Įkraunama...
Įkraunama...

Utenos mamų kampelis

QUOTE(braske09 @ 2012 10 08, 14:06)
Sveikos,
o maniškis serga......... verysad.gif

nuo vakar ir mano mazylis serga verysad.gif pas mus eiga kaip ir ta pati, sloga o ji kemsa ir kutena gerkle, o tada koseja lodamas iki viaukciojimo ir vemimo verysad.gif uzsirasem pas daktare, itariu be antibu neissisuksim unsure.gif bet praeita men jau juos gerem, uzburtas ratas gaunasi - jau galvoju apie pniaumo skiepa g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote Utenos vaiku poliklinikoje kokia gera pediatre, kuri pati geriausia daktare ten, neskuba antibiotiku prirasyti, pataria del skiepijimo ir nebruka skiepu, ir pan? Mums reikia i sia poliklinika prisirasyti, bet nezinau pas ka, Vilniuje buvo pas daktare, kuri ir mane maza gyde smile.gif
Gal galite ka nors rekomenduoti, gera gydytoja. Pagal gyvenama vieta yra kazkokia, bet neaisku ar gera, labai labai sena sako zmones smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 10 spalio 2012 - 07:03
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 10, 08:02)
Sveikos, gal zinote Utenos vaiku poliklinikoje kokia gera pediatre, kuri pati geriausia daktare ten, neskuba antibiotiku prirasyti, pataria del skiepijimo ir nebruka skiepu, ir pan? Mums reikia i sia poliklinika prisirasyti, bet nezinau pas ka, Vilniuje buvo pas daktare, kuri ir mane maza gyde smile.gif
Gal galite ka nors rekomenduoti, gera gydytoja. Pagal gyvenama vieta yra kazkokia, bet neaisku ar gera, labai labai sena sako zmones smile.gif

na mes prisirašėm krašuonon pas Msilioniene, antibiotiku tikrai neskuba, nebent jau kokia 3-4 diena temp. ir pasitaria sumanim ir sako na ka rašom ar dar šia diena laukiam... , skiepu niekad nepiršo, neivieno mokamo 4u.gif siuntimus duoda kur tik tau reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 10 10, 07:48)
nuo vakar ir mano mazylis serga verysad.gif pas mus eiga kaip ir ta pati, sloga o ji kemsa ir kutena gerkle, o tada koseja lodamas iki viaukciojimo ir vemimo verysad.gif  uzsirasem pas daktare, itariu be antibu neissisuksim unsure.gif bet praeita men jau juos gerem, uzburtas ratas gaunasi - jau galvoju apie pniaumo skiepa g.gif

as kasdien vaikams duodu 3kart dienoj po homeopatine influcido tablete, serga istiesu reciau, jie eina i darzeli, bendrauja su vaikais. serga isties reciau, tai pastebejau pries pora metu, kai sirginedavo vyresnis mano berniukas, emiau duoti tu vaistu, ir kol gere, jei sirgdavo, tai zyymiai lengviau, vos pakosedavo, net i darzeli eidavo. dabar duodu vel tuos vaistukus. jose labai mazai veikliu medziagu, jie homeopatiniai, tad tiketina, kad tikrai maziau pakenktu, nei lengva ranka israsyti antibiotikai. ju isvis patartina vengti, nes kas karta reikia duoti stipresniu, ir bakterijos tampa jiems atsparios ilgainiui 4u.gif dar nuo ligu mums padejo juodojo ridiko sultys, jos gerai nuo kosulio. yra daug receptu internete. dabardar tas laikas, kai galima prisirinkti sermuksniu, putino uogu, as rinkau pirma karta siais metais. jos gausios vitaminu, jas galima saldyti ar kitaip paruosti. cheminius vaistus ar antibus stegiuosi duoti paskutiniu atveju. slopina imuniteta jie. 4u.gif (antibus gave po karta gyvenime, 2,5 ir 5,5 m vaikai. yra tokia nuomone, kad net ir karta gavus, jie suardo zarnyno apsaugos sistema bakterine, kuri nebus tokia kaip buvus, bent taip girdejau doh.gif doh.gif doh.gif ). daktarai daznai antibus raso, kad apsidraustu patys. Pamenu kaip israse viena mano jauneliui be reikalo tuos antibus... doh.gif Siaip, kad sveikesnis butu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aura. @ 2012 10 10, 08:23)
na mes prisirašėm krašuonon pas Msilioniene, antibiotiku tikrai neskuba, nebent jau kokia 3-4 diena temp. ir pasitaria sumanim ir sako na ka rašom ar dar šia diena laukiam... , skiepu niekad nepiršo, neivieno mokamo  4u.gif  siuntimus duoda kur tik tau reikia  bigsmile.gif

O ka reiskia Krasuonon, ar Krasuonos poliklinika blush2.gif ar ji rajona si apima si gydytoja? Maniau kad Utenoje yra viena poliklinika, ar gal klystu as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 10 spalio 2012 - 07:34
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 10, 08:29)
as kasdien vaikams duodu 3kart dienoj po homeopatine influcido tablete, serga istiesu reciau, jie eina i darzeli, bendrauja su vaikais. serga isties reciau, tai pastebejau pries pora metu, kai sirginedavo vyresnis mano berniukas, emiau duoti tu vaistu, ir kol gere, jei sirgdavo, tai zyymiai lengviau, vos pakosedavo, net i darzeli eidavo. dabar duodu vel tuos vaistukus. jose labai mazai veikliu medziagu, jie homeopatiniai, tad tiketina, kad tikrai maziau pakenktu, nei lengva ranka israsyti antibiotikai. ju isvis patartina vengti, nes kas karta reikia duoti stipresniu, ir bakterijos tampa jiems atsparios ilgainiui 4u.gif dar nuo ligu mums padejo juodojo ridiko sultys, jos gerai nuo kosulio. yra daug receptu internete. dabardar tas laikas, kai galima prisirinkti sermuksniu, putino uogu, as rinkau pirma karta siais metais. jos gausios vitaminu, jas galima saldyti ar kitaip paruosti. cheminius vaistus ar antibus stegiuosi duoti paskutiniu atveju. slopina imuniteta jie. 4u.gif (antibus gave po karta gyvenime, 2,5 ir 5,5 m vaikai. yra tokia nuomone, kad net ir karta gavus, jie suardo zarnyno apsaugos sistema bakterine, kuri nebus tokia kaip buvus, bent taip girdejau  doh.gif  doh.gif  doh.gif ). daktarai daznai antibus raso, kad apsidraustu patys. Pamenu kaip israse viena mano jauneliui be reikalo tuos antibus... doh.gif Siaip, kad sveikesnis butu smile.gif
Papildyta:

O ka reiskia Krasuonon, ar Krasuonos poliklinika  blush2.gif  ar ji rajona si apima si gydytoja? Maniau kad Utenoje yra viena poliklinika, ar gal klystu as

kita poliklinika krašuonoj mirksiukas.gif ir man ten patinka nedaug žmoniu, nes vienu metu buna vaiku daktare ir suaugusiu daktare, vietoj krauja paima, paskiepija, na kur privalomi skiepai... ir dakate man patinka, o ne kaip kazickiene kad kiek išrašau antibiotikus doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kitiems ligoniams 4u.gif
mes vakar buvom pas gydytoją, taip bijojau kad nepereitų į plaučius tie visi karkalai....tai gydytoja sako nu ką, kosulys sausėja, nelabai gerai, viskas leidžias žemyn doh.gif ot nuojauta mamos rolleyes.gif tai paskyrė gydymą iki ketvirtadienio, jei negeres būklė-antibai...bet jau naktį nebekarščiavo ir nebekosėjo, tai tikiuosi, kad sveikstam ir to brudo neprisireiks.... smile.gif
nepasakyčiau kad mūsų gydytoja iš blogųjų g.gif gal kai kada nuomonės, požiūriai ir nesutampa, bet...ji gi gydytoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 10 10, 08:59)
kita poliklinika krašuonoj  mirksiukas.gif  ir man ten patinka nedaug žmoniu, nes vienu metu buna vaiku daktare ir suaugusiu daktare, vietoj krauja paima, paskiepija, na kur privalomi skiepai... ir dakate man patinka, o ne kaip kazickiene kad kiek išrašau antibiotikus  doh.gif

Mes to nezinojom kad 2 poliklinikos...Visai tada gerai. Reiks suzinot kur ta Krasuona tik biggrin.gif

Braske, o koki gydyma jums paskyre? Kokius dabar vaistukus gydytojai raso iki antibu?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 10, 08:33)
Braske, o koki gydyma jums paskyre? Kokius dabar vaistukus gydytojai raso iki antibu?

kadangi mazius yra prie bronchitininkų, tai atitinkamas ir gydymas:
ryte ir vakare kvepuoti ventolinas ir fleksocidas, 2 k dienoj brontex sirupas, + umcaloras, vakare pries miega moncasta tabletyte. kas nesusidure su bronchitu, tai nelabai ir zinos sitų vaistų, bet mums tai jau labai gerai pažystami rolleyes.gif

tiesa pasakius Krasonos poliklinikos ir as nezinau net kur ji yra, nors ir uteniške blush2.gif biggrin.gif tik zinau kad tokia yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske09: 10 spalio 2012 - 09:00
QUOTE(braske09 @ 2012 10 10, 09:59)
ryte ir vakare kvepuoti ventolinas ir fleksocidas, 2 k dienoj brontex sirupas, + umcaloras, vakare pries miega moncasta tabletyte. kas nesusidure su bronchitu, tai nelabai ir zinos sitų vaistų, bet mums tai jau labai gerai pažystami rolleyes.gif

tiesa pasakius Krasonos poliklinikos ir as nezinau net kur ji yra, nors ir uteniške blush2.gif  biggrin.gif tik zinau kad tokia yra biggrin.gif

o jusu gydytoja ar gera? mes zinom tik ta, kur ligonine, karta teko net pirmos pagalbos kreiptis.
ir ar jusu daktare yra pediatre ar seimos, mes gal noretume pas vaiku, kad specializuotusi vaiku gydyme g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 10 spalio 2012 - 09:04
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 10, 09:01)
o jusu gydytoja ar gera? mes zinom tik ta, kur ligonine, karta teko net pirmos pagalbos kreiptis.
ir ar jusu daktare yra pediatre ar seimos, mes gal noretume pas vaiku, kad specializuotusi vaiku gydyme  g.gif

parašiau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia zinot nera, kad viena gydytoja butu labai gera, o visos kitos blogos. Tiesa sakant kiekviena turi savo nesamoniu ir apie kiekviena gali prisirinkti kalbu. Va aura. nepatiko ankstesne gydytoja, o mums puse velnio. Aisku buna susikerta nuomones ir pan. bet niekada nekisa vaikams antibu per prievarta (bent mums) visada stengiasi gydyti kazkuo kitu, skiepu mokamu niekada nesiule. Seniau ji labai mane nervindavo, del nepastovios savo nuotaikos, bet dabar nebekreipiu demesio. Kur reikia ir siuntimus gaunam ir siaip nebruka visokiu vitaminu ar kazko. Kitiems ir Lastauskai patinka biggrin.gif (va ten tai nerekomenduoju)
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 10 10, 09:59)
..

g.gif turit inhaliatoriu? elektrinis? vis pamasatau, bet pagija ir vel neperkam.
si karta maza arbatinuka nupirkau garinimui
Atsakyti