Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 14, 23:12)
Ragany imk  4u.gif  ir turbut kad reikes ieskot ir sprest problemytes del kuriu ta antra faze tokia trumpa  doh.gif O paskui sekmingai vel kibti i ''darbus'' kurie atnes labai grazu ir nuostabu vaisiu  4u.gif

http://www.babyplan....mp;t=1347679621
BT, kaip ir būna per mm, teplioja, kol kas nepramuša, bet pramuš arba šiandi, arba ryt.
Taip, teks turbūt.. Bet kaip įdomu, visos nesąmonės prasidėjo, kai ėmėm planuotis, ir po antibiotikų kurso. Didžiausią siaubą man kelia endometriozė, kad tik jos nebūtų.. verysad.gif Teks po mm keliaut pas ginę nelaukus to pusmečio, kur man davė..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 15, 06:31)
BT, kaip ir būna per mm, teplioja, kol kas nepramuša, bet pramuš arba šiandi, arba ryt.
Taip, teks turbūt.. Bet kaip įdomu, visos nesąmonės prasidėjo, kai ėmėm planuotis, ir po antibiotikų kurso. Didžiausią siaubą man kelia endometriozė, kad tik jos nebūtų.. verysad.gif Teks po mm keliaut pas ginę nelaukus to pusmečio, kur man davė..

Sveikute, pasistenk negalvuoti apie blogus dalykus. Gal kaip tik del stresavimu tau ir visos bedos. Linkiu tau issiaiskint visos savo problemos, issigydit ir ramiai plauoti leliuka.

Cia mano BT O brezia 11CD, nors tikras pakelimas ir O skausmai buvo 13CD .
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 15, 06:31)

Taip, tikrai geriau eit nei dar laukti - visi tyrimai, jei reikes - ir gydymai uztrunka verysad.gif
O kad viskas iskyla i pavirsiu kai pradedi planuoti, tai tikrai. Zmogus planuoji, D juokiasi verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Mano pabaiga jau aiški verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 15 rugsėjo 2012 - 07:55
Deje ir as kritau siandien verysad.gif Taj jau pramus.
Mano BT
Planuojam jau virs 7 menesiu. Po siu mmm zadu eit pas gine. Kaip manot nuo ko reiktu pradeti mums? Gal kokius ureoplazmas ar chlamidijas issitirti? Ir ar verta gaisti laika savo poliklinikos konsultacijoje, ar iskart kreiptis privaciai?
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 15, 10:46)
Deje ir as kritau siandien  verysad.gif  Taj jau pramus.
Mano BT
Planuojam jau virs 7 menesiu. Po siu mmm zadu eit pas gine. Kaip manot nuo ko reiktu pradeti mums? Gal kokius ureoplazmas ar chlamidijas issitirti? Ir ar verta gaisti laika savo poliklinikos konsultacijoje, ar iskart kreiptis privaciai?

Šituos pirmoj eilėj daryti siunčia, tai taupant laiką galima iškart juos pasidaryt ir tiesiog nešti atsakymus į polikliniką. Ir vyro spermograma. Čia pirmieji žingsniai kapstymosi link..
Papildyta:
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 15, 08:55)
Labas rytas  mirksiukas.gif 
Mano pabaiga jau aiški  verysad.gif

Bet anksti labai kristi imi, yra laiko pakilimui dar...
Atsakyti
Mano BT

Ir mes su MB virs 7 menesiu planuojam, manau nesuklisiu jei irgi pradejot per Valentino diena? mirksiukas.gif Seip pas tave 11DPO taigi yra vilties kad cia implantacija. Rytojaus BT atsakis i sita klausima. Linkiu pakilt 4u.gif Nors ir pati zinau kad po tiek planavimo laiko nelabai sekasi save gerai nusiteikt, bet vistiek nieko nepakeisu, taigi kol nera tu prakeiktu mmm neliudekim gal? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 09 15, 04:31)

Ragany tik nenusiteiks taip pesimistiskai,reikia tiketis kad sita negera pradzia tures laiminga pabaiga 4u.gif

QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 15, 06:48)
Cia mano BT O brezia 11CD, nors tikras pakelimas ir O skausmai buvo 13CD .

Graziai pakilus tai ir nebesileisk 4u.gif O grafikai kartais nubrezia neteisingai mirksiukas.gif

QUOTE(Miaffa @ 2012 09 15, 08:46)

Miaffa dar ankstoka kritimui, gal cia tavo zirniukas isitvirtina- implantuojasi g.gif ax.gif

Pasirodau ir as prastai siandien miegojau tai gal del to truputi per auskta temperatura http://www.fertility...com/home/3d43c1
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 09 15, 11:12)
Ir mes su MB virs 7 menesiu planuojam, manau nesuklisiu jei irgi pradejot per Valentino diena?  mirksiukas.gif Seip pas tave 11DPO taigi yra vilties kad cia implantacija. Rytojaus BT atsakis i sita klausima. Linkiu pakilt  4u.gif Nors ir pati zinau kad po tiek planavimo laiko nelabai sekasi save gerai nusiteikt, bet vistiek nieko nepakeisu, taigi kol nera tu prakeiktu mmm neliudekim gal?  drinks_cheers.gif

Ne, mes vasario 13 pirma kart nesisaugojom bigsmile.gif
Man jau visu tempu pramuse verysad.gif Bet ar ne per trumpa antra faze? Jei skaiciuot su O diena, tai gaunasi tik 11 dienu, o pirmoji tada truko 14d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 09 15, 13:38)
Ne, mes vasario 13 pirma kart nesisaugojom  bigsmile.gif
Man jau visu tempu pramuse  verysad.gif  Bet ar ne per trumpa antra faze? Jei skaiciuot su O diena, tai gaunasi tik 11 dienu, o pirmoji tada truko 14d.  g.gif

Kiek skaitau, tai rašo, kad turi būti 10-14 dienų antroji fazė. Praėjusį ciklą man buvo 10, šį tik 8.. Tai ryškiai per trumpa. O skaičiuoju be O dienos.
Atsakyti
Mano BT

Taip, pirmiausiai vyro buozgalviukus reik istirti, tada eile tau - normalus echo, hormonu tyrimai, zarazu tyrimai, bet gal geriau pirma pas gydytoja nueiti, pasakys po echo ka mato ir ka reiktu daryti. Yra ir neblogu poliklinikose giniu, nusimananciu siuose reikaluose, bet tikrai ne visos schmoll.gif
Mano poliklinikos gine is kart pasake kad eiciau pas specus, ne jos sritis nevaisingumas. Gerbiu ja uz tai kad saziningai pasake, nevaidino visazines ir negaisino musu smile.gif
Per visa savo laika pakeiciau ne viena gydytoja, tai is kart matosi, kurie nusimano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 15, 14:19)
Taip, pirmiausiai vyro buozgalviukus reik istirti, tada eile tau - normalus echo, hormonu tyrimai, zarazu tyrimai, bet gal geriau pirma pas gydytoja nueiti, pasakys po echo ka mato ir ka reiktu daryti. Yra ir neblogu poliklinikose giniu, nusimananciu siuose reikaluose, bet tikrai ne visos  schmoll.gif
Mano poliklinikos gine is kart pasake kad eiciau pas specus, ne jos sritis nevaisingumas. Gerbiu ja uz tai kad saziningai pasake, nevaidino visazines ir negaisino musu smile.gif
Per visa savo laika pakeiciau ne viena gydytoja, tai is kart matosi, kurie nusimano smile.gif

Atsakyti