Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Na bet vis vien verta testa del visa ko pasidaryt, juk daug kam testai taip greit neparodo nestumo, o jei uzkibo kartais tai juk hormonu svyravimas ne tik menesines issaukia bet ir isvalo viska is gimdos kas ten yra.
Atsakyti
4u.gif gerai,mergaites smile.gif) pasidarysiu NT.. bet tiesiog netikiu kad kas gali buti, kaskas teisingai pasake as su pks o jai dufastono negerciau turbut niekada mm netureciau sad.gif ryt pasimatuosiu dar Bt ir ziuresiu kaip kas... siandien jau uzpildziau visas anketas lauksiu kada daktaras kvies apziureti...visom linkiu kuo greiciau tureti tai ko taip trokstame 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
labutis,na ka jums naujienu geru neturiu siandien teskiausi i apacia ir po pietu sulaukiau savo grazuoliu verysad.gif tik tiek idomu kodel esant pakankamam skirtumui tarp faziu yra nepastojama(pvz : 0,45)
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 11, 17:38)
labutis,na ka jums naujienu geru neturiu siandien teskiausi i apacia ir po pietu sulaukiau savo grazuoliu verysad.gif  tik tiek idomu kodel esant pakankamam skirtumui tarp faziu yra nepastojama(pvz : 0,45)

Čia galbūt rodo, kad PRG būtų normoj, o kodėl neužkimba, tai čia jau kitos bėdos greičiausiai...
Beje, ilgai bandot?

Aš tai nežinau, šiandi 6 DPO, BT 36,9, kažkaip vangiai vangiai... Galvoju išsitirt PRG, bet ryt ir poryt dirbu, o jis tiriamas 7 DPO doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 11, 17:51)
Čia galbūt rodo, kad PRG būtų normoj, o kodėl neužkimba, tai čia jau kitos bėdos greičiausiai...
Beje, ilgai bandot?

Aš tai nežinau, šiandi 6 DPO, BT 36,9, kažkaip vangiai vangiai... Galvoju išsitirt PRG, bet ryt ir poryt dirbu, o jis tiriamas 7 DPO doh.gif

o is darbuko neiseitu tau trumpam isbegti pasidaryti tyrima?bet tavo bt nera jau labai zema manyciau. nu jau bandom 1.4men bet tame tarpe buvo ir persileidimas bet laikelio nuo jo jau prabego,tai r as jau galvoju skambintis ginei pasitarti kokius galeciau tyrimus pasidaryti
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 11, 18:27)
o is darbuko neiseitu tau trumpam isbegti pasidaryti tyrima?bet tavo bt nera jau labai zema manyciau.  nu jau bandom 1.4men bet tame tarpe buvo ir persileidimas bet laikelio nuo jo jau prabego,tai r as jau galvoju skambintis ginei pasitarti kokius galeciau tyrimus pasidaryti

Čia bišk nesupratau, aš pusblondinė g.gif

Nea, nelabai išeitų, aš viena pati dirbu, tai neturiu pas ką ir paprašyt, kad išleistų..
O zarazų tyrimus darėtės, spermogramą?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 11, 18:33)
Čia bišk nesupratau, aš pusblondinė  g.gif

Nea, nelabai išeitų, aš viena pati dirbu, tai neturiu pas ką ir paprašyt, kad išleistų..

ne dar jokiu nesidarem smile.gif o ko tu nesupratai?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 11, 18:33)
Čia bišk nesupratau, aš pusblondinė  g.gif

O anksti ryte neiseitu nulekt tyrimui? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 11, 18:44)
ne dar jokiu nesidarem smile.gif o ko tu nesupratai?

Nesupratau 1.4 mėn ką reiškia smile.gif

QUOTE(barbarise @ 2012 09 11, 18:46)
O anksti ryte neiseitu nulekt tyrimui? wink.gif

Ne, dirbu nuo 8-22 val. smile.gif Pabandysiu vedėjos užklaust, bet..
Atsakyti
aisku,taip ir galvojau norejau parasyti 1metai ir 4men.
Atsakyti
QUOTE(Deimante27 @ 2012 09 11, 19:04)
aisku,taip ir galvojau norejau parasyti 1metai ir 4men.

Va, dab aišku smile.gif
Na , tai pasidarykit zarazų tyrimus ir spermogramą pradžioj, paskui matysit.. Čia šitiem siuntimų jokių nereikia..
Atsakyti
Sveikutes.

Visoms po 4u.gif

Deimante27 as tikrai tikejausi kad sis ciklas tau bus sekmingas unsure.gif

O man labai sonus skauda ir pilvo apacia skauda ir nugara lyg pries mmm, o dabar tik 3d. gal 4 dpo. Kas cia man yra g.gif

Pasirodau http://tevu-darzelis...970@1208253175e

Kazin kur Pakst* dingo, kazkuriam kitam forume kai vaiksciojau uzmaciau kad jinai ''Unregistred'' ir siaip daug mergaiciu nebesilanko pas mus
Atsakyti