Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas 4u.gif

Chikipiki, Frejuke imkit abi po 4u.gif Labai liudna kad mums vis nesiseka unsure.gif

Milka tau 10dpo tai tik laikytis ir laikytis visus 9 menesius 4u.gif

Mano BT krentu jau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 22 rugsėjo 2012 - 11:22
Ech, mergaites...visoms 4u.gif

pas mane butu viskas nuostabu, jei butu auksciau visa antra faze unsure.gif

My Ovulation Chart
Atsakyti
O aš kritau iki 36,8 ir pradėjau naują ciklą unsure.gif Skausmingai, gausiai ir gabalais... doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif as tik pirma cikla matavau BT, tai dar siek tiek zalia jauciuosi ax.gif si menesi daug vilciu dejom, o atejo tos nelemtosios.....ir dar taip, kad rodos kibiro tuoj reikes....bet vat kas idomiausia- man BT nenukrito, jau antra diena kaip mmm, o BT 36.9.... ar buvo kam taip atsitike?... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 22, 12:21)
Labas rytas  4u.gif

verysad.gif
QUOTE(seemle @ 2012 09 22, 12:53)
Ech, mergaites...visoms  4u.gif
pas mane butu viskas nuostabu, jei butu auksciau visa antra faze  unsure.gif

14 cd O buvo? g.gif
QUOTE(Lalabamba @ 2012 09 22, 13:56)
O aš kritau iki 36,8 ir pradėjau naują ciklą  unsure.gif  Skausmingai, gausiai ir gabalais...  doh.gif

verysad.gif

Tiek nuostabių grafikų buvo, o visi baigėsi ššššššš unsure.gif
QUOTE(saulyte999 @ 2012 09 22, 16:57)
Sveikos merginos smile.gif as tik pirma cikla matavau BT, tai dar siek tiek zalia jauciuosi  ax.gif si menesi daug vilciu dejom, o atejo tos nelemtosios.....ir dar taip, kad rodos kibiro tuoj reikes....bet vat kas idomiausia- man BT nenukrito, jau antra diena kaip mmm, o BT 36.9.... ar buvo kam taip atsitike?... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Man praeitą ciklą buvo aukšta pradžioj , net tris dienas 36,9 mirksiukas.gif Dabar tik stebiuosi kaip čia šiandien pakritau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 22 rugsėjo 2012 - 16:23
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 22, 16:22)
verysad.gif
14 cd O buvo?  g.gif
verysad.gif

Tiek nuostabių grafikų buvo, o visi baigėsi ššššššš  unsure.gif 

Man praeitą ciklą buvo aukšta pradžioj  , net tris dienas 36,9 mirksiukas.gif  Dabar tik stebiuosi kaip čia šiandien pakritau  biggrin.gif

supratau, ziuresim kas bus ryt smile.gif siaip man visai patiko BT matavimas, idomu kaip ji kinta mirksiukas.gif gala, kad sis menuo baigesi mmm, o ne nestuke.gif bet, ka padarysi, planuosim toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 22, 18:22)

14 cd O buvo?  g.gif

Pagal mane - taip g.gif arba 15cd..
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 22, 10:53)
Ech, mergaites...visoms  4u.gif
pas mane butu viskas nuostabu, jei butu auksciau visa antra faze  unsure.gif

My Ovulation Chart

tai kad aukstai pas tave , pas mane niekada auksciau nekyla nei 36,8 smile.gif pirmoi fazei 36,4 . skirtumas yra kazkoks . kartais pagalvoju kad mano per zema , bet gal paprassiausiai nesu karsta moteris smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kuriu BT krenta arba nelabosios atejo, visoms po 4u.gif

As vis dar laukiu O...mano BT, termometras uzsispyrelis vietoj stovi, bet OT pradejo vaiduokliuoti ir labai gausios vandeningos isskyros siandien, tai tikiuos kad O greitu metu apsireiks ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano BT

Metu matavimus ir aš po šio ciklo blush2.gif
Atsakyti
Nejau aš viena beliksiu matuojanti? lotuliukas.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif as ir toliau matuosiu, man patinka visai biggrin.gif
Atsakyti