Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(krista-30 @ 2012 09 21, 05:58)
Labas rytas  4u.gif

4u.gif  dar tik vienas, esi laiminga moteris be pms požymių  mirksiukas.gif
O aš vis dar laikausi http://www.babyplan....8809-kristaj31/ bet ir kaip kt cikluos, jau greitu metu turėčiau kristi  unsure.gif

Tau dar tik laikytis ir laikytis ir nekristi 4u.gif Krista negali kristi schmoll.gif thumbup.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2012 09 21, 07:52)
Mergaitės, tebūnie tie kritimai paskutiniai prieš didelius ir gražius pakilimus! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš kol kas stoviu vietoj. Bet tas pilvo skausmas į neviltį varo...  unsure.gif
user posted image

Mamytee21, kai tavo BT?  smile.gif

Jetus, Lalabamba nu ir kantrybe pas tave, as jau turbut i diena buciau po du NT pasidarius doh.gif

Mano BT jau krentu po laipteli po laipteli ir ryt arba poryt sulauksiu nekviestuju unsure.gif

Frejuke, Chikipiki imkit po 4u.gif 4u.gif Nejaugi si menesi neturesim nei vienos nestukes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 21 rugsėjo 2012 - 10:35
QUOTE(Puk @ 2012 09 21, 09:55)
Mergaitės, gal žinote kokius negerumus gali rodyti aukšta BT ciklo pradžioje g.gif
Praėjęs ciklas buvo visiška katastrofa, BT nepakilo, o po mmm pakilo unsure.gif

Babyplan.ru aiskiai apraso , kokius negerumus gali reiksti aukstas Bt pirmoje fazeje.O siaip gal koki sresa apturejai ,ar siaip neramus koks laikotarpis buvo. Pvz mano mergyte operavo tai kol atgal neatsistatem po visko bt buvo 36.8 paskui vel 36,4 pirmoje fazeje smile.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as su savo BT VA kai jau rimtai apsiemem planavimais prasidejo visokios nesamones. Ciklas is 26-28 dienu patrumpejo iki 24d. O si kart jau 4 dienas po mm teplioja ir BT 1 laikosi nuo pat mm 36.60 Pastoviai maudzia desini sona.... doh.gif Idomu kas cia galetu tokio but?
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 21, 13:22)
Pasirodau ir as su savo BT VA kai jau rimtai apsiemem planavimais prasidejo visokios nesamones. Ciklas is 26-28 dienu patrumpejo iki 24d. O si kart jau 4 dienas po mm teplioja ir BT 1 laikosi nuo pat mm 36.60 Pastoviai maudzia desini sona....  doh.gif  Idomu kas cia galetu tokio but?

man irgi sulig planavimais prasidėjo nesamonės doh.gif , dar pradžioj maniau kad savitaiga, bet pasirodo viena kiaušidė įpolicistinę neša g.gif

Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 09 21, 15:38)
man irgi sulig planavimais prasidėjo nesamonės  doh.gif , dar pradžioj maniau kad savitaiga, bet pasirodo viena kiaušidė įpolicistinę  neša  g.gif

Del ko tos cistos auga is viso? man pries metus echod are viskas buvo O.K. tada jokiu kliuciu gine nemate pastojimui. ta pati sake ir kovo men. Arba ji blogai ziuri, arba as nemoku pastot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 21, 07:48)
Labas rytas,
o aš vis dar laukiu O essen.gif

Iveina, siulaus i komnpanija tau, laukiu ir as savo O... ax.gif
mano BT

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 21, 07:52)
Jau nebe už kalnų  thumbup.gif

Labas rytas  mirksiukas.gif  o aš laukiu draugių, nors jokių požymių nejaučiu  lens.gif

Frejuke, tikiuos kazkas kitas itakojo pakritima...man taip is galvos neiseina tavo toooks geras PRG! Nealuk mmm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 21, 21:35)

Frejuke, tikiuos kazkas kitas itakojo pakritima...man taip is galvos neiseina tavo toooks geras PRG! Nealuk mmm  blush2.gif

Man pačiai jis gražus buvo ir yra (PRG) wub.gif Kažkaip kai ėjau darytis ir kai laukiau atsakymų, tai galvojau kad bus apie 40, bet kad virš 50 tai tikrai netikėjau 4u.gif
O jau laukiu draugių, nes jau teplioją, taip švelniai ax.gif
Iki P man niekad nebuvo jokių patepliojimų, vat po P, praeitas ciklas, patepliojo ir už 2 dienų pramušo, tai dabar gal taip pat bus? g.gif

Kitą savaitę jei išeis susiderinti su MB darbais, eisim darytis spermogramą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 09 21, 11:22)
Šiuo atveju BT aukšta ne ciklo pradžioje - teisingiau sakyti, kad Tau vis dar tęsiasi tas pats ciklas, o kraujavimas buvo netikrosios mėnesinės. Jei prieš pat BT pakilimą turėjote lytinių santykių, pasiskaičiuok kada bus laikas mėginti NT 4u.gif

Tokie užsitęsę ciklai nėra katastrofa smile.gif - jų gali pasitaikyti pasikeitus gyvenimo sąlygoms, patiriant stresą ir pan. Visgi jei tokie dalykai kartojasi, reiktų kreiptis į gydytoją.

Dėkui už paaiškinimą mirksiukas.gif mmm tikrai buvo kaip netikros, be jokio skausmo, panašios tik į gausesnį tepimą, bet vaisingų gleivių nepastebėjau g.gif bet BT pakilimas tikrai yra, maudžia krūtis ir abu šonus. Dar nesu susudūrusi su tokiu ciklu unsure.gif bet tikrai panašu, štai kaip atrodo tuomet mano grafikiukas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 21 rugsėjo 2012 - 22:07
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 21, 21:41)
Man pačiai jis gražus buvo ir yra (PRG)  wub.gif  Kažkaip kai ėjau darytis ir kai laukiau atsakymų, tai galvojau kad bus apie 40, bet kad virš 50 tai tikrai netikėjau  4u.gif 
O jau laukiu draugių, nes jau teplioją, taip švelniai  ax.gif 
Iki P man niekad nebuvo jokių patepliojimų, vat po P, praeitas ciklas, patepliojo ir už 2 dienų pramušo, tai dabar gal taip pat bus?  g.gif

Kitą savaitę jei išeis susiderinti su MB darbais, eisim darytis spermogramą  ax.gif

Ir man jau atsirado kraujo gisleliu. Dar ne mm bet jau toj toj atkeliaus. Kagi puse metu matavau BT, gan atsakingai maniciau. Nusprendziau laiks nustuot matuoti. Nes ir BT gera pabaigoj, ir temperaturu skirtumas didelis, su ND pataikom.. o rezultatas tas pats. Nei kiek nesigailiu kad matavau, nes db zinau savo organizma daug geriau.
Bet jusu grafikus vistiek uzsuksiu paziuret ir pakomentuot.
Visoms stepribes ir graziu BT. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 22, 08:56)
Ir man jau atsirado kraujo gisleliu. Dar ne mm bet jau toj toj atkeliaus. Kagi puse metu matavau BT, gan atsakingai maniciau. Nusprendziau laiks nustuot matuoti. Nes ir BT gera pabaigoj, ir temperaturu skirtumas didelis, su ND pataikom.. o rezultatas tas pats. Nei kiek nesigailiu kad matavau, nes db zinau savo organizma daug geriau.
Bet jusu grafikus vistiek uzsuksiu paziuret ir pakomentuot.
Visoms stepribes ir graziu BT.  wub.gif

4u.gif drinks_cheers.gif
Aš dar vieną ciklą pamatuosiu mirksiukas.gif Nors šiaip jau irgi neblogai save pažinau, bet va sako reikia nors 3 ciklus, tai va tą trečia ir pamatuosiu dar mirksiukas.gif Nors MB jau šaukia, kad gana, bet susitarėm be piktumų dar vieną cikliuką smile.gif

Atslinko manosios, bet su tokiais skausmais, kokius turejau tik per P blink.gif verysad.gif Kol suveikė vaistai nuo skausmo tai galvojau kad galus atiduosiu unsure.gif
Dabar jau viskas praėjo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 22 rugsėjo 2012 - 08:01
Labas rytas 4u.gif
Frėjuke Chikipiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai gaila, toki gražūs grafikėliai buvo doh.gif
Aš dar laukausi iš paskutiniųjų http://www.babyplan....8809-kristaj31/ tik jaučiu, kad greitu metu ateisiu pas Jus į kompaniją unsure.gif
Atsakyti
Frėjuke Chikipiki 4u.gif
Maniskis si ryta BT
Atsakyti