Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(* viva* @ 2012 09 07, 10:34)
oj,jei buciau Lietuvoj buciau jau senai pasidarius,bet deja cia pas mus UK tikrai nieko nieks nedarys schmoll.gif lieps laukti unsure.gif o jeigu ir laukiesi,tai pirma kart apziuri tik 12 sav unsure.gif
Daba dar galvoju,gal tie testukai ''grybauja''. Gal reik nusipirkt ta rimtesni kur rodo kiek savaiciu( clearblue rodos vadinasi) g.gif
Nes ta nezinia jau varo mane i nevilti-arba mmm ateitu greiciau ir butu ramu unsure.gif

Na jei finansai leidzia, gali pabandyti pasidaryt ta. O kokio jautrumo 10miu dareisi NT?
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 07, 07:50)
Na jei finansai leidzia, gali pabandyti pasidaryt ta. O kokio jautrumo 10miu dareisi NT?

jo viena 10,kita 25 Miu g.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 09 07, 09:10)

Eina sau, bet įsivaizduoju kiek nervų doh.gif ciklas net per tris mėnesius tęsiasi doh.gif nuo liepos iki rugsėjo, o dar įsivaizduoju kad dėl streso ir nesirodo tos mm jei ne nestuke.gif , jos dėl to nerimo užsitęsia... kai man 2 sav vėlavo ir testai I rodė, nuėjau pas ginę ir kitą dieną iškart mm parėjo

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 07 rugsėjo 2012 - 10:00
QUOTE(seemle @ 2012 09 07, 09:02)
sveikos  4u.gif

Ir taip kiekviena menesi, vis atsiranda burelis kylanciu ir visas burys laikanciu kumscius ir va se tau  doh.gif

Jau pastaraji karta tikrai atrode, kad laukia dziugiu naujienu, bet man atrodo cia dar nepabaiga smile.gif

bob218, o koks tavo siaip ciklas buna?
visoms dviems berods biggrin.gif, kurios pamate I, linkiu, kad cia but del to, kad per anksti 4u.gif
O va pas mane baigesi mm, tai pradedu matuoti vel. Pradeda man nepatikti tevu darzelio grafikas, uzteko pradziai, dabar, ko gero, reikia pereiti prie ko nors rimtesnio biggrin.gif

http://www.tevu-darz...endorius/#chart

Nes jis matyt brezia numatoma O pagal kalendorini metoda pirma, ane?  g.gif

del savo tikslo tai nelabai ka galiu pasakyti, nes edu su Pks kartais mm nebuna jai vaistu nevartoju, tai galvoju gal pradeti dufastona gerti jai nielo nera tai prasides mm. o galvoju dar dar palaukt ir eiti pas. gin sakyti kad nera mm ir tegu aiskinasi kas kur.
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 06, 16:52)
kazkaip pradedu maziau sukti galva delto,nebus tai nebus to antro paguoda tik tiek kad jau dukryte turiu,tai paleiku viska i Dievo rankas  smile.gif o tu ziurek kilk ir nesileisk smile.gif

drinks_cheers.gif Mano tokia pati situacija, tik kartais vistiek atsiranda liudesio sulaukus mmm i pamacius neigiama NT, kad ir kaip stengciausi galvoti kad man ''tas pats'' doh.gif

QUOTE(Reaqua @ 2012 09 06, 17:40)
Sveikos,
Pradėjome planuoti ir mes vaikelį  šį ciklą pradėjau matuoti temperatūrą. Noriu pasidalinti grafikėliu. Mano manymu ovuliacijos diena galėjo būti ciklo 11 diena, nes pagal išskyras atrodo tikrai vaisingos t. y. KB. Tačiau pagal temperatūrą - ciklo 15 diena.
Ką jūs manote? Jei ovuliacija buvo 15 cd ar nėra blogai, kad tą dieną nesimylėjom?
http://tevu-darzelis...976@120821a6714

BT gali pakilto po O praejus kelioms dienoms rolleyes.gif
Jei buvo ND anksciau diena ar dvi tai yra didele tikimybe pastoti, to ir linkiu 4u.gif

Pasirodau su savo zigzagais http://tevu-darzelis...970@1208253175e g.gif
Atsakyti
labutis,pasirodau dar ir as:
http://www.fertility...com/home/3a84bb
Papildyta:
QUOTE(bob218 @ 2012 09 07, 08:32)
labas rytas, temperatura kyla o NT neigiamas. taip nuliudom siandien:((( tai ko ta temp tada kyla?

dar nenusimink,gal dar ankstoka kad parodytu tikekimes viskas baigsis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rutguda @ 2012 09 07, 09:16)
Labas rytas visoms,
Iveina -  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Tikrai labai grazus grafikas buvo.

O aš vakar neiškentus apsiusiojau NT, bet spyga taukuota gavau.
Aišku, dar labai anksti, ir teskukas buvo 25miu, bet kažkaip nesitikiu nieko...kazi koks velniukas man liepe ta NT gadint g.gif  blush2.gif

turbut,kad smalsumas sugunde tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 07, 10:02)
O va pas mane baigesi mm, tai pradedu matuoti vel. Pradeda man nepatikti tevu darzelio grafikas, uzteko pradziai, dabar, ko gero, reikia pereiti prie ko nors rimtesnio biggrin.gif

http://www.tevu-darz...endorius/#chart

Nes jis matyt brezia numatoma O pagal kalendorini metoda pirma, ane?  g.gif

Isbandziau as TD ir nepatiko man...letai krauna, O nebrezia, tai likua prie FF thumbup.gif siaip ir BP nieko, bet sakau nesiblaskysiu, uztenka vieno biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 07, 16:19)

Deimante27 geros naujienos - siandien pakilai bigsmile.gif Lauksim rytojaus gal dar auksciau kilsi ir nebesileisi visus 9 menesius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2012 09 07, 09:32)
labas rytas, temperatura kyla o NT neigiamas. taip nuliudom siandien:((( tai ko ta temp tada kyla?

BT kilimas nebutinai reiskia nestuma lotuliukas.gif
nu sorry merginos, bet taip juokinga kartais pasirodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 07, 18:40)
Deimante27 geros naujienos - siandien pakilai  bigsmile.gif Lauksim rytojaus gal dar auksciau kilsi ir nebesileisi visus 9 menesius mirksiukas.gif

kad taip ir butu,bet... as cia truputi ne i tema noriu paklausti ar OT gali parodyti nestuma,nes pasidariau ant baikos galvoju ka tokia diena galetu rodyti iskart parode gerai imatoma vaiduokli,as manyciau siaip turetu buti tuscias o jis vaiduokliauja arba jis mano organiszmui per jautrus ir todel rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 07, 19:33)
kad taip ir butu,bet... as cia truputi ne i tema noriu paklausti ar OT gali parodyti nestuma,nes pasidariau ant baikos galvoju ka tokia diena galetu rodyti iskart parode gerai imatoma vaiduokli,as manyciau siaip turetu buti tuscias o jis vaiduokliauja arba jis mano organiszmui per jautrus ir todel rodo g.gif

kiek skaiciau.kad gali g.gif bigsmile.gif .gal jau teks tave sveikinti greitu metu 4u.gif nestuke.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 09 07, 20:01)
kiek skaiciau.kad gali g.gif  bigsmile.gif .gal jau teks tave sveikinti greitu metu 4u.gif  nestuke.gif  mirksiukas.gif .

na bus matyt ka ryt ta mano bt parodys
Atsakyti