Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Sunflowers @ 2012 09 24, 22:50)
Labai ilgai pradzioj nematuota BT, nelabai noreciau tiketi grafike nubrezta ovuliacija, beje jis ir pats nera tikras del ovuliacijos 4u.gif

O kai buna tikras raso be "possibly"? smile.gif

Na tuomet lieku ties 14cd o ir laikau kumscius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 23, 09:48)
Tau gydytoja skyrė ar savavališkai?  blush2.gif

QUOTE(saulyte999 @ 2012 09 23, 10:15)
linkim ir tau to paties  nestuke.gif  biggrin.gif
Papildyta:
ir as geriu dupha po ov, tai ir man reikia tiksliai zinoti kada ji buvo  smile.gif o del ko tau skyre? pas mane yra endometrioze, gleivines isvesejimas.....

Gydytoja skyre smile.gif tik skyre gerti nuo 16 cd, o as savavaliskai laukiu O ir tada startuosiu smile.gif
Mano zemas PRG ir turiu endo 1 st., tai po LP dabar bandom kelis men. su duphu. Ziuresim ka pribandysim ax.gif

As vis dar laukiu O...
Mano BT
Atsakyti
Keistai man kazkaip dubeni gelia. Niekaip nesuprantu ar kaip pries mm ar kitaip. Aplamai dabar visi pojuciai man keisti, kai nebegeriu KT, sunku pasakyt kas normalu kas ne. Kas fainiausia kad visai kitaip i savo kuna pradejau reaguot kai planuoju ir kai BT matuju, nei dar pries geriant KT. Anksciau man visi tie hormonu pokyciai, PMS'ai ir skausmai ciklo metu stresa keldavo, o dabar smalsuma dideli smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na ka man nedaug liko laukti iki aiskumo smile.gif "tik" 5ios dienos

My Ovulation Chart

Atsakyti
http://www.fertility...com/home/3e5298

Maniske siandiena pakrito per padala irgi jau greitai atsakyma tureciau suzinoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 25 rugsėjo 2012 - 08:40
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 25, 10:40)
http://www.fertility...com/home/3e5298

Maniske siandiena pakrito per padala irgi jau greitai atsakyma tureciau suzinoti

Gaila, kad nematavai kelias dienas, butu informatyviau smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
http://www.fertility...com/home/3eb782
kosmosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 25, 08:47)
Labas rytas smile.gif

Na ka man nedaug liko laukti iki aiskumo smile.gif "tik" 5ios dienos

My Ovulation Chart

Tavo grazus BT. Linkiu II
Na o as siandien vel pakilau ir tikiuos tik kilsiu . BT Man dar daug laukti iki finiso.
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 25, 09:17)
Gaila, kad nematavai kelias dienas, butu informatyviau smile.gif

Paciai gaila kad nematavau, bet sirgau.

***** nenoriu prisigalvot, net lyg pykina siandien biski. Bet aisku visom cia turbut taip, kai nori, tai visokie pojuciai ir ima. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 25, 10:26)
kosmosas  doh.gif

Kad ir kosmosas, bet pagaliau sulaukei O 4u.gif

QUOTE(*milka* @ 2012 09 25, 10:27)
Na o as siandien vel pakilau ir tikiuos tik kilsiu.

Milka, bet tikrai labai tikiuosi, kad tai buvo implantacinis pakritimas 4u.gif čiupk balionėlį ir kilk dar aukščiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 25 rugsėjo 2012 - 09:46
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 25, 11:44)
Paciai gaila kad nematavau, bet sirgau.

***** nenoriu prisigalvot, net lyg pykina siandien biski. Bet aisku visom cia turbut taip, kai nori, tai visokie pojuciai ir ima. doh.gif

Tikrai taip biggrin.gif

Mane sias dienas ir papykina, ir sonus skaudai ir pilvo apacia paspazmuoja, ir krutine jautri nuo 4DPO pasidare, ko nebudavo. Bet zinai...as jau tuoj pradesiu manyt, kad net BT gali pakilti nuo isikalbejimo biggrin.gif
Papildyta:

QUOTE(*milka* @ 2012 09 25, 11:27)
Na o as siandien vel pakilau ir tikiuos tik kilsiu . BT    Man dar daug laukti iki finiso.

4u.gif
tau irgi linkiu to paties, jei tau vakar buvo implantacinis, butu super smile.gif
Atsakyti
Labas.

Dalinuosi ir as savo grafikeliu. Sis ciklas - po anovuliacinio. O kaip niekada velyva, bent jau taip manau pagal visus pozymius, kad ji man vakar ivyko. g.gif Uz poros dienos matysis, ar persiritau i antra faze. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agute.: 25 rugsėjo 2012 - 09:54