Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(saliutas @ 2013 01 08, 23:25)
Kazin kainos kokios  g.gif

Sake mokejo nebrangiau, bet tiksliai nepamena kiek - berods iki 200 lt. Ten kaip siuvimas tai tikrai labai pigus. Nors sake kai nuejo - is pradziu issigando, nes aplinka tai ne kokia, bet aptarnavimas ir tai, ka gavo - tikrai pranoko lukesciu:) Galesiu parasyti, kaip man ten, bet as eisiu tik vasari, kadangi gyvenu ne LT:)
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
merginos, pas mane toks reikalas, kad su MB esam vienodo ugio, tad nenoriu buti uz ji aukstesne... ar as cia viena tokia balta varna, kuri planuoja vestuvese buti su lygiapadziais? dar nenusprendziau, tai bus basutes ar batukai
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 01 11, 18:10)
merginos, pas mane toks reikalas, kad su MB esam vienodo ugio, tad nenoriu buti uz ji aukstesne... ar as cia viena tokia balta varna, kuri planuoja vestuvese buti su lygiapadziais? dar nenusprendziau, tai bus basutes ar batukai

oj ne viena, ne viena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2013 01 11, 17:42)
oj ne viena, ne viena  thumbup.gif

tikrai, kad ne viena turi šią dilemą smile.gif bet aš gal užsidėsiu kulniukus šiokius tokius, nes aš sau lygiapadžiais nepatinku. su kulniukais eisena kita. o dėl to vaizdo, tai ką žinau, visi ir taip žino mūsų ūgius, tad nesikuklinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir turiu tokią dilemą. Užvakar nusipirkau fainus aukštakulnius, raudonus kaip ir norėjau, bet jie labai aukšti, tai man nesmagu būtų saviškį pralenkti, bet bateliai labai patinka, parduotuvėse nieko geresnio nemačiau, tad dabar nežinau ar grąžint juos į parduotuvę ar ne smile.gif Baisu, kad po to išvis nieko negausiu ir teks tekėti su kedais lotuliukas.gif O ką sako Jūsų MB? Manasis tai nekompleksuoja, jam dar gražiau jei būčiau su kulniukais smile.gif
Atsakyti
O as nusipirkau vienus grozius wub.gif is ebay ir mano koja per siaura verysad.gif reikes kazko kito ieskoti.. verysad.gif

http://www.part.lt/p...e4e0bb9d119.JPG

nepavyksta teisingai ikelti.. tai idedu nuoroda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 12 sausio 2013 - 01:16
MB tikrai nepatiktu buti zemesniam, ta tikrai zinau, o ir pati nenoriu nuotraukose atrodyti kaip karve. tad geriau jau lygiapadziai ir ilga suknele, kad nesimatytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 01 12, 08:28)
MB tikrai nepatiktu buti zemesniam, ta tikrai zinau, o ir pati nenoriu nuotraukose atrodyti kaip karve. tad geriau jau lygiapadziai ir ilga suknele, kad nesimatytu smile.gif

Tai aišku rolleyes.gif Su žemesniais bateliais dar ir žymiai patogiau bus, o ant kojų tą dieną tikrai daug išbūti reikės, su aukštais, kad ir super gražiais bateliais, gali taip nuvargti, kad maža nepasirodys. Aš irgi nusipirkusi batelius tik su minimalia pakulne, apsiavusi taip gerai jaučiuos, kad galėčiau šokti visą naktį smile.gif Ir nors pati irgi labai priklausoma nuo gražių batų ir visi šie, kuriuos merginos deda su aukštais kulnais, yra super gražūs, bet juk tikrai, iš po suknelės jų 90 proc. net nesimatys, tai jei yra kokių "bet", tikrai nereikia tokių dėtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2013 01 12, 02:09)
O as nusipirkau vienus grozius wub.gif  is ebay ir mano koja per siaura verysad.gif reikes kazko kito ieskoti.. verysad.gif

http://www.part.lt/p...e4e0bb9d119.JPG

nepavyksta teisingai ikelti.. tai idedu nuoroda..

koks batelių dydis?
Atsakyti
Na taip, jei suknelė iki žemės, tai tada didelio skirtumo nėra, gali būti ir žemesni, bet manoji iki kelių, tad batai bendam vaizde tikrai bus svarbu. smile.gif Tiesa, pas mus baliaus nebus, tai nereiks išstovėt ant kojų iki 24h. Bet jei rasiu, tai gal dar dėl visa ko nusipirksiu ką nors žemesniu kulnu ką galėčiau po fotosesijos persiaut smile.gif

Dar vienas klausimas, jei suknelė iki kelių, bateliai raudoni, atviru priekiu, ką rinktumėtės: kūno spalvos pėdkelnes, prancūžišką pedikiūrą ar raudoną kojų nagų laką? Mąstau kad jei ir nagai bus raudoni, tai gal jau per daug čia tos raudonos, ką manot? g.gif Nesinori perspaust smile.gif
Atsakyti