Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Iveina @ 2012 09 24, 09:57)
Ar tik ne į gerą šis kritimas?  thumbup.gif

Matysim ,labai noretusi.Man taip idomiai paskaudena vis ,padilgsi jau visa pusdieni.
Atsakyti
http://www.fertility...hp?d=2012-08-30

Na va pas mane ir šiandieną 37, tai manau kad tikrai jau ivyko O, neaisku kada, bet manau praeita sekmadieni. Dabar lauksiu rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 24, 13:42)
http://www.fertility...hp?d=2012-08-30

Na va pas mane ir šiandieną 37, tai manau kad tikrai jau ivyko O, neaisku kada, bet manau praeita sekmadieni. Dabar lauksiu rezultatu.

Vicious_L, nelabai suprantu, kokiu būdu Jūs dedat grafikus iš FF, bet aš visada matau savąjį ax.gif
Atsakyti
O kaip juos det? nesuprantu lig siol. Kaip per share bandau, tai man ne pilnus meta, kokiu keturiu ciklo dienu
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 24, 14:33)
O kaip juos det? nesuprantu lig siol. Kaip per share  bandau, tai man ne pilnus meta, kokiu keturiu ciklo dienu

Kaip parašyta pirmame šios temos puslapyje, Kaip įkelti grafiką per nuorodą:
1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus , susirasti viršuje Sharing, tada prie jo spausti Home Page Setup ir tada Set up. Ten po Your Charting Home Page Web Address bus nuoroda nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų.

Jei dar tik ciklo pradžia, tai visada deda trumpesnį, kokių 16 dienų ciklą, o paskui vis po kelias dienas prideda smile.gif tikiuosi pagelbėsiu, įdomu būtų pamatyti grafikėlį.

O ateičiai tai aš asmeniškai kopijuodavau adresą, kurį išmeta tiesiog paspaudus ant Fertility Friend ženkliuko kairėje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 24 rugsėjo 2012 - 13:41
Dėkui, nepastebėjau to aprašymo. smile.gif

Mano BT:
http://www.fertility...com/home/3e5298
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 24 rugsėjo 2012 - 13:43
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 24, 14:43)

Oooo thumbup.gif super šuolis ir labai tikėkimės, kad su tiek ND tikrai ciklas bus sėkmingas thumbup.gif
Atsakyti
Tik kad jokiu pojuciu nejauciu neiprastu, bet ir PMS nejauciu. Tik pilva gelia truputi. gaila kad slogavau stipriai praeita savaite, tai nematavau BT, nes galejo iskraipyt matavimus ir ciaudejau be galo, taip kad net skaudejo kelis kartus pilvo apacia, tai galejo viska sugadinti ta liga.
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 24, 09:40)
Sveikutes mergaites,
16DPO maniau prasideda mm.. buvo kraujuko, bet iklotas svarus. Vakar per pietus biskeli jau atsirado kraujo. Apsidziaugiau, pagalvuojau lai jau prasideda ir pasibaigia ko greiciau tos bjauriosios. Apturejau gan stiprius reziancius skausmus. Kai atejau namo radau ant ikloto kaip susprogusi balioneli 1.5 cm rauduonos spalvos... pamaniau kad gal kraujas tiesiog uzsistovejo, nusprendziau patikrinti ir paploviau po vandeniu (sorry uz detales).. o tas dalikelis visai ne kraujas, kazkokios pilksvai baltas su ruzavu.... Zodziu manau persileidau. Pilvas jautesi labai suketejas, pikino, galva sukesi, labai skaudejo nuo raumenu itampos po sonkauliais...  Tai dabar nezinau.. Manau persileidau.. Bet praeita siki kraujas kaip is krano bego... o db nepasakiciau kad perstipriai... Reikia pas gyditoja eiti, bijau apsikvailinti.. Kaip jus manot?
Cia praeito ciklo BT

geriau nueik pas. gine ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 09 24, 12:43)
Dėkui, nepastebėjau to aprašymo.  smile.gif

Mano BT:
http://www.fertility...com/home/3e5298

Oho koks suolis, tikekimes ten ir pasiliksi visus 9menesius 4u.gif

QUOTE(misheliina2 @ 2012 09 24, 16:06)
geriau nueik pas. gine  ax.gif
user posted image

Labai grazi BT thumbup.gif Ir ND labai vietoje, taigi laukiam geru ziniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 24 rugsėjo 2012 - 20:14
oho, kokia staigmena man FF padare biggrin.gif doh.gif

Nubreze galima O zyymiai veliau nei kad as maniau esant pagal kitus pozymius nei BT g.gif

Ir kaip dabar suprasti, kad FF rodo, jog brezia O pagal advanced paskaiciavimus, nors man atrodo, kad tik pagal BT unsure.gif

Nes kas is to, kad BT pakilima uzfiksavo, bet niekas kitas tada vaisingu pozymiu neturejo..

My Ovulation Chart
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 24, 22:46)
oho, kokia staigmena man FF padare biggrin.gif  doh.gif

Nubreze galima O zyymiai veliau nei kad as maniau esant pagal kitus pozymius nei BT  g.gif
Ir kaip dabar suprasti, kad FF rodo, jog brezia O pagal advanced paskaiciavimus, nors man atrodo, kad tik pagal BT  unsure.gif

Nes kas is to, kad BT pakilima uzfiksavo, bet niekas kitas tada vaisingu pozymiu neturejo..

My Ovulation Chart

Labai ilgai pradzioj nematuota BT, nelabai noreciau tiketi grafike nubrezta ovuliacija, beje jis ir pats nera tikras del ovuliacijos 4u.gif
Atsakyti