Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Ragany @ 2012 09 17, 20:18)
Merginos, del krutines. Dabar domiuosi tuo dalyku, tai randu, kad tai mastopatija.. Nera gerai. Gali taip pat buti ir progesterono trukumas, ir perteklius, randu, kad tai hormonu disbalansas. Mastopatija yra gydoma.
Sorry, necituoju, nes telefonu sudetinga..

Sveika, gal galetum pasidalinti kokia nuoroda kur apie tai paskaityti. NEs mano krutine irgi kazkokia neaiski. Jau trecia diena kaip mmm ir turetu jau sumazet, bet nea, vaikstau visa issiputus biggrin.gif Aisku visai nieko atrodo, bet jei sakai gali but problema, tai noriu paskaityt g.gif smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
pasirodau
My Ovulation Chart
Neapsisprendziu ar jua pradet gadint OT g.gif Nutraukiau foline rugsti,tai sakau gal ir ciklas biskiuka sutrumpes ax.gif
Nieko nesuprantu schmoll.gif siandien 11 diena,FF atzymejau temperatura 36.6,o vat ikelia man i foruma tik su vakarykscia temperatura,o sios dienos nera pazymeta unsure.gif nu ir ka ne taip darau?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 18 rugsėjo 2012 - 12:05
QUOTE(* viva* @ 2012 09 18, 12:54)
Labas 4u.gif
pasirodau
My Ovulation Chart
Neapsisprendziu ar jua pradet gadint OT g.gif Nutraukiau foline rugsti,tai sakau gal ir ciklas biskiuka sutrumpes ax.gif
Nieko nesuprantu schmoll.gif siandien 11 diena,FF atzymejau temperatura 36.6,o vat ikelia man i foruma tik su vakarykscia temperatura,o sios dienos nera pazymeta unsure.gif nu ir ka ne taip darau?????

Nezinau kokia yprastai tavo ciklo trukme, bet gal bandyk gadinti OT, nes grafikelis tai labai jau nieko nesakantis. Gal koks anovuliacinis ciklas pasitaike? g.gif Nors dar ankstoka butu O.

O kad nerodo, tai gal nepaspaudei "save" ?
Atsakyti
pasidariau OT. dvi ryskut ryskuteles juosteles. 26 ciklo diena... puiku. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 18, 14:16)
pasidariau OT. dvi ryskut ryskuteles juosteles. 26 ciklo diena... puiku.  doh.gif

O kokia ciklo trukme? Man 3-4dienas pries mm OT visada rodo dvi juosteles kazkodel blush2.gif

O per babyplan ar kitas programas ta punktyrine linija kur parodo O, tai ji automatiskai ussibrezia diena PO ovuliacijos, ar diena KAI ivyko O? g.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ujankus @ 2012 09 18, 11:15)
Nezinau kokia yprastai tavo ciklo trukme, bet gal bandyk gadinti OT, nes grafikelis tai labai jau nieko nesakantis. Gal koks anovuliacinis ciklas pasitaike? g.gif Nors dar ankstoka butu O.

O kad nerodo, tai gal nepaspaudei "save" ?

mano ciklai trunka beveik per tris men lotuliukas.gif 47-48d doh.gif
Nu vat,kad save,tai tikrai paspaudziau. Man rodo kuo graziausiai,o vat tik nukopinu,kad ideti i foruma,tai ir dingsta siandienos temperatura unsure.gif nu nieko nebesuprantu g.gif reiks turbut ir toliau vargti su TD,nes as turbut per durna FF lotuliukas.gif
My Ovulation Chart
Nu vat,pagaliau pavyko
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 18 rugsėjo 2012 - 15:32
Merginos,
neiškenčiau ir pasidariau NT rolleyes.gif
user posted image
Ar čia vadinasi vaiduokliukas ir galėčiau manyti, kad esu nėščia? rolleyes.gif

Grafikėlis rodo aukštesnę temperatūrą ir mm dar nėra...
http://www.fertility.....ulation Chart
Atsakyti
Čia jau net nebe vaiduoklis, o visas teigiamas bigsmile.gif bigsmile.gif
Sveikinimai nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Kažkaip nesitiki, kad jau taip greitai ... blush2.gif aš truputį sumišusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DinaJ @ 2012 09 17, 22:54)
tai jau taip teks...tik viskas cia man keista liepa turejau laparaskopija 2 ginekologai patvirtino kad viskas gerai o cia ir vel kazkokios bedos...

O po LP tau mmm pakito? Man po LP pasake, kad galiu tiketis lengvesniu ir trumpesniu mmm, tokios pirmosios ir buvo wink.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 18, 07:06)
Labas rytas  mirksiukas.gif 
Vakarykštis NT iškrėtė pokštą man turbūt  biggrin.gif  Nes šiandien tai jau jokio vaiduoklio nėra  schmoll.gif   biggrin.gif

O gal HCG bek pasidaryti? ax.gif

QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 18, 09:32)
Labas rytas  4u.gif
Mano BT

Labai grazu wub.gif ax.gif

QUOTE(Reaqua @ 2012 09 18, 20:00)
Merginos,
neiškenčiau ir pasidariau NT  rolleyes.gif
Ar čia vadinasi vaiduokliukas ir galėčiau manyti, kad esu nėščia?  rolleyes.gif

Grafikėlis rodo aukštesnę temperatūrą ir mm dar nėra...
http://www.fertility.....ulation Chart

As irgi matau cia jau visa vaiduokli wub.gif
Su kokiu termometru matuoji?
Jei tu nestuke.gif (labai labai to linkiu ir laikau kumsciukus) , turesim dar viena pavyzdini grafikeli, kuris rodo, kad BT tapus nestuke.gif nebutinai turi buti virs 37 C wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 18 rugsėjo 2012 - 19:35
QUOTE(Reaqua @ 2012 09 18, 17:00)
Merginos,
neiškenčiau ir pasidariau NT  rolleyes.gif

vajetus tu mano,sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif ryskekit ir toliau wub.gif wub.gif wub.gif super naujiena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 18, 20:34)

O gal HCG bek pasidaryti?  ax.gif

Nenorėčiau išgirsti neigiamo atsakymo tai dar nebėgsiu biggrin.gif Palauksiu mm , ateis neateis, neateis, tada eisiu nuleisiu kraujuką blush2.gif Nebedaug liko laukti drinks_cheers.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Reaqua @ 2012 09 18, 20:10)
Kažkaip nesitiki, kad jau taip greitai ...  blush2.gif aš truputį sumišusi  biggrin.gif

Tuoj atsigausi wub.gif nestuke.gif
Atsakyti