QUOTE(Sirvita @ 2012 10 10, 07:48)
nuo vakar ir mano mazylis serga
pas mus eiga kaip ir ta pati, sloga o ji kemsa ir kutena gerkle, o tada koseja lodamas iki viaukciojimo ir vemimo
uzsirasem pas daktare, itariu be antibu neissisuksim
bet praeita men jau juos gerem, uzburtas ratas gaunasi - jau galvoju apie pniaumo skiepa
as kasdien vaikams duodu 3kart dienoj po homeopatine influcido tablete, serga istiesu reciau, jie eina i darzeli, bendrauja su vaikais. serga isties reciau, tai pastebejau pries pora metu, kai sirginedavo vyresnis mano berniukas, emiau duoti tu vaistu, ir kol gere, jei sirgdavo, tai zyymiai lengviau, vos pakosedavo, net i darzeli eidavo. dabar duodu vel tuos vaistukus. jose labai mazai veikliu medziagu, jie homeopatiniai, tad tiketina, kad tikrai maziau pakenktu, nei lengva ranka israsyti antibiotikai. ju isvis patartina vengti, nes kas karta reikia duoti stipresniu, ir bakterijos tampa jiems atsparios ilgainiui
dar nuo ligu mums padejo juodojo ridiko sultys, jos gerai nuo kosulio. yra daug receptu internete. dabardar tas laikas, kai galima prisirinkti sermuksniu, putino uogu, as rinkau pirma karta siais metais. jos gausios vitaminu, jas galima saldyti ar kitaip paruosti. cheminius vaistus ar antibus stegiuosi duoti paskutiniu atveju. slopina imuniteta jie.
(antibus gave po karta gyvenime, 2,5 ir 5,5 m vaikai. yra tokia nuomone, kad net ir karta gavus, jie suardo zarnyno apsaugos sistema bakterine, kuri nebus tokia kaip buvus, bent taip girdejau
). daktarai daznai antibus raso, kad apsidraustu patys. Pamenu kaip israse viena mano jauneliui be reikalo tuos antibus...
Siaip, kad sveikesnis butu
Papildyta:
QUOTE(aura. @ 2012 10 10, 08:23)
na mes prisirašėm krašuonon pas Msilioniene, antibiotiku tikrai neskuba, nebent jau kokia 3-4 diena temp. ir pasitaria sumanim ir sako na ka rašom ar dar šia diena laukiam... , skiepu niekad nepiršo, neivieno mokamo
siuntimus duoda kur tik tau reikia
O ka reiskia Krasuonon, ar Krasuonos poliklinika
ar ji rajona si apima si gydytoja? Maniau kad Utenoje yra viena poliklinika, ar gal klystu as