Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

man irgi antei labiau smile.gif
Atsakyti
O man pirmi biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, prašau pasidalinkite linkais, kur radote gražių baltų/ivory lygiapadžių žemų batelių? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Norejau paklausti, o kodel visos (is nuotrauku sprendziant) renkates batelius, o ne basutes (kas tuokiates vasara)?
Dar toks gal labiau retorinis klausimas, jei suknele ilga, tai gal neverta investuoti i vienos dienos batelius daug pinigu, nes vis tiek ju praktiskai nesimatys?

Pati kankinuosi ir niekaip nerandu tinkamu bateliu uz tinkama kaina.. Jau nusibodo tos paieskos! verysad.gif
Atsakyti
Mano vestuviniai bateliai stai sie wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 11, 17:03)
Mano vestuviniai bateliai stai sie  wub.gif

Labai grazus!
Kiek cm kulniukas? kokia jusu suknele? ax.gif
Atsakyti
Savo šventei užsisakiau šiuos batelius (norėjau būtent Badgley Mitschka, tikiuosiu neteks nusivilti, kai gausiu batelius):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2013 03 11, 17:22)
Labai grazus!
Kiek cm kulniukas? kokia jusu suknele?  ax.gif

Kulniukas man rodos 8 cm, nera labai aukstas, as net aukstesnio noreciau ax.gif
O suknele si:
user posted image
user posted image
Atsakyti
o aš noriu mėlynų ir be pado, ir niekaip rasti negaliu. tai jau liūdna darosi unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
o man reikia ryškiai rožinės, tokios kaip fuksijos spalvos, lygiapadžių arba su labai neaukštu kulniuku batukų ar basučių. jaučiu tokių aš nerasiu, o gal kuri matėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_ @ 2013 03 13, 12:20)
o aš noriu mėlynų ir be pado, ir niekaip rasti negaliu. tai jau liūdna darosi unsure.gif  verysad.gif

kaip suprasti be pado? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_ @ 2013 03 13, 13:20)
o aš noriu mėlynų ir be pado, ir niekaip rasti negaliu. tai jau liūdna darosi unsure.gif  verysad.gif

Aš irgi ieškau mėlynų labai neaukštų batukų, bet kiek jau vietų apėjau, tai nieko panašaus doh.gif
Atsakyti