Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(zannaja @ 2013 04 25, 11:16)

aciu uz nuorodele, bet kad ten viso gal 5 poros, ir visi ant kulnu smile.gif bet vis tiek aciu uz pastangas padeti!!! 4u.gif 4u.gif Plius gyvenu ne Lietuvoje, tai truputi butu sudetinga i ta salona uzsukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2013 04 24, 21:18)
Manieji bateliai štai šie:

Mmmmm...labai labai grazus rolleyes.gif
QUOTE(distancija @ 2013 04 24, 23:32)
Pavydziu kad galit su kilometriniais kulnais buti per vestuves  cool.gif  as vis dar paieskose batuku, max iki 6 cm.. geriausia butu iki 5! NIEKO NERAAAA verysad.gif  dry.gif  reikia suknele jau eit matuotis, kad pagal mane viska puikiai padarytu, bet negaliu nes batu neturiu! vestuves neisvengiamai arteja, o man prasides tuoj panika del batu!  blink.gif  doh.gif

O kodėl jūs tokių žemu ieškote? Žiūriu daug kas ieško su labai zemais kulnais unsure.gif ar išvis nepaeinate su aukštesniais? As irgi desiuos kitus pasikeitimui jei kojas nutrins,bet dėl aukščio kulnų tai atkentesiu cool.gif jei reikėtų kiekvieną dieną su tokiais tai nepatiktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 04 25, 13:17)
Mmmmm...labai labai grazus rolleyes.gif

O kodėl jūs tokių žemu ieškote? Žiūriu daug kas ieško su labai zemais kulnais unsure.gif ar išvis nepaeinate su aukštesniais? As irgi desiuos kitus pasikeitimui jei kojas nutrins,bet dėl aukščio kulnų tai atkentesiu cool.gif jei reikėtų kiekvieną dieną su tokiais tai nepatiktų unsure.gif

Noriu nedideliu kulniuku, nes :
*nenoriu buti didesne nei jaunikis (pas mus 5 cm skirtumas)
* turiu problemu del vienos ciurnos raisciu
*nenoriu persiauti batu, nes sukneles ilgis paskui bus per didelis ir galiu suplesyt ir sugadint suknele (ja perku, ne nuomuoju)
*aukstakulnius galiu "islaikyt" ant kojos maximum 2 -3 valandas del raisciu problemos - noriu megautis svente o ne kentei dantis sukandus skausma del batu, kuriu is po sukneles vis tiek nelabai matysis smile.gif
*nelabai ir moku su jais vaiksciot, nenoriu griuvineti per savo vestuves biggrin.gif
Atsakyti
as labai dziaugiuosi, kad neturiu jokiu problemu su kojomis ir visus darbe, mieste, sventese lakstau su itin aukstais kulnais smile.gif mano zemiausi kulnai 8 cm, na išskyrus kelias poras kedu ir laisvalaikio batu. todel ir per vestuves straksejau su 11,5 cm aukscio kulniukais iki pat 3 val nakties lotuliukas.gif kita vestuviu diena avejau gal 10 cm aukstakulnius.
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2013 04 25, 14:01)
Noriu nedideliu kulniuku, nes :
*nenoriu buti didesne nei jaunikis (pas mus 5 cm skirtumas)
* turiu problemu del vienos ciurnos raisciu
*nenoriu persiauti batu, nes sukneles ilgis paskui bus per didelis ir galiu suplesyt ir sugadint suknele (ja perku, ne nuomuoju)
*aukstakulnius galiu "islaikyt" ant kojos maximum 2 -3 valandas del raisciu problemos -  noriu megautis svente o ne kentei dantis sukandus skausma del batu, kuriu is po sukneles vis tiek nelabai matysis smile.gif
*nelabai ir moku su jais vaiksciot, nenoriu griuvineti per savo vestuves  biggrin.gif

itikinami argumentai thumbup.gif
QUOTE(Renalta @ 2013 04 25, 14:12)
as labai dziaugiuosi, kad neturiu jokiu problemu su kojomis ir visus darbe, mieste, sventese lakstau su itin aukstais kulnais  smile.gif mano zemiausi kulnai 8 cm, na išskyrus kelias poras kedu ir laisvalaikio batu. todel ir per vestuves straksejau su 11,5 cm aukscio kulniukais iki pat 3 val nakties  lotuliukas.gif  kita vestuviu diena avejau gal 10 cm aukstakulnius.

oho... thumbup.gif ir as noreciau taip iki 3 ryto, bet kita diena jauciu nei su kedais nebpaeiciau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2013 04 24, 23:32)
Pavydziu kad galit su kilometriniais kulnais buti per vestuves  cool.gif  as vis dar paieskose batuku, max iki 6 cm.. geriausia butu iki 5! NIEKO NERAAAA verysad.gif  dry.gif  reikia suknele jau eit matuotis, kad pagal mane viska puikiai padarytu, bet negaliu nes batu neturiu! vestuves neisvengiamai arteja, o man prasides tuoj panika del batu!  blink.gif  doh.gif

Ir as ieškojau bateliu su nedideliu kulnu, nes mano mb irgi neaukštas. Ir jei iš spintos ištraukiu savo kokius aukštesniu kulnu batelius, iškart išgirstu komentarų, kad " ne, brangioji, su šitais batais nieko nebus" lotuliukas.gif
Savo batelius atradau paprastoje batų parduotuvėje, akropolyje. Nieko ypatingo neieškojau, tik norėjau, kad būtų švelniai rožiniai ir ne su aukštu kulnu. Nors ir šiuos užsidėjus iš šono atrodo, kad esu šiek tiek aukštesnė už mb, nes kažkaip gaunasi, kad mano pečiai aukščiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 04 28, 10:21)
Ir as ieškojau bateliu su nedideliu kulnu, nes mano mb irgi neaukštas. Ir jei iš spintos ištraukiu savo kokius aukštesniu kulnu batelius, iškart išgirstu komentarų, kad " ne, brangioji, su šitais batais nieko nebus"  lotuliukas.gif
Savo batelius atradau paprastoje batų parduotuvėje, akropolyje. Nieko ypatingo neieškojau, tik norėjau, kad būtų švelniai rožiniai ir ne su aukštu kulnu. Nors ir šiuos užsidėjus iš šono atrodo, kad esu šiek tiek aukštesnė už mb, nes kažkaip gaunasi, kad mano pečiai aukščiau  g.gif

Na kai dėl ūgio skirtumo taį pilnai suprantama, kad aukštas kulnas nedera tsda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2013 04 24, 13:21)

Koookie grazus!! wub.gif Kur uzmatet,sakykit? Jei rasciau tokius melynus,jausciaus pati graziausia nuotaka biggrin.gif o gal kas nors kur nors mate tokiu panasiu melynu? Nes daugiausia teko matyti lakuotu melynu,o jie tokie kieti,nepatogus schmoll.gif
Atsakyti
http://www.s k e l b i u.lt/skelbimai/bateliai-14728524.html

Gal žinote kur būtų galima tokius įsigyti?
Ši mergina parduoda labai mažą dydį...
man reikėtų 40, ir žinoma naujų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginucka: 05 gegužės 2013 - 17:34
O gal matėt kur nors internete pirkti tokius alia karoliukus per pirštą? Vietoj batukų,kad paplūdimy patogu būtų bigsmile.gif
Atsakyti
O jetau kaip tokiu groziu noreciau wub.gif
Atsakyti
Kur rasti baltas balerinas?? visai nepavyksta nieko pamatyt doh.gif verysad.gif
Atsakyti