Buvo šie
Pirkau Nine West, nes reikėjo mažesniu kulnu batelių.. Kitaip suknelė būtų buvus per trumpa
Gal kas nors zinote, kur Kaune yra NINA bateliu? Planuoju is JAV siustis, bet bijau del dydzio, labai noriu pasimatuoti...
QUOTE(laura_mazoji @ 2014 01 04, 03:10)
Bastinga, aciu uz atsakyma. Itariu,kad jie truputi kainas uzlenke, tik kad man beda su pedos dydziu (35), tad internetu pirkti batus nelabai tinkama iseitis...
Sveikos mergaites!
Esu visiška naujoke mamyčių klube, bet kadangi artėja "ta" diena, googlinu ir ieškau įvairios informacijos! ) sia akimirka esu pasinerusi i batelių paieškas.. Dieve kaip sudetinga! Perskaiciau DAUG forumų ir naudojausi info. Taigi vienas is atrastų batelių puslapiu buvo paradoxlondon.com ( kažkuri is mamyčių rekomendavo) . Turiu klausimeli: ar as kažko nesuprantu , ar nėra tame puslapy batelių kainų? Ar norint pirkt reikia užsiregistruoti kažkur? Gal kas susidurete būtent su šiuo puslapiu? Radau ten vienus batelius.. Beje mano reikalavimai kaip nedaugelio : Max 8cm kulniukas, balti ir dar gražus misija beveik neįmanoma...
Esu visiška naujoke mamyčių klube, bet kadangi artėja "ta" diena, googlinu ir ieškau įvairios informacijos! ) sia akimirka esu pasinerusi i batelių paieškas.. Dieve kaip sudetinga! Perskaiciau DAUG forumų ir naudojausi info. Taigi vienas is atrastų batelių puslapiu buvo paradoxlondon.com ( kažkuri is mamyčių rekomendavo) . Turiu klausimeli: ar as kažko nesuprantu , ar nėra tame puslapy batelių kainų? Ar norint pirkt reikia užsiregistruoti kažkur? Gal kas susidurete būtent su šiuo puslapiu? Radau ten vienus batelius.. Beje mano reikalavimai kaip nedaugelio : Max 8cm kulniukas, balti ir dar gražus misija beveik neįmanoma...
QUOTE(Norrgard @ 2014 02 15, 15:52)
Kažko labai tylus forumas.. Niekas neatsiliepia i mano pagalbos šauksmą )) Na o as galiu pasidalinti psl kur man buvo nemažai gražiu vestuvinių baltu batelių , tai 6pm.com, taip pat visu minima badgleymischka.com na ir tas keistasis puslapis paradoxlondon.com.. Gal kas ir sau rasite ka nors
Sveikute čia tyla prieš audrą
Paradoxlondon yra didmeninkai, o jų batelių LT gali rasti čia: http://www.noriubatu.lt
Gavau pagaliau ir savo internetu pirktus Nina. Vis negaliu patiketi, kad pataikiau su dydziu. Patogus ir kulniukas labai normalus- 9 cm- privercia issitiesti, bet nevercia kankintis:)
http://www.jjshouse....?la=fromnavmenu vestuviniai bateliai
as noriu kazko panasaus