Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(RedHair @ 2012 09 19, 07:56)
Labas rytas.

O pas mane bilekas. FF duoda liniją 39CD, BP duos 46CD, jei ryt nenukrisiu.

Jetau koks ilgas ciklas doh.gif visada toki ilgi būna?
Daug gražių grafikų esu paturėjusi per metus laiko matavimų, bet pabaigos jų visų nekokios būna, taip ir iš šio nieko gero nesitikiu schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Daug gražių ir daug žadančių grafikų turim smile.gif tikėkimės greitu laiku šį skyrelį apleis būrys senbūvių
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2012 09 19, 07:40)
Lauksi iki mm? Bet tikrai tikiu, kad pabaiga bus  nestuke.gif

Dabar tai galvoju kad bus kaip bus, bet vilties dar nepraradau biggrin.gif O MB sakė NT daryti tik savaitei vėluojant mm , taip kad.... apsišarvuojam kantrybe jei aš nesulauksiu mm biggrin.gif

Šiaip pagal savo ciklus, tai jei imti ciklus prieš P, tai jau turėjau susirgti, jei imti dienų skaičių ciklo po P iš kart, tai šiandien turiu susirgti, o jei tikėti tuom ką brėžia ir rodo bt grafikai, tai dar laukiam doh.gif
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 19, 08:41)

O as jau ant 37 nusileidau.. eh.

ech..... o gal dar ..... 4u.gif
QUOTE(Flora7 @ 2012 09 19, 08:48)
Laikau už jus kumštukus  wub.gif  4u.gif
Aišku, už kitas taip pat  mirksiukas.gif Bet šiuo metu, už jas labiausiai  blush2.gif

Ačiū labai labai wub.gif
QUOTE(krista-30 @ 2012 09 19, 08:54)

Tiesa rodau savo, vis šokinėju, tai aukštyn tai žemyn  doh.gif

Sakiau kad kilsi mirksiukas.gif
QUOTE(RedHair @ 2012 09 19, 08:56)
Labas rytas.

Frėjuke ir Chikipiki gražiai laikotės  thumbup.gif  užuodžiu gerus rezultatus smile.gif
koks gražus grafikas  thumbup.gif laikykis aukštai  4u.gif

O pas mane bilekas. FF duoda liniją 39CD, BP duos 46CD, jei ryt nenukrisiu.

Kad tavo žodžiai iš kart ten aukštai aukštai wub.gif

O tavo ciklas ir praeitas žiūriu panašus g.gif Nebuvai pas ginę? Man į anovuliacinį panašus g.gif
Atsakyti
Sveikos planuojancios biggrin.gif visoms linkiu II smile.gif gal mane priimsit i savo bureli? As irgi tokia lengvai planuojanti biggrin.gif nebraizau grafikeliu, nematuoju temperaturu, tiesiog skaiciuoju dienas ir stebiu save, pagal isskryras zinau kada man ovuliacija (ne pirma beibi planuoju) tai va 14d veikem veikala, 16d man ovuliacija buvo, planuojam mergaite,tikiuosi pasiseks biggrin.gif nerandu grupeles tiesiog planuojanciu tai galvoju su jumis pasibendraut siom temom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nimba: 19 rugsėjo 2012 - 09:20
QUOTE(nimba @ 2012 09 19, 10:18)
Sveikos planuojancios biggrin.gif visoms linkiu II smile.gif

Sveika ir ačiū už palinkejimus 4u.gif
Čia planiukės planuoja http://www.supermama...p?showforum=207 Pasirink ir prisijunk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

na ka...kazkaip dar anksti pasiduodti, bet jauciu, kad nifiga si cikla, per zema BT.. unsure.gif

My Ovulation Chart

Isvis gal cia koks anovuliacinis ciklas...aisku sunku pasakyti, nes del ligos daug nematuota BT, paskui savaitgali viena svarbi dina praleista, tai ir gaunasi palaida bala doh.gif

Lyg ir gali buti anovuliacinis jei OT rode teigiama, nes LH banga buvo, bet galejo neivykti O. Bet idomu ar vistiek galejo ji neivykti jei gimdos kaklelis buvo tinkamas, gleivesbuvo tinkamos ir ovuliaciniai skausmai buvo g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Įtariu kad šį mėnesį teks garbė sužinoti kas yra anovuliacinis ciklas doh.gif .
Kaip lievai cool.gif , o taip norėjau progesteroną ir prolaktiną išsitirt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 19 rugsėjo 2012 - 10:02
QUOTE(Reaqua @ 2012 09 18, 20:00)
Merginos,
neiškenčiau ir pasidariau NT  rolleyes.gif

Oi kaip sveikinu bigsmile.gif ryskekit ir ryskekit, o paskui lengvo nesiojimo ir dar lengvesnio gimdymo clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbane @ 2012 09 19, 11:01)
Sveikos  4u.gif
Įtariu kad šį mėnesį teks garbė sužinoti kas yra anovuliacinis ciklas  doh.gif .
Kaip lievai  cool.gif , o taip norėjau progesteroną ir prolaktiną išsitirt g.gif

g.gif grafikelis kol kas daug nezadantis, tikekimes, kad dar pakilsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ujankus @ 2012 09 19, 10:30)

g.gif grafikelis kol kas daug nezadantis, tikekimes, kad dar pakilsi mirksiukas.gif

Jaučiu kad nepakilsiu, nes prieš tai matuoti ciklai beveik identiški ir O tą pačią dieną g.gif , bet nieko tokio, gi viom tų anovuliacinių ciklų pasitaiko vienas kitas per metus ax.gif

Pradėjau vėl sportą lankyti, tai ta 'baby fever' truputį slopsta biggrin.gif, tikiuosi kad išvis pavyks apie tai nebegalvoti, nesisaugsim ir tiek, o leliukas ims ir sugalvos ateiti netikėtai hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 19, 05:02)
Labas rytas  mirksiukas.gif

Grazu thumbup.gif

QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 19, 06:41)
Oh super  wub.gif
O as jau ant 37 nusileidau.. eh. Pakartuojau testuka ir nic nieko. Bet vakar parduotuvei radau ti 25 jautrumo, isigijau 6.. tai iki mm zaisiu, bent linksmiau laukti tu nelabuju. Kazkaip nuojauta kuzda kad si menesi dar tex allways pirkti.  biggrin.gif

Mano BT

Grazi BT thumbup.gif As irgi turiu dar gal 5 testukus tai dabar darysiu iki mmm nors nebedaug ir man liko tik 3-4dienos doh.gif

QUOTE(nimba @ 2012 09 19, 08:18)
Sveikos planuojancios biggrin.gif visoms linkiu II smile.gif

4u.gif

Pasirodau ir as. Kad ir koks grazus grafikelis NT sako priesingai ir vis viliuosi kad dar per anksti, kad rodytu unsure.gif
BT Grafikelis
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 09 19, 11:37)
Jaučiu kad nepakilsiu, nes prieš tai matuoti ciklai beveik identiški ir O tą pačią dieną  g.gif , bet nieko tokio, gi viom tų anovuliacinių ciklų pasitaiko vienas kitas per metus ax.gif
Pradėjau vėl sportą lankyti, tai ta 'baby fever' truputį slopsta  biggrin.gif, tikiuosi kad išvis pavyks apie tai nebegalvoti, nesisaugsim ir tiek, o leliukas ims ir sugalvos ateiti netikėtai hihihi.gif

Pas mane irgi buvo taip.. O paėmė vieną ciklą ir atėjo O 22 ciklo dieną, kai jau buvo nurašytas anovuliaciniam..
Pas amne BT pakrito pagaliau iki 36,6. Nežinau, nelaukiu jokių O, nes ėmiau abejot, ar ji kokybiškai vyksta, ir ar išvis vyksta.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 19, 11:40)
Labas rytas 4u.gif

Pasirodau ir as. Kad ir koks grazus grafikelis NT sako priesingai ir vis viliuosi kad dar per anksti, kad rodytu  unsure.gif
BT Grafikelis

Abiems mums 12 DPO šiandien bigsmile.gif
Laukiam finišo tiesiosios mirksiukas.gif
Atsakyti