Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 19, 09:44)
Abiems mums 12 DPO šiandien  bigsmile.gif
Laukiam finišo tiesiosios  mirksiukas.gif

thumbup.gif

O kaip pasidaryti FF kad rodytu kiek dienu po O tuos skaiciukus BT grafike, kad nereiktu paciai skaiciuot kelinta DPO?
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 19, 11:49)
thumbup.gif

O kaip pasidaryti FF kad rodytu kiek dienu po O tuos skaiciukus BT grafike, kad nereiktu paciai skaiciuot kelinta DPO?

Ten reikia išsipirkti VIP, kad rodytų (čia aš taip supratau), bet man dabar pasiūlė vėl 5 dienom atrodo, tai aš neatsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 19, 11:51)
Ten reikia išsipirkti VIP, kad rodytų (čia aš taip supratau), bet man dabar pasiūlė vėl 5 dienom atrodo, tai aš neatsisakiau  biggrin.gif

Čia tik pradžioj dar pratęsinėja biggrin.gif pas mane jau senokai nebesiūlo ir nutraukė visus VIP priedus, tai matau tik pačius paprasčiausius faktus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 19, 09:51)
Ten reikia išsipirkti VIP, kad rodytų (čia aš taip supratau), bet man dabar pasiūlė vėl 5 dienom atrodo, tai aš neatsisakiau  biggrin.gif

QUOTE(Iveina @ 2012 09 19, 11:06)
Čia tik pradžioj dar pratęsinėja biggrin.gif pas mane jau senokai nebesiūlo ir nutraukė visus VIP priedus, tai matau tik pačius paprasčiausius faktus  lotuliukas.gif

Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 19, 13:06)

O ką tas taškiukas pri šiandieninės BT pas tave reiškia? g.gif

Man tai jau visai fau fau doh.gif Aš net dienos metu pradėjau BT matuot lotuliukas.gif MB sakė mane tuoj išveš user posted image hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 19 rugsėjo 2012 - 12:16
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 19, 13:12)
O ką tas taškiukas pri šiandieninės BT pas tave reiškia?  g.gif

naivi istorija - kadangi šiandien paryčiais ilgai varčiausi, tai galvoju gal dėl to šoktelėjo BT ir kad dar neįvyko mano lauktoji O, nes pagal viską jai dar ankstoka pas mane pasirodyt blush2.gif ND vakar neatlikom doh.gif , tai tikrai labai labai tikiuosi, kad rytoj BT vėl bus žema ir kad dar spėsim "padirbėt" iki O. Tiesiog uždėjau varnytę ant Discarded

Na matavimas dienos metu vargiai ar turi reikšmės? lotuliukas.gif bet norint patikėti, kad BT laikosi - kodėl gi ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 19 rugsėjo 2012 - 12:20
QUOTE(Iveina @ 2012 09 19, 13:18)
naivi istorija - kadangi šiandien paryčiais ilgai varčiausi, tai galvoju gal dėl to šoktelėjo BT ir kad dar neįvyko mano lauktoji O, nes pagal viską jai dar ankstoka pas mane pasirodyt blush2.gif  ND vakar neatlikom  doh.gif , tai tikrai labai labai tikiuosi, kad rytoj BT vėl bus žema ir kad dar spėsim "padirbėt" iki O. Tiesiog uždėjau varnytę ant Discarded

Na matavimas dienos metu vargiai ar turi reikšmės?  lotuliukas.gif  bet norint patikėti, kad BT laikosi - kodėl gi ne?  lotuliukas.gif

Supratau 4u.gif
Aišku kad neturi reikšmės lotuliukas.gif ir jokios reikšmės lotuliukas.gif Sakau kad išvežt jau ruošiasi lotuliukas.gif Jei rytoj nepasirodysiu ryte tai žinokit aš ten kur su baltais chalatais vaikšto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 19, 13:23)
Aišku kad neturi reikšmės  lotuliukas.gif  ir jokios reikšmės  lotuliukas.gif  Sakau kad išvežt jau ruošiasi  lotuliukas.gif  Jei rytoj nepasirodysiu ryte tai žinokit aš  ten kur su baltais chalatais vaikšto  lotuliukas.gif

ne paprasčiau būtų iš ryto pasidaryti NT? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 18, 21:34)
O po LP tau mmm pakito? Man po LP pasake, kad galiu tiketis lengvesniu ir trumpesniu mmm, tokios pirmosios ir buvo wink.gif
O gal HCG bek pasidaryti?  ax.gif
Labai grazu  wub.gif  ax.gif
As irgi matau cia jau visa vaiduokli  wub.gif
Su kokiu termometru matuoji?
Jei tu  nestuke.gif (labai labai to linkiu ir laikau kumsciukus) , turesim dar viena pavyzdini grafikeli, kuris rodo, kad BT tapus  nestuke.gif nebutinai turi buti virs 37 C wink.gif

Matavau su paprastu termometru. o kažkurią iš DPO dienų buvau miegojusi tik 4 valandas ir pamatavus temperetaūrą buvo 37,0 C. Paprastai iki 37 net nepakildavo.
Kai apsilankysiu pas gydytoją - patalpinsiu grafikėlį smile.gif nes dabar dar atrodo netikra smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif oi kiek graziu grafikeliu wub.gif
Pasirodau ir as,bet maniskis dar neiko nesakantis
My Ovulation Chart
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 09 19, 16:05)
Labukas 4u.gif oi kiek graziu grafikeliu wub.gif
Pasirodau ir as,bet maniskis dar neiko nesakantis
My Ovulation Chart

Na bet jau po truputuką judi link O 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 19, 10:43)
Pas mane irgi buvo taip.. O paėmė vieną ciklą ir atėjo O 22 ciklo dieną, kai jau buvo nurašytas anovuliaciniam..

Rimtai?
Tai reikia čiupti OT ir pagaudyt O g.gif . Mažu dar pasirodys šį mėnesį g.gif
Atsakyti