Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

Pedkelnes ir atviras batelio priekis man nesuderinami dalykai schmoll.gif rinkciausi buti be pedkelniu ir prancuziska pedikiura
Atsakyti
viskas tvarkoj su tom pedkelnem, tik rinkites tokias, kurios neturi galiuku sutvirtinimu, labai plonas ir kuo artimensnes jusu kuno spalvai arba va tokias
user posted image

Turbut ta ir pati zinote. O raudoni nagai gali buti jau ir per daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 12 sausio 2013 - 16:35
Nu jo, nesinori atrodyt per vulgariai blush2.gif Šitos pėdkelnės idomiai atrodo, bet niekur nesu jų mačius apart šitoj temoj. Kur jas perkate?
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2013 01 12, 15:12)
Pedkelnes ir atviras batelio priekis man nesuderinami dalykai  schmoll.gif  rinkciausi buti be pedkelniu ir prancuziska pedikiura

pritariu 100proc. nebent tas pasiulytas pedkelnes, jei rasit kur pirkti. bet ar netrugdys jums jos? jei prades smukt ir t.t. maza ka... gal geriau nuogos kojos?
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 01 12, 14:00)
koks batelių dydis?

5 -38
Papildyta:
QUOTE(Only1 @ 2013 01 12, 16:04)
Dar vienas klausimas, jei suknelė  iki kelių, bateliai raudoni, atviru priekiu, ką rinktumėtės: kūno spalvos pėdkelnes, prancūžišką pedikiūrą ar raudoną kojų nagų laką? Mąstau kad jei ir nagai bus raudoni, tai gal jau per daug čia tos raudonos, ką manot?  g.gif  Nesinori perspaust  smile.gif

bateliai su atviru priekiu ir kojines man baisiausias pasirinkimas... tik be kojiniu.. bet man grazu ir raudoni nagai ir prancuziskas smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif as cia su tokiu klausimeliu 4u.gif planuojame vestuves violetines spalvos ir labai noriu kad mano bateliuose dominuotu voletine spalva, kazkaip nenoriu visu bateliu violetiniu, o tik kazkokio akcento g.gif gal kazkokio rankdarbio su karoliukais, kuriuos tiesiog priklijuoti prie bateliu.Gal kuri is jusu bandysit kazka panasaus.Gal zinote kur tokiu dalykeliu galima isigyti? 4u.gif
Atsakyti
As irgi noriu daryti taip pat kaip tu, tik akcento noriu melyno smile.gif plius dar ieskau kazko i plaukus, kad kai nusiimsiu veliuma, galeciau issisegt kazkokia gele ar pan. Skaiciau ankstesnes temas, tai yra tokia Dovile Dage, ji daro ivairius papuosalus. Galvoju gal jai reiketu parasyt ir paklaust kainos, plius paklaust ar daro kazka bateliams prisegt. Tik vel problema, reikia pirma tuos batelius turet, tada jau galima butu ieskot ir prisegimo jiems
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2013 01 13, 17:54)
As irgi noriu daryti taip pat kaip tu, tik akcento noriu melyno smile.gif plius dar ieskau kazko i plaukus, kad kai nusiimsiu veliuma, galeciau issisegt kazkokia gele ar pan. Skaiciau ankstesnes temas, tai yra tokia Dovile Dage, ji daro ivairius papuosalus. Galvoju gal jai reiketu parasyt ir paklaust kainos, plius paklaust ar daro kazka bateliams prisegt. Tik vel problema, reikia pirma tuos batelius turet, tada jau galima butu ieskot ir prisegimo jiems

oj manau bus problemele su tais papuosimais doh.gif galvojau kad ir kokias sages panaudojus ir paciai priklijavus, bet daugelis ju yra metalines, o as noreciau kokios kad is is kaspinines medziagos ir tarkim keleta karoliuku ir tiesiog priklijuoti g.gif o gal paciai galima tai pasidaryti g.gif gal reikia keliauti i rankdarbiu skyreli pasizvalgyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2013 01 13, 16:54)
As irgi noriu daryti taip pat kaip tu, tik akcento noriu melyno smile.gif plius dar ieskau kazko i plaukus, kad kai nusiimsiu veliuma , galeciau issisegt kazkokia gele ar pan. Skaiciau ankstesnes temas, tai yra tokia Dovile Dage, ji daro ivairius papuosalus. Galvoju gal jai reiketu parasyt ir paklaust kainos, plius paklaust ar daro kazka bateliams prisegt. Tik vel problema, reikia pirma tuos batelius turet, tada jau galima butu ieskot  ir prisegimo jiems

Mane irgi tie patys klausimai aplanke, irgi svarstau kaip cia daryt ir kur ieskoti.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi noriu akcento, tik pas mane fuksijos spalvos arba kitaip ciklameno smile.gif tik bateliu noriu vienos spalvos, del plauku akcento irgi tas pats... kazkur maciau foto labai graziai nuotaka gele buvo issisegusi, bet pameciau foto sad.gif
Atsakyti
va mergaites, noriu kazko panasaus, tik violetines spalvos smile.gif ant batuku ir i plaukus galima.cia yra segama i plaukus, bet jie gamina papuosalus ir individualiai, tai manau butu galima suderinti viska smile.gif tik man tu plunksnu nesinori protest.gif ir aisku gamintis mazesne, nes ji gana didele, ten yra dar viena foto kaip ant plauku atrodo biggrin.gif
http://www_patigrazi...aukus-aura-0438
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s@ld@iniuke: 13 sausio 2013 - 18:08
QUOTE(s@ld@iniuke @ 2013 01 13, 18:06)
va mergaites, noriu kazko panasaus, tik violetines spalvos  smile.gif ant batuku ir i plaukus galima.cia yra segama i plaukus, bet jie gamina papuosalus ir individualiai, tai manau butu galima suderinti viska smile.gif tik man tu plunksnu nesinori  protest.gif ir aisku gamintis mazesne, nes ji gana didele, ten yra dar viena foto kaip ant plauku atrodo biggrin.gif
http://www_patigrazi...aukus-aura-0438

Labai graziai atrodo, o violetine manau isvis labai graziai ir idomiai atrodys:)
Atsakyti