Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Miaffa @ 2012 09 17, 17:00)
Laba diena visoms smile.gif Siandien nuotaika jau skaidresne  smile.gif  matyt mm eina i pabaiga  ax.gif
Suvediziau siandien savo praeita cikla i BP (anksciau i TD vesdavau) tai visai kitoki vaizda parode  doh.gif 
Kuom tiket?
http://www.babyplan....tab__charts?c=1
Cia pati prograba O nubreze, o TD uszymejau pati
http://tevu-darzelis...154@120821719d0

BP, nes 16CD paskutine temperatura kuri nera auksciau pirmos fazes. Tas TD isvis doh.gif , viena cikla ivedziau ten ir numoviau ranka. Ir kraunasi kazkaip prastai puslapis.
Papildyta:
QUOTE(DinaJ @ 2012 09 17, 21:26)
sveikos merginos,pas mane tokia situacija menesines visada buvo reguliarios bet vat dabar jau 2 kart kazkas netaip,menesines velavo 3 d krutine skaudejo ir buvo jautri,bet vat susirgau viskas atrodo cia aisku bet va ir toliau skaudejo krutine ir temp laikes 37,36.9....ir si kart susirgau savaite anksciau krutine kaip ir susitvarke bet vat pamaudenimai sonuose tai pilvo apacioj liko,o ir temperatura niekur nedingo laikos 36.8,36.9 ,37...net nebezinau ka galvot....gal kuriai buvo kas panasaus ?

Vaje, panasu i nestuma. NT darei? Jei ne, tai padaryk del atsargos.
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 17, 07:47)
Labas rytas  mirksiukas.gif
Apsisiojau šiandien NT ir matau vaiduokliuką mažą mažą  rolleyes.gif

Superines naujienos wub.gif labai labai laukiam kitu NT rezultatu - aisku tik ryskejanciu mirksiukas.gif

QUOTE(krista-30 @ 2012 09 17, 07:57)

QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 17, 08:58)
thumbup.gif  Kada darysi kita NT?

O cia mano BT

QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 17, 11:33)
Labas rytas  4u.gif 
Kaip faina  wub.gif  Linkiu, kad tas vaiduokliukas kuo greiciau isrysketu  4u.gif
Ten ir laikykis taip aukstai aukstai  4u.gif
Chikipiki graziai pakilai  4u.gif Nu ir ka matai kad gadini nuo pat O, gal kazka slepi nuo musu  g.gif  blush2.gif

Pasirodysiu ir as BT Grafikelis

Mergaites, grazu ziureti, reik imti is jusu visoms likusioms pavyzdi mirksiukas.gif

QUOTE(seemle @ 2012 09 17, 17:07)

O kaip reikia pasharinti FF grafika?  ax.gif

Seemle, va tap va:
virsuj desiniau eini i Sharing --> Charting Home Page -> Get Code, tada nukopijuoji eilute virsuje po antraste Your Charting Home Page Web Address smile.gif
Atsakyti

Vaje, panasu i nestuma. NT darei? Jei ne, tai padaryk del atsargos.
[/quote]
dariau 1 pries tai kai jos velavo ir 1 po susirgimo bet buvo neigiami,laukiau kol ateis jos kaip ir visada laiku tad nedariau,bet ir vel organizmas su manim pajuokavo tad laukiu kol visai nebekraujuosiu ir darysiu vel...p.s kraujuodavau visad 4-5 dienas dabar 2 stipriau o 3 tik teplioja....
Atsakyti
QUOTE(Reaqua @ 2012 09 17, 19:09)
Dėkui smile.gif tai kad kažkaip maudžia pilvą apačioje kaip prieš mm... prisiskaičiau, kad pastoti taip iš pirmo karto vos ne stebuklas, tai bijau ir tikėtis.... bijau, kad mm ateina. 

Reaqua pastoti is pirmo karto stebuklas bet imanoma. As su pirmu vaikuciu pastojau po pirmo ''pasibuciavimo'', kaip cia kazkuri sake lotuliukas.gif blush2.gif Uztai dabar tenka stengtis ir atsiimti uz pirma karta blush2.gif

QUOTE(DinaJ @ 2012 09 17, 19:26)
sveikos merginos,pas mane tokia situacija menesines visada buvo reguliarios bet vat dabar jau 2 kart kazkas netaip,menesines velavo 3 d krutine skaudejo ir buvo jautri,bet vat susirgau viskas atrodo cia aisku bet va ir toliau skaudejo krutine ir temp laikes 37,36.9....ir si kart susirgau savaite anksciau krutine kaip ir susitvarke bet vat pamaudenimai sonuose tai pilvo apacioj liko,o ir temperatura niekur nedingo laikos 36.8,36.9 ,37...net nebezinau ka galvot....gal kuriai buvo kas panasaus ?

Manyciau, kad geriausia butu apislankyti pas gine del visu tu skausmeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 17, 22:46)
Reaqua pastoti is pirmo karto stebuklas bet imanoma. As su pirmu vaikuciu pastojau po pirmo ''pasibuciavimo'', kaip cia kazkuri sake  lotuliukas.gif  blush2.gif Uztai dabar tenka stengtis ir atsiimti uz pirma karta  blush2.gif
Manyciau, kad geriausia butu apislankyti pas gine del visu tu skausmeliu  mirksiukas.gif

tai jau taip teks...tik viskas cia man keista liepa turejau laparaskopija 2 ginekologai patvirtino kad viskas gerai o cia ir vel kazkokios bedos...
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 17, 07:47)
Apsisiojau šiandien NT ir matau vaiduokliuką mažą mažą  rolleyes.gif

Frėjuke, linkiu, kad tas šešėlis išryškėtų ir virstų riebiu II wub.gif Tyliai tyliai sveikinu su vaiduokliu wub.gif
Atsakyti
4u.gif
Bandziau ikelti nuoroda is FF,bet neiseina blush2.gif
My Ovulation Chart
nu vat pagaliau pavyko ax.gif nes tas TD jau taip atsibodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 17 rugsėjo 2012 - 22:39
Labas rytas mirksiukas.gif
Vakarykštis NT iškrėtė pokštą man turbūt biggrin.gif Nes šiandien tai jau jokio vaiduoklio nėra schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 18, 06:06)
Vakarykštis NT iškrėtė pokštą man turbūt  biggrin.gif  Nes šiandien tai jau jokio vaiduoklio nėra  schmoll.gif  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Dar tikrai nenusimink, nes BT Tavo tikrai graži 4u.gif
O aš biškį pakritau ax.gif http://www.babyplan....8809-kristaj31/
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2012 09 18, 07:40)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Dar tikrai nenusimink, nes BT Tavo tikrai graži  4u.gif
O aš biškį pakritau  ax.gif http://www.babyplan....8809-kristaj31/

Pakilsi mirksiukas.gif
Nenusimenu visai, jau bus kaip bus biggrin.gif Nebedaug laukti liko iki "arba arba" biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
Frejuke, laikau kumscius 4u.gif
man turbut anovuliacinis, nes ir OT tik vaiduokliauja. ot doh.gif kazkaip kai nezinai, tai nezinai, o va kai matai labai nesmagu lotuliukas.gif
http://www.fertility...com/home/3eb782
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mano BT
Del DPO dienos abejoju, manau kad ne 12 o 9 dabar nes O skausmai ir tikrai gerai pakelimas buvo 14CD o ne 11CD. Kaip jus manot? g.gif smile.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 18, 07:06)
Vakarykštis NT iškrėtė pokštą man turbūt  biggrin.gif  Nes šiandien tai jau jokio vaiduoklio nėra  schmoll.gif  biggrin.gif

Ir mano NT tuscias doh.gif Nors dar iki galo neisdziuvo (Kiek skaiciau kol mazas DPO pataria ilgiau palaukti). Bet nic nieko ten nera.
O Mes su tavim ziuriu kilam vienodai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(krista-30 @ 2012 09 18, 07:40)

Graziai pakritai, 6DPO gal imlantacija? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti