Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Iveina @ 2012 09 07, 08:08)
Pakilsi tikrai dar, tik laiko klausimas  smile.gif 

Labas rytas visoms, pasirodau su savo \. Kai jau pamačiau kokią BT, testo darytis jau aiškiai nevertėjo, bet su MB nusprendėm, kad dėl šventos ramybės reikia pasidaryti. Pamatėm ryškų ryškų I. Dar MB klausė, gal brokuotas?  biggrin.gif
Taigi dedam viltis į naują ciklą, kuris šiom dienom jau ir turėtų prasidėti. Beje, panašu kad ciklo ilgumas susitvarkė ir vėl bus 28 dienos  thumbup.gif

Aš jau pradedu galvot apie anovuliacinį g.gif Bet man krūtinę tai skauda unsure.gif Nu nieko nebesuprantu ir laukiu toliau cool.gif

O tavo BT juokus mėgsta gal????? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif AAAAAAAAAAAAAAAAAAA doh.gif Taip tikėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 07, 08:20)
Aš jau pradedu galvot apie anovuliacinį  g.gif  Bet man krūtinę tai skauda  unsure.gif  Nu nieko nebesuprantu ir laukiu toliau  cool.gif 

O tavo BT juokus mėgsta gal?????  blink.gif   blink.gif   blink.gif   blink.gif  AAAAAAAAAAAAAAAAAAA  doh.gif  Taip tikėjau  4u.gif

Na pas tave palengva ta BT leidosi leidosi, tai gal dar užkilsi 4u.gif
kadangi pas mane krūtinė gal per pusę dydžio padidėjo dar praėjus keliom dienom po O, tai tikėjausi ir aš kad čia jau kažkas bus blush2.gif niekis, pasidžiaugsiu bent tuom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 07 rugsėjo 2012 - 07:29
labas rytas, temperatura kyla o NT neigiamas. taip nuliudom siandien:((( tai ko ta temp tada kyla?
Atsakyti
QUOTE(bob218 @ 2012 09 07, 08:32)
labas rytas, temperatura kyla o NT neigiamas. taip nuliudom siandien:((( tai ko ta temp tada kyla?

Jeigu dar kyla, nereikia liūdėti 4u.gif gali būti, kad implantacija vyko vėliau ir dėl to NT neigiamas smile.gif jokiais būdais nepraraskite vilties 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif
Liudinčioms po 4u.gif laukiančioms - kantrybės ir tvirtybės thumbup.gif pradedančioms nuo pradžių - sėkmės nestuke.gif
o aš pasirodau http://tevu-darzelis...518@12081002829
kaip pirmą ciklą matuojantm,tai man čia baisus chaosas, o tikėjaus vadovėlinio grafikiuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms,
Iveina - 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai labai grazus grafikas buvo.

O aš vakar neiškentus apsiusiojau NT, bet spyga taukuota gavau.
Aišku, dar labai anksti, ir teskukas buvo 25miu, bet kažkaip nesitikiu nieko...kazi koks velniukas man liepe ta NT gadint g.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Ir taip kiekviena menesi, vis atsiranda burelis kylanciu ir visas burys laikanciu kumscius ir va se tau doh.gif

Jau pastaraji karta tikrai atrode, kad laukia dziugiu naujienu, bet man atrodo cia dar nepabaiga smile.gif

bob218, o koks tavo siaip ciklas buna?

visoms dviems berods biggrin.gif, kurios pamate I, linkiu, kad cia but del to, kad per anksti 4u.gif

O va pas mane baigesi mm, tai pradedu matuoti vel. Pradeda man nepatikti tevu darzelio grafikas, uzteko pradziai, dabar, ko gero, reikia pereiti prie ko nors rimtesnio biggrin.gif

http://www.tevu-darz...endorius/#chart

Nes jis matyt brezia numatoma O pagal kalendorini metoda pirma, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 07, 10:02)
sveikos  4u.gif

Nes jis matyt brezia numatoma O pagal kalendorini metoda pirma, ane?  g.gif

Labas, taip jis tik rodo numatoma, bet tikrai pats nepazymi,kada O buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
Du NT neigiami lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 09 07, 10:10)
Sveikutes 4u.gif
http://tevu-darzelis...597@1207240af30
Du NT neigiami lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

verysad.gif o gaila... nors gal dar tiesiog nerodo, nes BT dar nesitėškė, kaip kad manoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 09 07, 10:10)

blink.gif Nu nieko sau , na ka belieka tik laukti...kitas būdas dar - pasidaryti Hcg, bet aisku, tai kainuoja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 07, 07:31)
blink.gif Nu nieko sau , na ka belieka tik laukti...kitas būdas dar - pasidaryti Hcg, bet aisku, tai kainuoja. ax.gif

oj,jei buciau Lietuvoj buciau jau senai pasidarius,bet deja cia pas mus UK tikrai nieko nieks nedarys schmoll.gif lieps laukti unsure.gif o jeigu ir laukiesi,tai pirma kart apziuri tik 12 sav unsure.gif
Daba dar galvoju,gal tie testukai ''grybauja''. Gal reik nusipirkt ta rimtesni kur rodo kiek savaiciu( clearblue rodos vadinasi) g.gif
Nes ta nezinia jau varo mane i nevilti-arba mmm ateitu greiciau ir butu ramu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 07 rugsėjo 2012 - 09:36