Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Ragany @ 2012 09 16, 00:57)
Aha, pastebiu, kad dauguma, kas rodė, numojo ranka. Bet kaip kitaip tuomet paaiškint ginei, kad mol pas mane TIKRAI per trumpa toji liuteininė fazė, ir , kad ta nelaiminga BT nepakilus dorai, nusileido? doh.gif

Is ciklo trukmes mirksiukas.gif
Pvz mano nuomone turi elgtis kaip kiausinis, kad BT butu normali ir tiksli o taip yra neimanoma, matyt del to daugelis jos netraktuoja kaip svarbios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 09 16, 14:48)
Is ciklo trukmes  mirksiukas.gif
Pvz mano nuomone turi elgtis kaip kiausinis, kad BT butu normali ir tiksli o taip yra neimanoma, matyt del to daugelis jos netraktuoja kaip svarbios  mirksiukas.gif

Nu, bet jei tarkim, ciklas buvo 21 diena, kaip šis man. Viskas būtų ok, jei ovuliacija būtų vykus anksčiau nei 13 ciklo dieną. Ir kaip tuomet įrodyt, kad ji ir vyko 13 CD, o ne kokią 7-8... Tai vistiek kažkokia informacija iš BT gaunama.. O tai nueisiu, ir nieko nepešiu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 16, 15:55)
Nu, bet jei tarkim, ciklas buvo 21 diena, kaip šis man. Viskas būtų ok, jei ovuliacija būtų vykus anksčiau nei 13 ciklo dieną. Ir kaip tuomet įrodyt, kad ji ir vyko 13 CD, o ne kokią 7-8... Tai vistiek kažkokia informacija iš BT gaunama.. O tai nueisiu, ir nieko nepešiu.. doh.gif

Ciklo trukme dalini per puse ir yra manoma ovuliacija 4u.gif
Jei ginei reikes, ji tave paseks kitais budais kada vyksta ovuliacija 4u.gif
As po visu gydimu nebetikiu BT matavimu, nes jie man rode, kad vyksta ovuliacija o istiesu jos nebuvo pas mane viso gydimo metu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 09 16, 15:45)
Ciklo trukme dalini per puse ir yra manoma ovuliacija  4u.gif
Jei ginei reikes, ji tave paseks kitais budais kada vyksta ovuliacija  4u.gif
As po visu gydimu nebetikiu BT matavimu, nes jie man rode, kad vyksta ovuliacija o istiesu jos nebuvo pas mane viso gydimo metu  schmoll.gif

Nieko sau, kaip čia taip gali būti? man kartą per apžiūrą sako vyksta ovuliacija kaip tik dabar, bet iš tikro įdomu būtų ją pasekti..
O kaip jums ovuliacijos nebuvimą gydė, ar gydė išvis? Košmaras kažkoks...
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 16, 17:05)
Nieko sau, kaip čia taip gali būti? man kartą per apžiūrą sako vyksta ovuliacija kaip tik dabar, bet iš tikro įdomu būtų ją pasekti..
O kaip jums ovuliacijos nebuvimą gydė, ar gydė išvis? Košmaras kažkoks...

Tik dabar pradesiu stimuliacija o anksciau kitokiais vaistais bandem gydyti, deja nieko nepavyko schmoll.gif
Atsakyti
Ale cia tik mum visoms cia taip siaubingai nesiseka, ar tiesiog toks masinis nevaisingumas uzejo... Draugiu paklausiu - visos pastodavo is 1-2 ciklo, o cia tiesiog praraja kazkokia. Visoms kazkokios bedos yra doh.gif As taip bijau pradeti ta kelia link savo stebuklo, bijau kad tas kelias bus sunkus arba isvis niekad nesibaigs. Bet ir nuleidus rankas sedet ir kazko laukt irgi nesinori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 16, 18:14)
Ale cia tik mum visoms cia taip siaubingai nesiseka, ar tiesiog toks masinis nevaisingumas uzejo... Draugiu paklausiu - visos pastodavo is 1-2 ciklo, o cia tiesiog praraja kazkokia. Visoms kazkokios bedos yra  doh.gif  As taip bijau pradeti ta kelia link savo stebuklo, bijau kad tas kelias bus sunkus arba isvis niekad nesibaigs. Bet ir nuleidus rankas sedet ir kazko laukt irgi nesinori  unsure.gif

Mane jau irgi pradejo panika kamuot, as jau nelabai suprantu kas cia darosi g.gif Mes planuojam jau nuo 2011 metu lapkricio menesio ir neskaitant P kuris ivyko kovo menesi tai jau tas planavimas kazko tai labai prailgo doh.gif doh.gif doh.gif Ir tai irodo siandienos NT visiskai neigiamas blush2.gif galbut ir per anksti dar kazka rodyt bet per praitus nestumus jau rode unsure.gif
Atsakyti
Dar pamirsau pasirodyt http://tevu-darzelis...970@1208253175e mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane kaip sustojo BT antrąją ciklo dieną ant 36,7, tai ir nekrenta. Šiandien jau 4 CD.. Pasiskambinsiu ginei, jei sakys tirtis hormonus, ryt mėginsiu išsiprašyt iš darbo..

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 16, 21:29)
Dar pamirsau pasirodyt http://tevu-darzelis...970@1208253175e  mirksiukas.gif

wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 09 17, 07:14)
Pas mane kaip sustojo BT antrąją ciklo dieną ant 36,7, tai ir nekrenta. Šiandien jau 4 CD.. Pasiskambinsiu ginei, jei sakys tirtis hormonus, ryt mėginsiu išsiprašyt iš darbo..

Labas rytas.

O kodėl tau nepatinka kad sustojo? unsure.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
Apsisiojau šiandien NT ir matau vaiduokliuką mažą mažą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 17, 06:47)

Labas rytas  mirksiukas.gif
Apsisiojau šiandien NT ir matau vaiduokliuką mažą mažą  rolleyes.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Rodausi ir aš
http://www.babyplan....8809-kristaj31/
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 17, 07:47)
wub.gif   thumbup.gif 
O kodėl tau nepatinka kad sustojo?  unsure.gif

Labas rytas  mirksiukas.gif
Apsisiojau šiandien NT ir matau vaiduokliuką mažą mažą  rolleyes.gif

Labai labai palaikysim, kad tas mažas mažas vaiduokliukas su diena vis ryškėtų 4u.gif neįtikėtina wub.gif

Pasirodau ir aš doh.gif pradedu galvot, kad gal kažkur turiu kokį uždegimą ir dėl to ta BT tokia aukšta laikosi... doh.gif o beje, gal kas žino, kokios yra BT nesileidimo pirmoje fazėje priežastys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 17 rugsėjo 2012 - 06:59