Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(eastie_girl @ 2012 09 18, 09:15)
sveikos,

man turbut anovuliacinis, nes ir OT tik vaiduokliauja. ot  doh.gif  kazkaip kai nezinai, tai nezinai, o va kai matai labai nesmagu  lotuliukas.gif

Ir aš manyčiau kad anovuliacinis g.gif
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 18, 09:32)
Labas rytas  4u.gif
Mano BT
Del DPO dienos abejoju, manau kad ne 12 o 9 dabar nes O skausmai ir tikrai gerai pakelimas buvo 14CD o ne 11CD. Kaip jus manot?  g.gif  smile.gif
Ir mano NT tuscias  doh.gif Nors dar iki galo neisdziuvo (Kiek skaiciau kol mazas DPO pataria ilgiau palaukti). Bet nic nieko ten nera.
O Mes su tavim ziuriu kilam vienodai  biggrin.gif

Aš už 14CD drinks_cheers.gif
Tai tau tada dar anksti sisiot hihihi.gif Už pakilimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 18, 08:32)
Labas rytas  4u.gif
Mano BT
Del DPO dienos abejoju, manau kad ne 12 o 9 dabar nes O skausmai ir tikrai gerai pakelimas buvo 14CD o ne 11CD. Kaip jus manot?  g.gif  smile.gif

Papildyta:

Graziai pakritai, 6DPO gal imlantacija?  mirksiukas.gif  4u.gif

Aš už 14 dieną drinks_cheers.gif Labai gražus grafikas, tikrai bus graži pabaiga nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Barbarise, aciu uz paaiskinima.

Man temp laikosi, tik nelabai suprantu kodel FF nebrezia O datos? Vakar rase, kad reik bent 3 dienu pakilusios temp, gal tuomet is eiles triju dienu reikia, nes buvo viena praleista pasm ane g.gif

My Ovulation Chart
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2012 09 18, 10:37)
Man temp laikosi, tik nelabai suprantu kodel FF nebrezia O datos? Vakar rase, kad reik bent 3 dienu pakilusios temp, gal tuomet is eiles triju dienu reikia, nes buvo viena praleista pasm ane  g.gif

Kadangi matavimai ne kiekvieną dieną vyksta, aiškiai teks dar pakentėti, o be to ir skirtumai nėra tokie dideli smile.gif bet jei daraisi OT, juk žinai kas kada buvo smile.gif

Labas rytas visoms BT matuotojoms bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 18, 09:35)
Ir aš manyčiau kad anovuliacinis  g.gif

Aš už 14CD  drinks_cheers.gif
Tai tau tada dar anksti sisiot  hihihi.gif  Už pakilimą  4u.gif

QUOTE(krista-30 @ 2012 09 18, 09:39)
Aš už 14 dieną  drinks_cheers.gif  Labai gražus grafikas, tikrai bus graži pabaiga  nestuke.gif

Vat ir as manau 14CD, aciu uz nuomones, dabar net neabejoju kad man tik 9DPO. 4u.gif Reiskia pirma karta per pusmeti sulaukiau savo normalaus ciklo. Anksciau visada buvo 28 dienos, netgi ta pacia valadna ateidavo mm. Reiskia O 14CD. thumbup.gif Tikiosi grazios pabaigos, nors jei ir ne, tai nenusiminsiu, matyt pripratau jau. doh.gif Rytoj gal ir vel Nt gadinsiu, jau azarta pagavau, nupirksiu kelius testukus siandiena, nes liko tik 1 internetinis. cool.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites,
ka parodyt neturiu, bet labai noriu paziuret kas pas jus vyksta, bet man nerodo tu grafikeliu kurios zymit Babyplan verysad.gif Kodel?

Frejuke, tikiuosi siandieninis testas brokuotas mirksiukas.gif

Chikipiki, laukiam geru ziniu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kristaj31, Chikipiki BT thumbup.gif nepykit jei kuriu nepaminejau blush2.gif visus grafikus kol perziuriu pamirstu kuris kurios doh.gif

Pasirodau ir as tik manau, kad ir si karta reikes krist tik is labai aukstai ir bijau kad labai skausmingai. Skauda jau visus galus,kaip pries mmm.Kaip as nebenoriu sulaukt tu nelabuju schmoll.gif

BT Grafikas
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 18, 10:40)
Labas rytas 4u.gif

Kristaj31, Chikipiki BT  thumbup.gif nepykit jei kuriu nepaminejau  blush2.gif visus grafikus kol perziuriu pamirstu kuris kurios  doh.gif
Pasirodau ir as tik manau, kad ir si karta reikes krist tik is labai aukstai ir bijau kad labai skausmingai. Skauda jau visus galus,kaip pries mmm.Kaip as nebenoriu sulaukt tu nelabuju  schmoll.gif

BT Grafikas

Laikykis, nebandyk krist, nes dbr labai gražu thumbup.gif Nelauk Tu tų nelabųjų 4u.gif
Atsakyti
Laba.

Frėjuke ir mamytee21, labai gražiai laikotės, taip ir toliau thumbup.gif

QUOTE(ujankus @ 2012 09 18, 10:36)
labai noriu paziuret kas pas jus vyksta, bet man nerodo tu grafikeliu kurios zymit Babyplan  verysad.gif  Kodel?

kairėj pusėj paspausk grafiki wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedHair: 18 rugsėjo 2012 - 10:55
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 18, 11:40)

Sveika, super, nekrisk thumbup.gif Tikrai labai auksta BT wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2012 09 18, 09:52)
Laikykis, nebandyk krist, nes dbr labai gražu  thumbup.gif  Nelauk Tu tų nelabųjų  4u.gif

Tikriausiai cia kaltas rudenejantis oras nes mano nuotaika tokia pesimistiska unsure.gif Vakar jau pradejau galvot kad reikia eit pas gydytoja ir pradet skustis kad ''neiseina nieko'' doh.gif

Bet bet kokiu atveju, aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 09 18, 11:54)

kairėj pusėj paspausk grafiki wink.gif

biggrin.gif tai va kaip cia paprasta biggrin.gif

Mergaites, graziu jusu grafikeliu prisiziurejau, tai visos taip ir laikykites mirksiukas.gif Juk reikia atlaisvinti vietos forume naujoms BT matuotojoms, o jums keltis i nestukems skirtas temas mirksiukas.gif
Atsakyti