Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

na ka, pagaliau atejo ir i mano kiema svente biggrin.gif . didzioji svente vyks geguzes 30 d. mielosios, prasau patarimo, ka geriau rinktis, ar batelius ar kokias grazias basutes smile.gif. suknele tikrai bus ilga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasiliada @ 2013 09 06, 20:54)
na ka, pagaliau atejo ir i mano kiema svente biggrin.gif . didzioji svente vyks geguzes 30 d. mielosios, prasau patarimo, ka geriau rinktis, ar batelius ar kokias grazias basutes smile.gif. suknele tikrai bus ilga smile.gif

Aš tai už batelius bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi už batelius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasiliada @ 2013 09 06, 19:54)

jei suknelė ilga, manau labai didelio skirtumo nėra, basutės tiesiog patogiau, nors kita vertus, bateliai privers truputuką pasitempti ir atrodysite gražiau smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
as ir taip galvoju, kad bateliai bus graziau ir elegantiskiau smile.gif . perziurejau internete, yra labai graziu bateliu, bet ir kainos neblogos biggrin.gif . nors tokiai sventei nelabai ir pritaupysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasiliada @ 2013 09 12, 12:03)
as ir taip galvoju, kad bateliai bus graziau ir elegantiskiau smile.gif . perziurejau internete, yra labai graziu bateliu, bet ir kainos neblogos biggrin.gif . nors tokiai sventei nelabai ir pritaupysi smile.gif

na taip jei svente svenciat, tai ar 100 daugiau uz batelius ar maziau, tai jokio skirtumo mirksiukas.gif
Atsakyti
su žieminiais baltais gražiais batais kiek kebliau doh.gif
Atsakyti
mano svente jau praejo, bet galiu patarti smile.gif man bateliai tikrai graziau nei basutes, tik pirkit juos jau turedamos suknele smile.gif nes bateliai atrodo balti balti, bet jei suknele bus labai balta, tie "balti balti" bateliai gali prie jos atrodyti gelsvoki.. arba gali buti atvirksciai, bateliai bus per balti prie sukneles ir atrodys tikrai nekaip tokiu atveju

drauge buvo susidurus su beda, kad is sono bateliai grazus, paprasti, bet uzsidejo prie savo sukneles ir atrode kaip su kaliosiukais biggrin.gif nu cia gal per stipriai pasakiau, bet mes visos taip praminem jos tuos batelius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mendi_el: 23 rugsėjo 2013 - 12:06
Sveikos merginos,
Galiu patarti del bateliu, kas iesko internete smile.gif
As siam puslapyje nemazai graziu atradau ir kas puikiausia yra ir ziemai ir vasarai.
Ir zemu ir aukstu.
Tikiuosi kazkuri is Jusu atras savo svajoniu batelius wub.gif
p.s. kas puiku kad siuncia i visas salis smile.gif

http://www.jjshouse....?la=fromnavmenu

Sekmes 4u.gif ir geros Jums sventes
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 03 20, 05:37)
wow! man siti labai  wub.gif

http://christineolso...ding-shoes.html
Maniškiai šiti ir buvo, tik siunčiausi iš JAV, nes Europoj buvo visų spalvų tik ne žali... ir aišku nesugalvojau užsisakyti jų jų per tarpininką, tai paklojau pinigėlių... doh.gif dydis atitiko 100 proc, milimetrais net numatuota buvo smile.gif ir pradžioj visai patogūs, bet po ilgo fotosesijinio vaikščiojimo, kojas pritrynė... smile.gif bet vis tiek nesigailiu nė truputėlio juos pirkus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pleksnike: 29 rugsėjo 2013 - 13:39
QUOTE(Pleksnike @ 2013 09 29, 14:37)
http://christineolso...ding-shoes.html
Maniškiai šiti ir buvo, tik siunčiausi iš JAV, nes Europoj buvo visų spalvų tik ne žali... ir aišku nesugalvojau užsisakyti jų jų per tarpininką, tai paklojau pinigėlių...  doh.gif  dydis atitiko 100 proc, milimetrais net numatuota buvo  smile.gif  ir pradžioj visai patogūs, bet po ilgo fotosesijinio vaikščiojimo, kojas pritrynė...  smile.gif  bet vis tiek nesigailiu nė truputėlio juos pirkus smile.gif

superiniai thumbup.gif mano irgi buvo nestandartiniai- oranziniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 29, 16:01)
superiniai thumbup.gif  mano irgi buvo nestandartiniai- oranziniai thumbup.gif

tikrai, labai labai! o dar žali... thumbup.gif
Atsakyti