Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 17, 08:58)
thumbup.gif  Kada darysi kita NT?

Rytoj jei nenukris BT blush2.gif

Aha, o kada pati darysi???? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2012 09 17, 09:05)
Vau, labai graži BT, kada pati darsysI NT?  bigsmile.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 17, 09:11)
Rytoj jei nenukris BT  blush2.gif

Aha, o kada pati darysi????  bigsmile.gif

As jau gadinu mergaites nuo pat O. doh.gif biggrin.gif Jau liko tik 3 testukai, galvuoju 1 rytoj, o likusius paliksiu jau jei mm neateis. Taigi Frejuke rytoj palaikisiu tau kompanija. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 17, 08:16)
As jau gadinu mergaites nuo pat O.  doh.gif  biggrin.gif Jau liko tik 3 testukai, galvuoju 1 rytoj, o likusius paliksiu jau jei mm neateis. Taigi Frejuke rytoj palaikisiu tau kompanija.  friends.gif

Gal jau ką gero pamatei? bigsmile.gif Kokį vaiduokliuką bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista-30: 17 rugsėjo 2012 - 08:17
QUOTE(Iveina @ 2012 09 17, 08:34)
Rutguda, pas tave antra fazė visada tokia ilga?

schmoll.gif Ne, cia pirma kart tokia sutikau(aisku, tik antra cuikla matavau) . Ir apskritai, labai ilgas ciklas buvo doh.gif Siandien nusileidu kraujuko, darysim tyrimuka smile.gif

Uoj, žiūriu,kad seną grafiką rodo, mano nauja pradžia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 17 rugsėjo 2012 - 09:22
Labas rytas,

Frejuke, linkiu, kad testukas tik rysketu ir rysketu thumbup.gif

O va mano ciklas is iprasto 34dienu sikart pavirto i 24 g.gif As per visa gyvenima tokio trumpumo ciklo nesu turejus blink.gif Tai dabar man tik klausimas kyla ar O vyko ar ne, nes TD kaip ir zymejo kuria diena ivyko, o veliau dingo ta zyme.

Matuoju tik pirma cikla ir va koki grafikeli man brezia.
Ka manot mergaites?
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2012 09 17, 09:17)
Gal jau ką gero pamatei?  bigsmile.gif Kokį vaiduokliuką  bigsmile.gif

Aha maciau biggrin.gif Is interneto NT pirkau, tai viena diena buvo antra juostele, kita nieko nebuvo. Cia anglai vadyna ta netikra juostele evap line. Matyt kazkox brokas testo. Taigi kol ruzavos nepamatisiu, nors bent biskeli, i tos antros juosteles, kurios matosi tik tam tikru kampu ir bespalves, nekreipsiu demesio. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ujankus @ 2012 09 17, 11:28)
Labas rytas,

Frejuke, linkiu, kad testukas tik rysketu ir rysketu thumbup.gif

O va mano ciklas is iprasto 34dienu sikart pavirto i 24 g.gif  As per visa gyvenima tokio trumpumo ciklo nesu turejus blink.gif Tai dabar man tik klausimas kyla ar O vyko ar ne, nes TD kaip ir zymejo kuria diena ivyko, o veliau dingo ta zyme.

Ka manot mergaites?

12CD buvo O. Man isvis tas TD nepatinka. Geriau BP arba FF. Ten bent jau O nubrezia. smile.gif Ikelk savo grafiko duomenis i FF pvz, ir nubrez jis tau O.
Atsakyti
Sveikos.

QUOTE(ujankus @ 2012 09 17, 10:28)
O va mano ciklas is iprasto 34dienu sikart pavirto i 24 g.gif  As per visa gyvenima tokio trumpumo ciklo nesu turejus blink.gif Tai dabar man tik klausimas kyla ar O vyko ar ne, nes TD kaip ir zymejo kuria diena ivyko, o veliau dingo ta zyme.

Ka manot mergaites?

sakyčiau, kad buvo g.gif
man TD laba nepatinka, kažkoks neišdirbtas smile.gif pabandyk susivest duomenis BP arba FF, visai kitaip atrodys ir daugiau aiškumo bus wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 17, 05:47)
Labas rytas  mirksiukas.gif
Apsisiojau šiandien NT ir matau vaiduokliuką mažą mažą  rolleyes.gif

Kaip faina wub.gif Linkiu, kad tas vaiduokliukas kuo greiciau isrysketu 4u.gif

QUOTE(krista-30 @ 2012 09 17, 05:57)

Ten ir laikykis taip aukstai aukstai 4u.gif

QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 17, 07:16)
As jau gadinu mergaites nuo pat O.  doh.gif  biggrin.gif Jau liko tik 3 testukai, galvuoju 1 rytoj, o likusius paliksiu jau jei mm neateis. Taigi Frejuke rytoj palaikisiu tau kompanija.  friends.gif

Chikipiki graziai pakilai 4u.gif Nu ir ka matai kad gadini nuo pat O, gal kazka slepi nuo musu g.gif blush2.gif

Pasirodysiu ir as BT Grafikelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytee21: 17 rugsėjo 2012 - 10:33
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 17, 11:33)
Labas rytas  4u.gif 
Kaip faina  wub.gif  Linkiu, kad tas vaiduokliukas kuo greiciau isrysketu  4u.gif
Ten ir laikykis taip aukstai aukstai  4u.gif
Chikipiki graziai pakilai  4u.gif Nu ir ka matai kad gadini nuo pat O, gal kazka slepi nuo musu  g.gif  blush2.gif

Ne ne, po tiek planavimo menesiu jau nesugebeciau nieko paslepti. biggrin.gif
Super BT tavo, kad tik butu || wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 17, 11:32)
Aha maciau  biggrin.gif  Is interneto NT pirkau, tai viena diena buvo antra juostele, kita nieko nebuvo. Cia anglai vadyna ta netikra juostele evap line. Matyt kazkox brokas testo. Taigi kol ruzavos nepamatisiu, nors bent biskeli, i tos antros juosteles, kurios matosi tik tam tikru kampu ir bespalves, nekreipsiu demesio.  doh.gif

Kad ir man rytoj taip nebūtų biggrin.gif Čia yra čia nėra biggrin.gif
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 17, 11:33)

Pasirodysiu ir as

Jau būčiau NT padariusi prie tokios BT wub.gif

Mane neramina tik vienas dalykas g.gif Per praeitą nestuke.gif BT buvo 37,4 (bet matavausi jau gerokai veluojant mm ) , o dabar žema ko tais g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 17, 10:33)

wub.gif kada NT? bigsmile.gif
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 17, 10:50)
Kad ir man rytoj taip nebūtų  biggrin.gif  Čia yra čia nėra  biggrin.gif 

Jau būčiau NT padariusi prie tokios BT  wub.gif

Mane neramina tik vienas dalykas  g.gif  Per praeitą  nestuke.gif  BT buvo 37,4 (bet matavausi jau gerokai veluojant mm ) , o dabar žema ko tais  g.gif

Koks skirtumas kokia ta bt, svarbu gražus skirtumas tarp fazių mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
oi kokiu geru ziniu yra wub.gif Frejuke linkiu rysketi ir rysketi su kiekviena dienele wub.gif
O cia vat mano BT
http://tevu-darzelis...597@120908e827a
Mergaites,o kur FF ND pasizymite????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * viva*: 17 rugsėjo 2012 - 12:10