Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

As pasilieku prie matuojanciu, nors seniai jau noreciau nebematuoti ax.gif bet as turiu zinoti kada O ivyko (dupha geriu po O), todel vien OT, gleivem ar O skausmais nepasitikiu...
labai tikiuos kad greitu metu temperatura pakils ir laikysis ilgai ilgai ir nereikes daugiau matuoti ax.gif
To ir kitom linkiu!
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 23, 09:47)
As pasilieku prie matuojanciu, nors seniai jau noreciau nebematuoti  ax.gif bet as turiu zinoti kada O ivyko (dupha geriu po O), todel vien OT, gleivem ar O skausmais nepasitikiu...

Tau gydytoja skyrė ar savavališkai? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar priimsite mane 4u.gif

Planuojame antra maziuka dar tik 1 menesi (pries beveik menesi issiemiau Mirena, nesiojau 3 metus). prisiskaiciau as apie temperaturos matavimus, esu dar blondine sioje srityje, nes pirmas uzkibo neplanuotai.
Pasirodau savo grafikeli....

Mano BT

labai noreciau nenusileisti, bet kai zinai kad cia 1 planavimo menesis, tai nededu didelies vilties... ax.gif

O visoms nuosirdziai linkiu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2012 09 23, 08:50)
Sveikutes, ar priimsite mane  4u.gif

Planuojame antra maziuka dar tik 1 menesi (pries beveik menesi issiemiau Mirena, nesiojau 3 metus). prisiskaiciau as apie temperaturos matavimus, esu dar blondine sioje srityje, nes pirmas uzkibo neplanuotai.

Mano BT

labai noreciau nenusileisti, bet kai zinai kad cia 1 planavimo menesis, tai nededu didelies vilties... ax.gif

O visoms nuosirdziai linkiu  nestuke.gif  wub.gif

linkim ir tau to paties nestuke.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarise @ 2012 09 23, 08:47)
As pasilieku prie matuojanciu, nors seniai jau noreciau nebematuoti  ax.gif bet as turiu zinoti kada O ivyko (dupha geriu po O), todel vien OT, gleivem ar O skausmais nepasitikiu...
labai tikiuos kad greitu metu temperatura pakils ir laikysis ilgai ilgai ir nereikes daugiau matuoti  ax.gif
To ir kitom linkiu!

ir as geriu dupha po ov, tai ir man reikia tiksliai zinoti kada ji buvo smile.gif o del ko tau skyre? pas mane yra endometrioze, gleivines isvesejimas.....
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2012 09 23, 09:50)

Mano BT

Sveika prisijungus.Linkiu taip ir laikytis.Visko pasitaiko .Kitiems ir is pirmo ciklo pasiseka.
As pasilieku prie matuojanciu.Kol nepastosiu tol ir matuosiu.Siandien dar truputi pakilau Bt
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 23, 08:30)
Nejau aš viena beliksiu matuojanti?  lotuliukas.gif 

Labas rytas  mirksiukas.gif

Aš irgi pasilieku prie matuojančių drinks_cheers.gif
Mamaima sveika prisijungusi, garži bt, linkiu ir gražios pabaigos 4u.gif
Milka irgi gražiai laikaisi mirksiukas.gif 4u.gif
Aš pakolkas irgi stabiliai http://www.babyplan....8809-kristaj31/
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2012 09 23, 09:22)
Aš irgi pasilieku prie matuojančių  drinks_cheers.gif
Mamaima sveika prisijungusi, garži bt, linkiu ir gražios pabaigos  4u.gif
Milka irgi gražiai laikaisi  mirksiukas.gif  4u.gif
Aš pakolkas irgi stabiliai http://www.babyplan....8809-kristaj31/

grazus grafikels, linkiu, kad ir issilaikytu!!!! 4u.gif
Atsakyti
Mano BT:

http://www.fertility...hp?d=2012-08-30

Sirgau puse savaites ir dar dabar biski sirguliuoju, tai net nebezinau ar buvo O ir kada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 23 rugsėjo 2012 - 10:40
QUOTE(saulyte999 @ 2012 09 22, 14:57)
Sveikos merginos smile.gif as tik pirma cikla matavau BT, tai dar siek tiek zalia jauciuosi  ax.gif si menesi daug vilciu dejom, o atejo tos nelemtosios.....ir dar taip, kad rodos kibiro tuoj reikes....bet vat kas idomiausia- man BT nenukrito, jau antra diena kaip mmm, o BT 36.9.... ar buvo kam taip atsitike?... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Man BT kartais irgi nekrenta iki pat mmm. Vakar buvo 37 o po keliu valandu atejo mmm. Ir tokios gausios kokiu jau seniai neturejau doh.gif

QUOTE(Mamaima @ 2012 09 23, 07:50)

Mano BT

Sveika prisijungusi 4u.gif Labai grazuz grafikelis ax.gif
Atsakyti
labutis,na va ir as jau galiu pasirodyti su savo bt,jau ipusejau :
http://www.fertility...com/home/3a84bb
Atsakyti
Sveikos;)

Na rodausi as su savo mizernu skirtumu tarp faziu unsure.gif

My Ovulation Chart

Siandien startavau dviraciu maratone, bet jau isvaziuojant is namu pradejo blauzdas lengvas meslungis traukti ir vis durti desini sona lyg per O, tik kad ne bet kada, o su lygiais tarpais g.gif

Gal man gali but taip velai O atejus, nors kiti pozymiai netinka tikrai, bet FF noretu rodyti, kad man O nebuvo si menesi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 23, 20:03)
Sveikos;)
Na rodausi as su savo mizernu skirtumu tarp faziu  unsure.gif
Gal man gali but taip velai O atejus, nors kiti pozymiai netinka tikrai, bet FF noretu rodyti, kad man O nebuvo si menesi unsure.gif

Labas rytas visoms matuotojoms smile.gif aš taip pat nežadu palikti šio būrelio kol nepastosiu blush2.gif
Seemle, o man atrodo, kad tavo O vyko tą dieną, kaip pas Tave ir pažymėta ax.gif na ta prasme, kad FF vis tik turėtų uždėti brūkšniukus.
Pasirodau ir aš smile.gif O aiškiai vyko vakar, kadangi pusę dienos net kvėpuot sunku buvo, kaip dūrė kairįjį šoną. Tik BT kol kas nepakilo dar, bet kiek teko skaityti, tai yra normalu, nes ne visada Bt pakyla iš karto po O smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 24 rugsėjo 2012 - 07:38