vat viena pzistama gydytoja patare ja pabandyti nutraukti,kad susinormalizuotu ciklas g.gif nu tikiuosi,kad jis man pasidarys vel normalaus ilgio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 09 25, 22:24)
Folio rugtis neturi jokios reikmes ciklo ilgumui  schmoll.gif

Kad jau ne vienai vien iš BT temos dalyvių folio rūgštis prailgina ciklą, nors gydytojai teigia priešingai, kad reikšmės neturi. Man taip pat pirmi du ciklai, kai pradėjau ją vartoti visiškai susijaukė - vietoj 27 CD pasidarė 35, 30 ir tik trečias ciklas vėl tapo 27 dienų ilgumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 25, 20:04)
Kaip grazu... wub.gif  ax.gif

As manau jau O apturejau, lauksiu ka FF pasakys po keliu dienu  mirksiukas.gif
mano BT

Dar niekad tokios grazios tiesiosios nesu turejus pirmoj fazej...tikiuos grazi bus ir antroji faze smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif Labas rytas, labai graziai uzkilai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Iveina @ 2012 09 26, 07:48)
Kad jau ne vienai vien iš BT temos dalyvių folio rūgštis prailgina ciklą, nors gydytojai teigia priešingai, kad reikšmės neturi. Man taip pat pirmi du ciklai, kai pradėjau ją vartoti visiškai susijaukė - vietoj 27 CD pasidarė 35, 30 ir tik trečias ciklas vėl tapo 27 dienų ilgumo  g.gif

Panasu,kad prededi kilti thumbup.gif
Atsakyti