Sveiki, grįžom šeštadienį ir mes . Viskas super, oras nerealus, gismeteo rodė prastesnį, o ten vietoj ryte 10 val. buvo 28 laipsniai, vieną dieną buvo vėjas, o kitom karšta karšta karšta .
Įsimylėjau Maljorkos maistą ir gamtą, kažkaip radau pagaliau vietą į kurią kažkada norėsiu sugrįžti
labai patiko El Arenalio kurortas, visko yra visiem, kas nori klubai, kas nori ramiau, platus paplūdimys, daaaaug gražių palmių ir šiaip gražių vietelių. Kas bijo paauglių triukšmo( čia vis rašo forumuose, kad girti vokiečių jaunimėlis siautėja), tai neišsiskyrė jie iš minios, daug vidutinio amžiaus žmonių, labai gera atmosfera. O va Alkurdija mums nepatiko ( na bet jau čia subjektyvi nuomonė)
Vienai dienai nuomojantis mašiną Rekord rent car nuskaitė tik 26 e plius papildomas draudimas 6 eurai. Per parą apvažiavom daugiau nei pusę salos, pasimaudydami, pavalgydami...
ech pavydžiu kas dar ten tik važiuos
vėliau įdėsiu fotkes kelias, dar dabar kažkaip nieks čia man nepavyksta, tokia pokelioninė depresija, išvis sunkiai adaptuojuosi iš karščio į šaltį grįžus
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 09 24, 15:46)
Per parą apvažiavom daugiau nei pusę salos, pasimaudydami, pavalgydami...
Oho, mes po savaitės pasivazinejimo nesijauciam puse salos apvaziave
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 09 24, 14:46)
Per parą apvažiavom daugiau nei pusę salos, pasimaudydami, pavalgydami...
Oho, kaip taip imanoma
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 09 24, 16:02)
Mes per dvi dienas gal koki ketvirti salos apvaziavome. O si karta is vis nesuruosiam masiniuko nuomotis Ai, kai skrisim trecia karta, viska apziuresim Nes kai gali uz 250-300 Lt. nuskristi, tai tikiu, kad bus ir trecias kartas Nors man ta Maljorka kazkas toooookio tikrai nepasirode Ispanija ir tiek. Si karta skrendame vien del to, kad i Turkija be proto brangu Visiems, nebuvusiems Ispanijos salose, siulyciau rinktis Kanaru salas Jos tikrai turi ta "kazkaaa toookio"
Sveikos,
Su draugėmis taip pat susiruošėm į Maljorką ,spalio 6d. išskrendam
Norėtumėm nuomotis mašiniuką, tik labai neaišku iš kur imti.Ar bandyti sakytis iternetu, ar vietoj dairytis(nusileisim 20 val.).Mūsų viešbučio psl.prie papildomų paslaugų rašo, kad jie siūlo mašinų nuomą, bet kainų nėra, parašiau sekmadienį jiems paklausimą, bet kol kas dar atsakymo negavau....
Ir ar gali už mašiną mokėti vienas žmogus, o kaip pagrindinis vairuotojas rašytis kitas? Na, kad nereikėtų mokėti už papildomą vairuotoją. Aš turiu kreditinę, bet prastai vairuoju, o draugė puiki vairuotoja, bet neturi kreditinės.Kiek skaičiau tai nuomos punktai savo psl. rašo, kad atsiskaitymas kreditine.
Su draugėmis taip pat susiruošėm į Maljorką ,spalio 6d. išskrendam
Norėtumėm nuomotis mašiniuką, tik labai neaišku iš kur imti.Ar bandyti sakytis iternetu, ar vietoj dairytis(nusileisim 20 val.).Mūsų viešbučio psl.prie papildomų paslaugų rašo, kad jie siūlo mašinų nuomą, bet kainų nėra, parašiau sekmadienį jiems paklausimą, bet kol kas dar atsakymo negavau....
Ir ar gali už mašiną mokėti vienas žmogus, o kaip pagrindinis vairuotojas rašytis kitas? Na, kad nereikėtų mokėti už papildomą vairuotoją. Aš turiu kreditinę, bet prastai vairuoju, o draugė puiki vairuotoja, bet neturi kreditinės.Kiek skaičiau tai nuomos punktai savo psl. rašo, kad atsiskaitymas kreditine.
QUOTE(racke @ 2012 09 24, 19:49)
Visiems, nebuvusiems Ispanijos salose, siulyciau rinktis Kanaru salas Jos tikrai turi ta "kazkaaa toookio"
, man jos visos labai labai , na, gal isskyrus Fuerte
Maljorka irgi labai patiko, bet antra karta tikrai negrizciau
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 09 24, 16:02)
mes nevaikščiojom po muziejus, pilis ir t.t., važiavom, sėdėjom kavinėse, maudėmės ir grožėjomės. Apie 8 val išvažiavom iš oro uosto, maršrutas- Senau ( ten turgelis, ispaniška dvasia, kavinė), toliau link Alcurdia ( apsiprekinimas, maudymasis), tada Formentoras (vėl maudynės), MA 10 kelias, tarpeklis ( maudynės), toliau iki Valdemosos ( pasivaikščiojom), apie 22 val Magalufe vakarieniavom, naktį Palma grožėjomės ir tada iki Arenalio. Jokio skubėjimo, bet jokių pilių ir dvarų nes mūsų nedomina, mes gamtos kalnų mėgėjai.
Kiekvienam savo
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 09 24, 20:32)
, man jos visos labai labai , na, gal isskyrus Fuerte
kiekvienas per keliones atranda savo šalį, pvz aš negrįšiu į Turkiją, nebent su savo auto pamatyt nekurortines dalis
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 09 24, 21:55)
Jokio skubėjimo, bet jokių pilių ir dvarų nes mūsų nedomina, mes gamtos kalnų mėgėjai.
Kiekvienam savo
kiekvienas per keliones atranda savo šalį, pvz aš negrįšiu į Turkiją, nebent su savo auto pamatyt nekurortines dalis
Kiekvienam savo
Supratau Turėjot ilgą dieną. Mes savo turistinę dienos dalį baigdavom apie trečią-ketvirtą Beje, laukiam nuotraukų
Man dabar net truputi gailą keturių iššvaistytų vasarų Turkijos kurortuose. Kita vertus, kad suprastum, kas yra gėris, reikia pamatyti ir truputį blogio Turkomanės mane sudraskytu
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 09 24, 20:55)
mes nevaikščiojom po muziejus, pilis ir t.t
Na, mes ir tokiu ekskursiju nepripazistam, mokykloje ju buvo sociai Vaziuojam tik i gamta, kalnus, papludymius. Bet pavaikstant, pasimaudant, papietaujant, mums prireike visos savaites, kad pamatytume sala. Bet cia kiekvienas ta pamatyma matyt isivaizduoja savaip
Na, su tais grizimais, kol jauni, nenoreciau grizti po antra karta, nei i viena vieta, kurioje jau buvau. Nes, kelioniu metu stengiames pamatyti viska kas mus domina. Bet, kai busim pensijoje, gal ir sumastysim po antra ratuka prasukti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 09 25, 06:47)
Turkomanės mane sudraskytu
tą patį pagalvojau, čia reikia turkomanių tai būtų mums
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 09 25, 12:28)
Gavot ir jūs debesuotų dienų Ta pati vieta visai kitaip atrodo...