Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(mamytee21 @ 2012 09 11, 20:22)
Kazin kur Pakst* dingo, kazkuriam kitam forume kai vaiksciojau uzmaciau kad jinai ''Unregistred'' ir siaip daug mergaiciu nebesilanko pas mus

Aha, pažiūrėjau ir aš kątik.. jai turėjo LP daryt, kas žino, gal naujienos ne kokios buvo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 11 rugsėjo 2012 - 19:27
Labas rytas. Kažkaip imu manyt, kad žemoka BT, ir tas skirtumas menkas visai... unsure.gif
http://www.babyplan....mp;t=1347422964
Atsakyti
Labas rytas,
Na va - sugadinau NT, bet schmoll.gif nieko. Taip kad dabar laukiu mmm, tikiuosi jos neuztruks, ne jau per ilgai tas ciklas uzsitese. Turiu eit datrytis tyrimus 3-5cd, o kaip neprasideda naujas, taip neprasideda g.gif Čia gal nuo įtampos viskas doh.gif Kaip nusiramint, atsipalaiduot ir tas mmm galiausiai prissaukt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 12, 07:12)
Labas rytas. Kažkaip imu manyt, kad žemoka BT, ir tas skirtumas menkas visai... unsure.gif
http://www.babyplan....mp;t=1347422964

Kad ir menkas, bet yra mirksiukas.gif
o aš jau pradedu nerimaut, nes trečią ciklą normaliai matuoju, ir kiekvienas ciklas kardinaliai skiriasi nuo kito.. Ciklo pradžia, o BT laikosi apie 36,9 blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rutguda @ 2012 09 12, 08:04)
Na va - sugadinau NT, bet  schmoll.gif  nieko. Taip kad dabar laukiu mmm, tikiuosi jos

Na tikrai įdomiai.. atrodo ir vėl pradedi kilti, bet kai NT neigiamas, tai baigtis aiški.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 09 12, 08:06)

Na tikrai įdomiai.. atrodo ir vėl pradedi kilti, bet kai NT neigiamas, tai baigtis aiški..  4u.gif

Tai va. Cia pabangavimas eilinis, jau tikiuosi ryt nukris rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Rodausi, nors nieko įdomaus ,BT

Vakar paėmė ginė visokių zarazų tepinėlį, greičiausiai viena mano kiaušidžių policistinė, reikia išsitirti progesteroną, va iš kur tie 12 dienų tepliojimai prieš mm verysad.gif

Rutguda, baliončikas už I 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 12, 07:12)

Mano dar mažesnis, bet tikiuosi kad dar pakėlsiu tą skirtumą mirksiukas.gif

QUOTE(rutguda @ 2012 09 12, 08:04)
Labas rytas,
Na va - sugadinau NT, bet  schmoll.gif  nieko.

Š...kas unsure.gif
QUOTE(Iveina @ 2012 09 12, 08:06)
Kad ir menkas, bet yra  mirksiukas.gif
o aš jau pradedu nerimaut, nes trečią ciklą normaliai matuoju, ir kiekvienas ciklas kardinaliai skiriasi nuo kito.. Ciklo pradžia, o BT laikosi apie 36,9  blink.gif

Mano irgi aukšta pirmoj fazėj . Karštatemperatūrės mes lotuliukas.gif
QUOTE(Barbane @ 2012 09 12, 08:23)
Labas rytas  4u.gif

Vakar paėmė ginė visokių zarazų tepinėlį, greičiausiai viena mano kiaušidžių policistinė, reikia išsitirti progesteroną, va iš kur tie 12 dienų  tepliojimai prieš mm verysad.gif

Mano abi kiaušidės tokios, bet man neteplioja g.gif Nors gal čia kiekvienas organizmas kitaip elgiasi. O ką duoda progesterono rodiklis tokiu atveju kaip tavo? g.gif

Aš rytoj bėgu progesterono darytis rolleyes.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 12, 07:31)

Mano abi kiaušidės tokios, bet man neteplioja  g.gif  Nors gal čia kiekvienas organizmas kitaip elgiasi. O ką duoda progesterono rodiklis tokiu atveju kaip tavo?  g.gif 

Aš rytoj bėgu progesterono darytis  rolleyes.gif

Labas rytas  mirksiukas.gif

Kol sėdėjau kabinete atrodo tieeek visko išsiklausinėjau, o dabar vėl 1000 klausimų kyla doh.gif . nežinau ką duoda, tik sakė kad GAL lastelės neįsitvirtina, nes per žemas jo lygis, dėl to išteplioja g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 09 12, 08:41)
Kol sėdėjau kabinete atrodo tieeek visko išsiklausinėjau, o dabar vėl 1000 klausimų kyla  doh.gif . nežinau ką duoda, tik sakė kad GAL lastelės neįsitvirtina, nes per žemas jo lygis, dėl to išteplioja  g.gif.

Tai 7 DPO darysies? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei zemas PRG, tuomet vaisius berods neisikabina. Reiktu ir man ji issitirt. O stresai man kazkaip neveikdavo to ciklo, kad ir kokiu dideliu ju buve..
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 12, 07:44)
Tai 7 DPO darysies?  drinks_cheers.gif

Aha drinks_cheers.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 09 12, 07:47)
Jei zemas PRG, tuomet vaisius berods neisikabina. Reiktu ir man ji issitirt. O stresai man kazkaip neveikdavo to ciklo, kad ir kokiu dideliu ju buve..

Taip man ginė ir sakė drinks_cheers.gif , labai įdomu ką man parodys, gal jau 2 mėnesius leliukas bandė kabintis, bet pabėgo dėl žemo PRG g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 12 rugsėjo 2012 - 07:57
QUOTE(Ragany @ 2012 09 12, 08:47)

Matai, stresas labai veikia prolaktino kieki , o prolaktinas itakoja menesiniu nebuvima. Jis buna aukstas del tam tikru priezasciu - viena is ju - nestumas, jis kazkaip veikia kiausides. Na man gydytoja taip aiskino, o kai dariausi prolaktino ir progesterono tyrimus prolaktinas buvo pas man 614 - virsutinė riba 619, dar telpu i remus, bet vis teik aukstas rolleyes.gif
Kiekvienas zmogus individualus - kai univere baigiamuosius egzus laikiau man vien menesi is vis menesiniu nebuvo, o paskui vel viskas stojo i savo vietas...
Papildyta:
QUOTE(Barbane @ 2012 09 12, 08:54)
Aha drinks_cheers.gif
Taip man ginė ir sakė  drinks_cheers.gif , labai įdomu ką man parodys, gal jau 2 mėnesius leliukas bandė kabintis, bet pabėgo dėl žemo PRG  g.gif

Tai vat linkiu rasti ta priezasti, 4u.gif ir kad ji lengvai butu issprendziama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutguda: 12 rugsėjo 2012 - 08:09