Įkraunama...
Įkraunama...

Utenos mamų kampelis

QUOTE(Musyte24 @ 2012 09 27, 01:11)
Sveikutės 4u.gif
Sirvita, kaip jums šuniukas? Ar tiko?

..

viskas veikia, svarus, kaip naujas thumbup.gif
ar tiko paziuresim po poros savaiciu, nes cia gimtadienio dovana bus smile.gif
tai kolkas ciuciukas tyliai spintoje gyvena ir laukia gimtadienio
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 09 27, 09:49)

kaip jum be soskės sekasi? ax.gif

Puikiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jau net ir šuniukų nebebara lotuliukas.gif . Net negalvojau, kad taip sekmingai pasiseks iš pirmo karto thumbup.gif . Va tik dabar eidama miegoti ima gertuvę su vandeniu ir kol užmiega vis po truputuką vandens patraukia g.gif

O ir merliukas darosi nereikalingas. Anksčiau jį užsikišdavo už soskės, o dabar jis kaip ir vietos neturi lotuliukas.gif . Pagniaužo, pagniaužo or pakiša lėlei po galva.

Na slogos ir pas maniškę yra doh.gif . Tokie jau orai....
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2012 09 30, 18:49)
Puikiai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ..

dziugu girdeti thumbup.gif
Atsakyti
Kazkaip buvau pametusi sia tema, bet pagalvojau paziureti tarp Sirvitos rasytu zinuciu, kad ja atrast biggrin.gif Na kaip pavyko tie pyrageliai?

Oiii, papuoliau ne i ta temute...Kur dingo Uteniskiu temuke tada g.gif Beja, mano jaunelis irgi 2010 m gimes:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 01 spalio 2012 - 10:36
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 01, 10:35)
Kazkaip buvau pametusi sia tema, bet pagalvojau paziureti tarp Sirvitos rasytu zinuciu, kad ja atrast  biggrin.gif Na kaip pavyko tie pyrageliai?
Oiii, papuoliau ne i ta temute...Kur dingo Uteniskiu temuke tada  g.gif Beja, mano jaunelis irgi 2010 m gimes:)

tai prašom prisijungt ir čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 01, 11:35)
Kazkaip buvau pametusi sia tema, bet pagalvojau paziureti tarp Sirvitos rasytu zinuciu, kad ja atrast  biggrin.gif Na kaip pavyko tie pyrageliai?
Oiii, papuoliau ne i ta temute...Kur dingo Uteniskiu temuke tada  g.gif Beja, mano jaunelis irgi 2010 m gimes:)

sirvita ir cia lankosi biggrin.gif
kaip ir pirmas blynas sakyciau, taip ir pavyko rolleyes.gif sausoki jie pas mane gavosi g.gif ir trapus
suku galva kaip is mantingos teslos galima krepsiukus issikepti misrainem ar desertui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 10 01, 16:36)

suku galva kaip is mantingos teslos galima krepsiukus issikepti misrainem ar desertui g.gif

Nu gi paprastai labai (pakopinau):
Tešlą atšildyti, truputį pakočioti, taurele išspausti apskritimus, juos padalinti į dvi dalis. Vienus apskritimus palikti tokius, kokie yra, o kitiems mažesne taurele išspausti viduriukus. Apskritimų ir viduriukų skaičius turi būti lygus. Sveikų apskritimų kraštelius patepti plaktu kiaušiniu, subadyti šakute tešlą, kad kepdama nesipūstų, ant viršaus uždėti po apskritimą su skylute ir kraštelį vėl patepti kiaušiniu.

Arba toks variantas dar galimas http://kukuantratuku...-plikytu-kremu/
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 01, 11:35)

Nors apie pyragėlius čia nieko nežinom, bet kaip matau drąsiai gali paplepėti ir čia lotuliukas.gif

Dajolu, va tavo aprašytu receptu aš bandžiau, bet man kažkokia nesamonė gavosi doh.gif Ten nebent nemažo dydžio juos daryti reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2012 10 03, 01:01)
Nors apie pyragėlius čia nieko nežinom, bet kaip matau drąsiai gali paplepėti ir čia lotuliukas.gif

Dajolu, va tavo aprašytu receptu aš bandžiau, bet man kažkokia nesamonė gavosi doh.gif Ten nebent nemažo dydžio juos daryti reiktų g.gif

lotuliukas.gif na tie pyrageliai man tikrai geri. labai tinka mantingos sluoksniuota tesla, majonezas, sprotai, svoguniukas, kiausas trintas ax.gif nesausi man jie, gal kad sprotus dedu. kas ziuri kaloriju, gal daugokai ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2012 10 02, 23:18)
Nu gi paprastai labai (pakopinau):
...

aciukas bigsmile.gif issisaugojau
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2012 10 03, 00:01)

Na ziurint kokio dydzio spaudei apskritimukus g.gif na ne stopkes dydzio turi buti, o kokiu 5 cm skersmens. Man kai labai greitam reikia ir neturiu kada terliotis ir lipdyt pati, tai perku saldytus mantingos krepselius ir issikepu blush2.gif Ir tie sluoksniuoti buna didesni nei trapios teslos.
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2012 10 03, 23:37)
Na ziurint kokio dydzio spaudei apskritimukus  g.gif  na ne stopkes dydzio turi buti, o kokiu 5 cm skersmens. Man kai labai greitam reikia ir neturiu kada terliotis ir lipdyt pati, tai perku saldytus mantingos krepselius ir issikepu  blush2.gif  Ir tie sluoksniuoti buna didesni nei trapios teslos.

ane bigsmile.gif yra ir tokiu
kokia kaina?
Atsakyti