Sveikos,
Pradėjome planuoti ir mes vaikelį šį ciklą pradėjau matuoti temperatūrą. Noriu pasidalinti grafikėliu. Mano manymu ovuliacijos diena galėjo būti ciklo 11 diena, nes pagal išskyras atrodo tikrai vaisingos t. y. KB. Tačiau pagal temperatūrą - ciklo 15 diena.
Ką jūs manote? Jei ovuliacija buvo 15 cd ar nėra blogai, kad tą dieną nesimylėjom?
http://tevu-darzelis...976@120821a6714
QUOTE(Ragany @ 2012 09 06, 09:27)
Nu bet gaunas, kad normali krūtinė per ciklą pabūna savaitę.. Ir dar, kai ima skaudet 2 dienos po O, tai galima ciklą nurašyt, kaip nieko nepavykusį ir ramiai sau laukt mm? Nu aš taip manau..
Mes irgi turim tų bėdelių...Bet vistiek bandom, ir ne visai dėl bandymų, kiek dažnint ND kokybės gerinimui. Tas labai turi įtakos irgi...
Mes irgi turim tų bėdelių...Bet vistiek bandom, ir ne visai dėl bandymų, kiek dažnint ND kokybės gerinimui. Tas labai turi įtakos irgi...
kodel cikla nurasinet? Man jau metus kokius panasi situacija, bet stengiuos demesio nekreipt O gine isvis padrasino kazkada: sako spjauk ant visu tu skausmu, maudimu ir t.t. pagimdysi - viskas praeis
P.S. kaip jus greitai temele uzbaiget
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 06, 19:43)
kodel cikla nurasinet? Man jau metus kokius panasi situacija, bet stengiuos demesio nekreipt O gine isvis padrasino kazkada: sako spjauk ant visu tu skausmu, maudimu ir t.t. pagimdysi - viskas praeis
aš nežinau, bet gaunas, kad tie skausmai jau kaip ir pmsiniai požymiai, vadinas pareinančių draugių laukt reiktų...? Tokia situacija ir man daugiau turbūt nei metai, bet tik dabar susimąsčiau...
Ragany aš to paties anoj temoj klausiau, bet nebeatsakė
Man irgi visad skauda krūtinę, jautri palieka. O kai nėštukė palikau, tai ji man ir toliau taip skaudėjo, tik tiek kad papilnėjo Tai nieko čia blogo kad skauda
Man irgi visad skauda krūtinę, jautri palieka. O kai nėštukė palikau, tai ji man ir toliau taip skaudėjo, tik tiek kad papilnėjo Tai nieko čia blogo kad skauda
QUOTE(Ragany @ 2012 09 06, 20:00)
aš nežinau, bet gaunas, kad tie skausmai jau kaip ir pmsiniai požymiai, vadinas pareinančių draugių laukt reiktų...? Tokia situacija ir man daugiau turbūt nei metai, bet tik dabar susimąsčiau...
Ne, cia nereiskia kad pmsas. Gi nestumo viens is pozymiu irgi skausmas krutyse. Tiesiog del hormonu skausmingi pojuciai atsiranda antroj ciklo puseje. O pms-o pozymiais galima laikyti tik tuos kurie pasireiskia max 3-4d. iki mm
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 06, 20:03)
Ragany aš to paties anoj temoj klausiau, bet nebeatsakė
Iškart po O pradeda skaudėt?
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 06, 20:25)
Ne, cia nereiskia kad pmsas. Gi nestumo viens is pozymiu irgi skausmas krutyse. Tiesiog del hormonu skausmingi pojuciai atsiranda antroj ciklo puseje. O pms-o pozymiais galima laikyti tik tuos kurie pasireiskia max 3-4d. iki mm
Požymis tai taip, bet čia skaudėt pradeda 2DPO.. Man BP nenubrėžė dar O linijos, bet nuo vakar man pradėjo skaudėt, ir šiandi bišk labiau jau. Panašius į O skausmus jaučiau vakar.
QUOTE(Ragany @ 2012 09 06, 20:34)
Iškart po O pradeda skaudėt?
Požymis tai taip, bet čia skaudėt pradeda 2DPO.. Man BP nenubrėžė dar O linijos, bet nuo vakar man pradėjo skaudėt, ir šiandi bišk labiau jau. Panašius į O skausmus jaučiau vakar.
Man ir vis dar nenubreze linijos, o OT rode pika pirmadieni, ir papai skauda nuo vakar tad si cikla nusprendziau vadovautis isskyromis, gal bent jos neapgavo
Labas rytas.
Įtariu, kad O bus 11CD ir buvus, o ir vaikščiojau bišk susirietus.. Vadinas ciklas bus trumpesnis..
Įtariu, kad O bus 11CD ir buvus, o ir vaikščiojau bišk susirietus.. Vadinas ciklas bus trumpesnis..
O aš nieko nebesuprantu pas save Vakar vėl buvo surietę skausmai, o BT nekyla
Labas rytas
Labas rytas
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 07, 07:37)
O aš nieko nebesuprantu pas save Vakar vėl buvo surietę skausmai, o BT nekyla
Pakilsi tikrai dar, tik laiko klausimas
Misheliina, Deimante27, lauksim kito ciklo ir tikėkimės, akd jis bus sėkmingas
QUOTE(x_karamele_x @ 2012 09 07, 07:59)
snd pasimatavus BT rodee 39 l.ar taip gali buti o gal as kazka blogai darau ?
39°C normali BT tikrai būti negali
Labas rytas visoms, pasirodau su savo \. Kai jau pamačiau kokią BT, testo darytis jau aiškiai nevertėjo, bet su MB nusprendėm, kad dėl šventos ramybės reikia pasidaryti. Pamatėm ryškų ryškų I. Dar MB klausė, gal brokuotas?
Taigi dedam viltis į naują ciklą, kuris šiom dienom jau ir turėtų prasidėti. Beje, panašu kad ciklo ilgumas susitvarkė ir vėl bus 28 dienos