QUOTE(L'aurora @ 2012 09 15, 15:59)
siandien islydejom tetuka reisan. asaru pakalnes mums abiems, o eivilte neleidzia apsikabint - bando isskirt mus
Va, jau pavydas prasideda . Pas saviškę dar to nepastebėjau . Bet va dar prisimenu, kai mano dičkis mane saugodavo ir per balių niekas net pašokdinti manęs negalėdavo
QUOTE(L'aurora @ 2012 09 19, 16:23)
laba. eivilte tai neturi naktinio zaislo. diena issizaidzia, o miegui jai reikalingi 2 dalykai - pirstukas ir marliukas
O pas mus šiandien pirmas užmigimas be "siosės" . Buvome šiandien svečiuose pas tiotka, o ten yra jorkšyrų kalytė ir trys jos šuniukai (jiems jau mėnuo). Ieva žaidė žaidė su jais, o po to vienam atidavė savo soskę . Ui, kaip gražiai mažylis ją čiulpė . Pamaniau, kad bus gera proga su soske taip ir atsisveikinti.... Mes pamojom jai ATE ir namo išvažiavome:) . Prieš miegą buvo daug strioko... Vis ieškojo soskės... Jau buvau pora kartų vos nesuskydusi ir norėjau grąžinti tą gėrį Vėliau nusiramino pasakė, kad "au au niu-niu-niu" ir kažkaip užmigo... Tikiuosi, kad čia ir bus etapo su soske pabaiga Ech, kaip greitai laikas bėga...