Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Mergina_ @ 2012 12 16, 21:42)
su lietuviskom algom ir nera pigu.. bet kai as zinau, kad galima rasti pigiau, nesiruosiu moketi tokiu sumu uz vienos dienos batus..

Man taip pat nesinori moket daug uz vienos dienos batelius. Nes ir kokie grazus jie bus, nemanau, kad nesiosiu juos veliau, nebent tik per balius, jei tokius isvis bus smile.gif
Sau bateliu ieskosiu tik grizusi i Lt savaite pries vestuves. Tikiuosi, kad spesiu kazka susirasti. Dar nebent vietoje pasizvalgysiu, bet bijau, kad nieko nerasiu, nepatinka man vokieciu mados.. schmoll.gif
Atsakyti
merginos ar kada pirkote is sio puslapio www.lightinthebox.com? Radau daug vestuviniu bateliu, bet nezinau ar cia patikima g.gif
Atsakyti
user posted image

cia mano smile.gif
Papildyta:
per ispardavima nugriebiau uz 15 svaru smile.gif
Papildyta:
va panasus kur anksciau dejo merginos foto. 20 svaru
http://www.dorothype...efinements=Shoe Size{1}~[5]&noOfRefinements=1

siuncia ir i lietuva. yra 38 ir 39 dydziai
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2012 12 22, 20:55)

Visai nieko, o ar patogus? 4u.gif
Atsakyti
man patogus. as ipratus ant aukstu vaikscioti. bet jie platus, tai jei siaura koja - netiks.
Atsakyti
Ikelsiu ir as akim paganyt keleta tongue.gif Savo vestuvems deciausi TIK aukstus ir grazius aukstakulnius ax.gif Nors as pratus ant ju vaiksciot, tai manau ir pasokt ir pabegt ne problema man butu, o jei patogius nusiperki, tai viskas ciki piki mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

O cia liksma ideja, i ta pacia tema bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2012 12 28, 22:53)
O cia liksma ideja, i ta pacia tema  bigsmile.gif
http://images50.fotk...741471_n-vi.jpg

fuj fuj fuj blush2.gif
Atsakyti
Na cia taip tik greiciau ikeliau biggrin.gif Nemanau, kad kas sugalvotu tokia ideja pasinaudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 19, 17:26)
kas cia pasidare niekas baltu nebenori biggrin.gif

Aš ką tik apsisprendžiau, kad vis dėlto noriu baltų smile.gif ir jau visai pamačiau patinkančių modelių, tad beliks pradėti po parduotuves vaikštinėt ir ieškot. Manau, kad spalvoti ne visada ir ne prie visko tinka smile.gif

http://www.dorothype...ents=Colour{1}~[cream|white]^Shoe%20Size{1}~[6]^category~[291043|291042]^category~[291055|291043]&noOfRefinements=5
Kaip Jums šie batukai?Žiūriu, kad irgi Dorothy Perkins išpardavimas yra, vos 20svarų, tai tikrai nebrangu smile.gif

QUOTE(Ambra* @ 2012 10 30, 12:29)

Labai man šitie patinka wub.gif iš salono pirkai, ar siunteisi?
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, jusu merginos, gal galite nurodyti patikimu internetiniu parduotuviu, kuriose prekiaujama vestuviniais bateliais? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, mano draugė siuvosi vestuvėms batelius Vilniuje, Algirdo gatvėje - ir labai gyrė, kad buvo super patogūs, minkštučiai (odiniai), pasirinko ir kulniuką kokį norėjo, ir panašiai. Tai galvoju ir aš taip daryti - išsirinksiu maždaug kokio modeliuko norėsiu, ir bandysiu tartis:) Nes man labai sunku patogius batus išsirinkti...
Atsakyti
QUOTE(deka25 @ 2013 01 08, 23:10)
Sveikos merginos, mano draugė siuvosi vestuvėms batelius Vilniuje, Algirdo gatvėje - ir labai gyrė, kad buvo super patogūs, minkštučiai (odiniai), pasirinko ir kulniuką kokį norėjo, ir panašiai. Tai galvoju ir aš taip daryti - išsirinksiu maždaug kokio modeliuko norėsiu, ir bandysiu tartis:) Nes man labai sunku patogius batus išsirinkti...

Kazin kainos kokios g.gif
Atsakyti