Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Lalabamba @ 2012 09 20, 11:38)
Mergaitės,

ar galit pasakyti ką nors viltingo???  doh.gif  blush2.gif

Daryk NT bigsmile.gif

QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 20, 11:41)
Laba rytas  4u.gif

Mergaites palaukit ir manes nekriskit dar  doh.gif  As jau pradedu galvot kad man nuo galvojimu ta BT uzkilus, nors man ir prie 37 laisvai ateina mmm.

Neskubėk paskui mus biggrin.gif Tau tas negresia blush2.gif o NT meluoja mirksiukas.gif Nes BT tai bigsmile.gif
Atsakyti
Jeigu pasak Jūsų mmm ateina ir prie 37, tai negadinsiu dar testų... biggrin.gif Plius dar pagal mane O buvo vėliau 2 dienom, taigi mm planuojamos 22 d. tada ir bus matyt... ax.gif
O Jūs irgi nekriskit, o aukit!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 09 20, 09:41)
Graži BT  bigsmile.gif Gal dar anksti testams, kitoms vėlai vaiduokliaut pradeda, nenuleisk rankų  mirksiukas.gif

Nenuleidziuranku, bet jau man taip atrodo kad NT turetu rodyti, nes praita nestuma jau 6dpo rode. Kazin gal per skirtingus nestumus skirtingai parodo g.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 20, 09:50)
Neskubėk paskui mus  biggrin.gif  Tau tas negresia  blush2.gif  o NT meluoja   mirksiukas.gif  Nes BT tai  bigsmile.gif

Frejuke, tikiuosi ir as labai kad NT meluoja, nes BT tokia auksta laikosi pirma karta kol matuoju BT. 12dpo jau visada pradedavo kristi, bet zinai, visada buna pirmas kartas mirksiukas.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2012 09 20, 10:08)
Jeigu pasak Jūsų mmm ateina ir prie 37, tai negadinsiu dar testų...  biggrin.gif  Plius dar pagal mane O buvo vėliau 2 dienom, taigi mm planuojamos 22 d. tada ir bus matyt...  ax.gif
O Jūs irgi nekriskit, o aukit!!  4u.gif

Bandysiu nekrist, rytojaus BT viska parodys rolleyes.gif
Beje as mm ''nelaukiu'' irgi 22d drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 20 rugsėjo 2012 - 12:02
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 20, 13:01)
Beje as mm ''nelaukiu'' irgi 22d  drinks_cheers.gif  doh.gif

Tikėkimės jų nebesulaukti... blush2.gif jeigu tik tas įkyrus kirkšnių skausmas ir pilvo pamaudenimai ko nors neparvilks... sad.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 09 20, 13:57)
Tikėkimės jų nebesulaukti...  blush2.gif  jeigu tik tas įkyrus kirkšnių skausmas ir pilvo pamaudenimai ko nors neparvilks... sad.gif  smile.gif

Man lygiai toks pats skausmas jau nuo pat ryto, tas kirksniu skaumas, pilvo ir nugaros skausmai jau uz keliu dienu tai tikrai aeis mmm doh.gif nors as taip ju nelaukiu ir kaip ir kiekviena cia is musu esanti. Laukiu nesulaukiu ka rytoj parody BT.
Atsakyti
Labas rytas,
o aš vis dar laukiu O essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 21 rugsėjo 2012 - 06:49
QUOTE(Iveina @ 2012 09 21, 07:48)
Labas rytas,
o aš vis dar laukiu O essen.gif

Jau nebe už kalnų thumbup.gif

Labas rytas mirksiukas.gif o aš laukiu draugių, nors jokių požymių nejaučiu lens.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 21, 06:52)
Jau nebe už kalnų  thumbup.gif

Labas rytas  mirksiukas.gif  o aš laukiu draugių, nors jokių požymių nejaučiu  lens.gif

4u.gif dar tik vienas, esi laiminga moteris be pms požymių mirksiukas.gif
O aš vis dar laikausi http://www.babyplan....8809-kristaj31/ bet ir kaip kt cikluos, jau greitu metu turėčiau kristi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2012 09 21, 07:58)
Labas rytas  4u.gif

4u.gif  dar tik vienas, esi laiminga moteris be pms požymių  mirksiukas.gif
O aš vis dar laikausi http://www.babyplan....8809-kristaj31/ bet ir kaip kt cikluos, jau greitu metu turėčiau kristi  unsure.gif

Čia pirmas kartas kaip nieko nejaučiu unsure.gif

O gal tavo ciklas šis bus kitoks ir nekrisi niekur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 21, 07:04)
Čia pirmas kartas kaip nieko nejaučiu  unsure.gif 

O gal tavo ciklas šis bus kitoks ir nekrisi niekur  blush2.gif

Net nesisvajoja blush2.gif Bus kaip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Irgi jau pradedu leistis link mm. Mano BT . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 21, 08:27)