Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 20, 14:33)

Man Nina shoes ir gražių batelių turi wub.gif Jei reiktų aukštakulnių, tai tikrai būčiau pirkusi ten.
Atsakyti
o as batelius siuvausi sportiniu sokiu parduotuvej. baltus lakiniu. norejau,kad butu kojai patogu. or zijoma,kad jaunuju sokiui padetu. labai labai patogus ir kaina gera. apie 240 kazkas panasaus. ppasiuvo per 4 savaites
Atsakyti
Gal kuri uzmatet ilgu baltu aulinuku prie vestuvines sukneles? blush2.gif
Atsakyti
Baltų aukštakulknių iki kelių mačiau Oze, kažkurioj parduotuvėje pirmo aukšto gale, po kaire puse, daug maž šalia bankomatų. smile.gif
Atsakyti
Sepultura, o kur būtent siuvaisi? Gal gali adresą nurodyti ar kontakt kokį? Kuriame mieste čia?

QUOTE(sepultura @ 2013 01 27, 13:50)
o as batelius siuvausi sportiniu sokiu parduotuvej. baltus lakiniu. norejau,kad butu kojai patogu. or zijoma,kad jaunuju sokiui padetu. labai labai patogus ir kaina gera. apie 240 kazkas panasaus. ppasiuvo per 4 savaites

Atsakyti
QUOTE(geltonapiene @ 2013 01 28, 22:14)
Sepultura, o kur būtent siuvaisi? Gal gali adresą nurodyti ar kontakt kokį? Kuriame mieste čia?

O kokiu tikslu jūs siuvates, nes nerandate kokių norite ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 24, 15:24)

O kokie bateliai..net nemoku įvardinti.. kukliai prabangūs gal thumbup.gif tokių Lietuvoje nė su žiburiu nerasim turbūt..
Atsakyti
QUOTE(Ateniuke @ 2013 01 31, 18:41)
O kokie bateliai..net nemoku įvardinti.. kukliai prabangūs gal  thumbup.gif  tokių Lietuvoje nė su žiburiu nerasim turbūt..

O wow, tikrai kad nuostabaus grozio bateliai ax.gif
Atsakyti
shoes
aš va apie tokius galvoju, tik vis tuo ebay nepasitikiu..būna dydžiai neatitinka ir dar kitokių bajerių smile.gif
O šiaip žinokit mergaitės, as Škotijoje aplankiau daugybę batelių parduotuvių ir galiu pasakyti kad labai atsargiai su bateliais kur sagtys prieki yra,nes daugybę kartų mačiau ju parudijusių, net batelio medžiaga būna nusidažiusi ax.gif
Papildyta:
vysnios

čia nuotaikai pakelti tokie bateliai smile.gif) na aš tai nusišypsojau, gal ir prikolas tokius vestuviu dieną avėti, jei kas ieško vyšnio akcento batuose thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano bateliai wub.gif
Atsakyti
Gal kas kur matėte oranžinės spalvos ant normlaus kulno ir atvirais priekiais?
Atsakyti