Pirkit suknelę iki kelių arba žemiau kelių ir tada nebus bėdų, kad suknelė šluos žemę persiavus
QUOTE(Only1 @ 2012 11 07, 11:46)
Pirkit suknelę iki kelių arba žemiau kelių ir tada nebus bėdų, kad suknelė šluos žemę persiavus
Ne, aš noriu tik ilgos, man trumpos vestuvinės negražu
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 06, 22:41)
Tai va, bet pavargstama jau net ir fotografuojantis.. o kartais ir patogiau, jei ten reik po kokias pievas ar pakrantėmis, akmenimis vaikščioti nežinau dar nei vienos nuotakos, kuri nebūtų perisovus jau per fotosesiją.. įtariu, kad tikrai būsiu viena iš tokių.. bet apie suknelės ilgį žinoma galvoju, ką tokiu atveju daryti juk visos keičia batelius, tai kaip tą problemą išsprendžia
As visada pasiimu batelius be kablu. Pavargsta kojos,kuo nuo ankstaus ryto vien ant koju,o dar visokios fotosesijos,kai su aukstakulniais per pievas braidyti tenka Kiek bateliu taip sugadinus,kulnus suvaro,nusitrina ten viskas. O persiauni i legiapadzius ir lakstai sau laisvai. Jei suknele zeme sluoja,viena ranka suimi ir tiek tos bedos. Taip pat ir sokant,viena ranka prilaikai ir viskas
QUOTE(festina lente @ 2012 11 07, 12:15)
As visada pasiimu batelius be kablu. Pavargsta kojos,kuo nuo ankstaus ryto vien ant koju,o dar visokios fotosesijos,kai su aukstakulniais per pievas braidyti tenka Kiek bateliu taip sugadinus,kulnus suvaro,nusitrina ten viskas. O persiauni i legiapadzius ir lakstai sau laisvai. Jei suknele zeme sluoja,viena ranka suimi ir tiek tos bedos. Taip pat ir sokant,viena ranka prilaikai ir viskas
Šokant tai svarbu, kad tik neužkliūti, nes ar švari suknelės apačia tai niekam neberūpės aš galvoju apie kažkokias baltas, paprastas balerinos stiliaus.. gal kiek ir prastoka, nedailu, bet ką daryti.. net ant mažų kulnų nebežinau ar norėsis dar vakare šokti ir vis geriau, negu teko matyti nuotaką su purvinais ir nutrintais kedais prie vestuvinės suknelės
Bet kaip patogisu aukštakulnius nusipirkti irgi klausimas, kai mano kojos tokios jautrios
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 06, 21:41)
Tai va, bet pavargstama jau net ir fotografuojantis.. o kartais ir patogiau, jei ten reik po kokias pievas ar pakrantėmis, akmenimis vaikščioti nežinau dar nei vienos nuotakos, kuri nebūtų perisovus jau per fotosesiją.. įtariu, kad tikrai būsiu viena iš tokių.. bet apie suknelės ilgį žinoma galvoju, ką tokiu atveju daryti juk visos keičia batelius, tai kaip tą problemą išsprendžia
As buvau viena is tu kuri nepasikeiciau avalynes avejau 12 cm aukscio kulniukus, turejau dar 2 poras ekstra atvejui, bet ta diena nejutau jokio nepatogumo. Patogumas labai svarbus, bet TA VIENINTELE DIENA galima siek tiek ir pakenteti vardan grozio, nes esu maciusi kaip nuotakos avi kedus fotosesijos metu ir dar tokie kadrai islenda nuotraukose
QUOTE(Renalta @ 2012 11 07, 12:57)
As buvau viena is tu kuri nepasikeiciau avalynes avejau 12 cm aukscio kulniukus, turejau dar 2 poras ekstra atvejui, bet ta diena nejutau jokio nepatogumo. Patogumas labai svarbus, bet TA VIENINTELE DIENA galima siek tiek ir pakenteti vardan grozio, nes esu maciusi kaip nuotakos avi kedus fotosesijos metu ir dar tokie kadrai islenda nuotraukose
Oi tai tu pagirtina nuotaka bet zinau, kad as taip turbut negaleciau.. tuo labiau, kad esu labai atpratusi nuo aukstakulniu, del greito gyvenimo tempo ir lakstymo teko ju atsisakyti.. nu tie kedai tai man irgi atrode pasibaisetinai.. bet ar naujos, grazios ploksciapades baltos (basutes ar kazkas panasaus i balerinas) atrodytu taip pat baisiai?
Na manau, kad tikrai geriau plokščiapadės basutės nei kedai Aš tai nedrįstu apie tokias net pagalvot, nes mama į mane žiūrėtų taip --> ir visą gyvenimą turbtūt primintų, kad viskas buvo nuostabu išskyrus tas baisias basutes be kulno (jai be kulno - nemoteriška) Aš ieškosiu ant 5-7 cm kulno, nes tokios man pačios patogiausios, o ir už MB nenoriu būt aukštesnė. Nors pavydžiu toms, kurios gali gražiai vaikščiot su 12 cm basutėm, nes jų dabar tokių nerealių būna.
QUOTE(Only1 @ 2012 11 07, 14:12)
Nu tie kedai tai pavyzdziui man labai istrigo i atminti, tuo labiau gal dar visi butu juos ir pamirse ar kiti nepastebeje (maza ka), bet kad jie dar ir puseje nuotrauku sviecia
---
Mano mama ir vyras galvoja labai panasiai.. jiems abiems noretusi mane nusauti nors mamai buvau uzsiminusi, tai dar visai supratingai sureagavo, nes vistik supranta, kad sunku isbuti.. bet kai vyrui pasakysiu, tai nezinau, nezinau
Oj mergaitės, pasirinkit kuo patogesnius batelius, nes bus kaip man... Vestuves atšventėm birželį, o man visas nagas kojos atauginėja, nes taip per visą dieną primušiau pirštą, jog ant to nago didžiulė mėlynė buvo... Kas svarbiausia, tą dieną nieko nejaučiau, na truputį dienos pabaigoje jautėsi nuovargis... MB juokauja, kad ilgai vestuvių padarinius atsiminsiu, nes dar kol užgis galutinai, nemažai laiko praeis
QUOTE(Apelsinuk @ 2012 11 06, 21:33)
pritariu
galvojau, kad imsiu dvi poras.. vienus aukstakulnius, bet ant normalaus kulno, nes pvz kaip Ambra rodyti, tai man bobiskas toks kulnas tik kazin ar paciai neteks tu bobisku autis, nes neisivaizduoju kiek laiko galesiu istverti su tais aukstais kulnais.. tuo labiau, kad vieni buna patogus, kiti ne.. o antrus pirksiu visiskai be kulno. bet tai kazin ar nereik trecios poros ir dar nesugalvoju uzdarus ar atvirus pirkti
galvojau, kad imsiu dvi poras.. vienus aukstakulnius, bet ant normalaus kulno, nes pvz kaip Ambra rodyti, tai man bobiskas toks kulnas tik kazin ar paciai neteks tu bobisku autis, nes neisivaizduoju kiek laiko galesiu istverti su tais aukstais kulnais.. tuo labiau, kad vieni buna patogus, kiti ne.. o antrus pirksiu visiskai be kulno. bet tai kazin ar nereik trecios poros ir dar nesugalvoju uzdarus ar atvirus pirkti
Va butent, kulnas zemas, bet patogus uztai As turejau 3 poras - vienus labai aukstu kulnu fotosesijai (14cm kulnas, nesidejau niekur, nes MB uz mane tada zemesnis ir as tada sau negraziai atrodau ), kiti - zemesniu kulnu ( cia tie foto) ir dar vieni visiskai lygiapadziai, balerinos pieniskos kavos spalvos. Tai dejausi tas zemas, kol ejom i baznycia ir t.t., paskui tuos labai aukstus fotosesijos metu. Vakare vel buvau su lygiapadziais, tad tie zemesniu kulnu liko nepanaudoti
Nors kedai gali būti ir nebogas bajeris, jei tai tik bajeris. Tarkim basutės geltonos, o po to porai foto persiaunat į geltonus kedukus abu su MB
[attachmentid=225373]
[attachmentid=225373]
QUOTE(Ambra* @ 2012 11 07, 14:37)
Va butent, kulnas zemas, bet patogus uztai As turejau 3 poras - vienus labai aukstu kulnu fotosesijai (14cm kulnas, nesidejau niekur, nes MB uz mane tada zemesnis ir as tada sau negraziai atrodau ), kiti - zemesniu kulnu ( cia tie foto) ir dar vieni visiskai lygiapadziai, balerinos pieniskos kavos spalvos. Tai dejausi tas zemas, kol ejom i baznycia ir t.t., paskui tuos labai aukstus fotosesijos metu. Vakare vel buvau su lygiapadziais, tad tie zemesniu kulnu liko nepanaudoti
o palaukit, kur jus tuos batus dejot ir laiket?
QUOTE(Only1 @ 2012 11 07, 15:48)
Nors kedai gali būti ir nebogas bajeris, jei tai tik bajeris. Tarkim basutės geltonos, o po to porai foto persiaunat į geltonus kedukus abu su MB
tokie taip, kieno toks stilius.. bet ne seni, murzini, nutrinti, paplyse