Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Renalta @ 2013 03 13, 12:57)
kaip suprasti be pado? blink.gif

Tikriausiai mergina turėjo omenyje be kulno biggrin.gif , lygiapadžių.
Aš ir ieškau lygiapadžių, nude spalvos, sunkokai sekasi.. Tikriausiai reiks siųstis..
Atsakyti
As uzsisakiau siuos. Nezinau ar tiks prie sukneles, jei ne, tai siaip sunesiosiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2013 03 13, 15:47)
As uzsisakiau siuos. Nezinau ar tiks prie sukneles, jei ne, tai siaip sunesiosiu smile.gif

man labiau prie dzinsu tokie, bet nieko negaliu sakyti kol nera bendro vaizdo su suknele, gal labai tiks bigsmile.gif bet siaip labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Man tai šie labai patiko,tik nerandu kur pirkti g.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 03 14, 16:27)
Man tai šie labai patiko,tik nerandu kur pirkti g.gif  bigsmile.gif

user posted image

Grazus!

Ech, gerai toms kurios gali ant kulnu pirkti - pasirinkimo 1000 kart daugiau! smile.gif

O norejau paklausti, jei desites betelius uzdarus, tai su pedkelnem/prisegamom kojinem ar be?
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2013 03 14, 15:48)
Grazus!

Ech, gerai toms kurios gali ant kulnu pirkti - pasirinkimo 1000 kart daugiau! smile.gif

O norejau paklausti, jei desites betelius uzdarus, tai su pedkelnem/prisegamom kojinem ar be?

Aš ir kiek žiūriu - visi gražiausi aukštakulniai, o mūsų su MB gražiausias ūgių skirtumas kai aš su lygiapadžiais...
Nesidėsiu jokių pėdkelnių, vasara, suknelė ilga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 03 14, 17:27)
Man tai šie labai patiko,tik nerandu kur pirkti g.gif  bigsmile.gif

user posted image

Aš irgi tokius žiūrėjau bet neradau irgi tokių pat..visur tokie.. baciukai schmoll.gif arba tokie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamelaa: 14 kovo 2013 - 17:46
QUOTE(Lamelaa @ 2013 03 14, 18:45)
Aš irgi tokius žiūrėjau bet neradau irgi tokių pat..visur tokie.. baciukai  schmoll.gif arba tokie

pirmieji nieko, bet antri tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 03 14, 21:14)
pirmieji nieko, bet antri tai  schmoll.gif

Aš savo jau turiu bigsmile.gif čia tik šiaip kaip pvz įkėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
O stai cia mano svajoniu bateliai cia
Bet kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 03 14, 17:45)
Aš irgi tokius žiūrėjau bet neradau irgi tokių pat..visur tokie.. baciukai  schmoll.gif arba tokie

antri tai tikrai negražūs, o pirmus irgi esu išsisaugojus iš čia thumbup.gif visai nieko būtų,tik man tie blizgučiai iš priekio nelabai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 03 06, 13:40)
as asmeniskai is tu, kur alpsta del vazinamu BATU ZUDIKU, o gyvenu Norvegijoj, cia tokiu net nera kur uzsidet, tai dar labiau norisi  lotuliukas.gif  tai va pasakiau brolienei kad as su tokias eisiu prie altoriaus tai taip nosi surauke, kad net susimasciau gal tikrai reikia kuklius rinktis... blush2.gif

As apie save ta pati pasakyt galeciau. Tiek maniskiui, tiek man patinka tie batai zudikai ir turiu keleta poru. Taciau Norvegijoje ju niekur, nors ir sostinej gyvenu.

Bet vestuvems ju tikrai nesirinksiu, nors jie man ir graziausi. Ir del kompforto, patogumo, o ir del to, kad su jais mes buname lygus ugiu.

QUOTE(Tendre @ 2013 03 13, 13:46)
Tikriausiai mergina turėjo omenyje be kulno  biggrin.gif , lygiapadžių.
Aš ir ieškau lygiapadžių, nude spalvos, sunkokai sekasi.. Tikriausiai reiks siųstis..

Svarstau koks cia ugiu skrirtumas atrodytu graziausiai. Maniskis uz mane aukstesnis 16 cm.
Reiks kuri vakara stotis pries veidrodi ir matuotis man aukstakulnius smile.gif
Atsakyti