Labas rytas
Chikipiki, Frejuke imkit abi po Labai liudna kad mums vis nesiseka
Milka tau 10dpo tai tik laikytis ir laikytis visus 9 menesius
Mano BT krentu jau
Ech, mergaites...visoms
pas mane butu viskas nuostabu, jei butu auksciau visa antra faze
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
O aš kritau iki 36,8 ir pradėjau naują ciklą Skausmingai, gausiai ir gabalais...
Sveikos merginos as tik pirma cikla matavau BT, tai dar siek tiek zalia jauciuosi si menesi daug vilciu dejom, o atejo tos nelemtosios.....ir dar taip, kad rodos kibiro tuoj reikes....bet vat kas idomiausia- man BT nenukrito, jau antra diena kaip mmm, o BT 36.9.... ar buvo kam taip atsitike?...
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 22, 12:21)
Labas rytas
QUOTE(seemle @ 2012 09 22, 12:53)
Ech, mergaites...visoms
14 cd O buvo?
QUOTE(Lalabamba @ 2012 09 22, 13:56)
O aš kritau iki 36,8 ir pradėjau naują ciklą Skausmingai, gausiai ir gabalais...
Tiek nuostabių grafikų buvo, o visi baigėsi ššššššš
QUOTE(saulyte999 @ 2012 09 22, 16:57)
Sveikos merginos as tik pirma cikla matavau BT, tai dar siek tiek zalia jauciuosi si menesi daug vilciu dejom, o atejo tos nelemtosios.....ir dar taip, kad rodos kibiro tuoj reikes....bet vat kas idomiausia- man BT nenukrito, jau antra diena kaip mmm, o BT 36.9.... ar buvo kam taip atsitike?...
Man praeitą ciklą buvo aukšta pradžioj , net tris dienas 36,9 Dabar tik stebiuosi kaip čia šiandien pakritau
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 22, 16:22)
14 cd O buvo?
Tiek nuostabių grafikų buvo, o visi baigėsi ššššššš
Man praeitą ciklą buvo aukšta pradžioj , net tris dienas 36,9 Dabar tik stebiuosi kaip čia šiandien pakritau
supratau, ziuresim kas bus ryt siaip man visai patiko BT matavimas, idomu kaip ji kinta gala, kad sis menuo baigesi mmm, o ne bet, ka padarysi, planuosim toliau
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 22, 18:22)
14 cd O buvo?
Pagal mane - taip arba 15cd..
QUOTE(seemle @ 2012 09 22, 10:53)
Ech, mergaites...visoms
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
tai kad aukstai pas tave , pas mane niekada auksciau nekyla nei 36,8 pirmoi fazei 36,4 . skirtumas yra kazkoks . kartais pagalvoju kad mano per zema , bet gal paprassiausiai nesu karsta moteris
Nejau aš viena beliksiu matuojanti?
Labas rytas
Labas rytas
labas rytas as ir toliau matuosiu, man patinka visai