Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(krista-30 @ 2012 09 17, 07:57)

Rodausi ir aš

Gražus pakilimas thumbup.gif
QUOTE(Iveina @ 2012 09 17, 07:58)
Labai labai palaikysim, kad tas mažas mažas vaiduokliukas su diena vis ryškėtų  4u.gif  neįtikėtina wub.gif

Pasirodau ir aš  doh.gif  pradedu galvot, kad gal kažkur turiu kokį uždegimą ir dėl to ta BT tokia aukšta laikosi... doh.gif 

Man pačiai tai būtų labiau nei neįtikėtina, bet tas vaiduokliukas dar tik šešėlinis biggrin.gif Ir vis bėgu žiūrėt ar neišnyko rolleyes.gif
O mano BT panaši kaip tavo I fazėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 17, 06:58)
Labai labai palaikysim, kad tas mažas mažas vaiduokliukas su diena vis ryškėtų  4u.gif  neįtikėtina wub.gif

Pasirodau ir aš  doh.gif  pradedu galvot, kad gal kažkur turiu kokį uždegimą ir dėl to ta BT tokia aukšta laikosi... doh.gif  o beje, gal kas žino, kokios yra BT nesileidimo pirmoje fazėje priežastys?

O antroj fazėj kokia pas Tave BT? Gal Tu tiesiog karšta moteris, svarbu skirtumas tarp fazių, o ne atskirai pirma ir antra fazė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2012 09 17, 08:12)
O antroj  fazėj kokia pas Tave BT? Gal Tu tiesiog karšta moteris, svarbu skirtumas tarp fazių, o ne atskirai pirma ir antra fazė  4u.gif

Skirtumas tarp fazių aną ciklą buvo virš 0,4°C, bet kažkaip keista kad nuo pat ciklo pradžios BT praktiškai stovi vietoje, o ne leidžiasi, kaip kad turėtų rolleyes.gif na bet kadangi čia jau ne pirmas kartas, matyt pas mane taip turėtų būti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 17, 08:58)

Pasirodau ir aš  doh.gif  pradedu galvot, kad gal kažkur turiu kokį uždegimą ir dėl to ta BT tokia aukšta laikosi... doh.gif  o beje, gal kas žino, kokios yra BT nesileidimo pirmoje fazėje priežastys?

Normali ta tavo BT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 17, 08:14)
Skirtumas tarp fazių aną ciklą buvo virš 0,4°C, bet kažkaip keista kad nuo pat ciklo pradžios BT praktiškai stovi vietoje, o ne leidžiasi, kaip kad turėtų  rolleyes.gif  na bet kadangi čia jau ne pirmas kartas, matyt pas mane taip turėtų būti  rolleyes.gif

Pas mane tas pats, atsimeni, kaip aš verkiau c pradžioj kad nekrenta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 17, 07:14)
Skirtumas tarp fazių aną ciklą buvo virš 0,4°C, bet kažkaip keista kad nuo pat ciklo pradžios BT praktiškai stovi vietoje, o ne leidžiasi, kaip kad turėtų  rolleyes.gif  na bet kadangi čia jau ne pirmas kartas, matyt pas mane taip turėtų būti  rolleyes.gif

Viskas pas Tave gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 09 17, 08:17)
Normali ta tavo BT  doh.gif

blush2.gif na tiesiog su kievienu rytu tikiuosi pamatyti žemesnę BT blush2.gif jeigu sakot, kad normali, patikėsiu ir nurimsiu 4u.gif Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 17 rugsėjo 2012 - 07:20
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 17, 07:47)
Apsisiojau šiandien NT ir matau vaiduokliuką mažą mažą  rolleyes.gif

clap.gif Labas rytasm labai džiaugiuos dėl Tavęs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 17, 08:31)
clap.gif Labas rytasm labai džiaugiuos dėl Tavęs  blush2.gif

Rutguda, pas tave antra fazė visada tokia ilga?
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2012 09 17, 08:31)
clap.gif Labas rytasm labai džiaugiuos dėl Tavęs  blush2.gif

Dar anksti džiaugtis blush2.gif Pati kažkaip suabejojau dabar blush2.gif Dar trys dienos iki mm , žiūrėsim kuo čia viskas baigsis unsure.gif
QUOTE(Iveina @ 2012 09 17, 08:34)

Rutguda, pas tave antra fazė visada tokia ilga?

Jau jai naujas ciklas prasidėjęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 17, 07:47)
Labas rytas  mirksiukas.gif
Apsisiojau šiandien NT ir matau vaiduokliuką mažą mažą  rolleyes.gif

thumbup.gif Kada darysi kita NT?

O cia mano BT
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 17, 07:58)
thumbup.gif  Kada darysi kita NT?

O cia mano BT

Vau, labai graži BT, kada pati darsysI NT? bigsmile.gif