Įkraunama...
Įkraunama...

Utenos mamų kampelis

QUOTE(L'aurora @ 2012 09 15, 15:59)
siandien islydejom tetuka reisan. asaru pakalnes mums abiems, o eivilte neleidzia apsikabint - bando isskirt mus  doh.gif

Va, jau pavydas prasideda smile.gif . Pas saviškę dar to nepastebėjau g.gif . Bet va dar prisimenu, kai mano dičkis mane saugodavo ir per balių niekas net pašokdinti manęs negalėdavo lotuliukas.gif

QUOTE(L'aurora @ 2012 09 19, 16:23)
laba. eivilte tai neturi naktinio zaislo. diena issizaidzia, o miegui jai reikalingi 2 dalykai - pirstukas ir marliukas

O pas mus šiandien pirmas užmigimas be "siosės" ax.gif . Buvome šiandien svečiuose pas tiotka, o ten yra jorkšyrų kalytė ir trys jos šuniukai (jiems jau mėnuo). Ieva žaidė žaidė su jais, o po to vienam atidavė savo soskę lotuliukas.gif . Ui, kaip gražiai mažylis ją čiulpė thumbup.gif . Pamaniau, kad bus gera proga su soske taip ir atsisveikinti.... Mes pamojom jai ATE ir namo išvažiavome:) . Prieš miegą buvo daug strioko... Vis ieškojo soskės... Jau buvau pora kartų vos nesuskydusi ir norėjau grąžinti tą gėrį doh.gif Vėliau nusiramino pasakė, kad "au au niu-niu-niu" ir kažkaip užmigo... Tikiuosi, kad čia ir bus etapo su soske pabaiga wub.gif Ech, kaip greitai laikas bėga...
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2012 09 20, 01:52)
...Ieva žaidė žaidė su jais, o po to vienam atidavė savo soskę lotuliukas.gif . Ui, kaip gražiai mažylis ją čiulpė thumbup.gif . Pamaniau, kad bus gera proga su soske taip ir atsisveikinti.... Mes pamojom jai ATE ir namo išvažiavome:) . Prieš miegą buvo daug strioko... Vis ieškojo soskės... Jau buvau pora kartų vos nesuskydusi ir norėjau grąžinti tą gėrį doh.gif  Vėliau nusiramino pasakė, kad "au au niu-niu-niu" ir kažkaip užmigo... Tikiuosi, kad čia ir bus etapo su soske pabaiga wub.gif  Ech, kaip greitai laikas bėga...

As tai dar tikslingai neatpratinu, kad jam darzelyje ramiau butu, bet va to pasekoje ir namie nori dienos metu su soske vaikscioti, tenka slepti
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 09 20, 09:05)
As tai dar tikslingai neatpratinu, kad jam darzelyje ramiau butu, bet va to pasekoje ir namie nori dienos metu su soske vaikscioti, tenka slepti

maniškiui darželyje marliukas geriausias draugas smile.gif kai liūdna vis jį nusistveria ax.gif

Sveikos 4u.gif

Musyt-geras žingsnis į priekį mirksiukas.gif jei užteks abiems kantrybės, tai viskas ok, nors mum tai pakankamai lengvai tas etapas praėjo, nes pats kaltas, soskėj skylę pats prakandžiojo lotuliukas.gif

Maniškis vakarais kokias dainas traukia :lotuliukas:visą dainą "Du gaideliai" išdainuoja. ir eilėraščius deklamuoja biggrin.gif auklėtoja išgyrė, kad labai muzikalus rolleyes.gif ech, bus gal koks kaip Merunas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske09: 20 rugsėjo 2012 - 13:21
QUOTE(Musyte24 @ 2012 09 20, 01:52)
Va, jau pavydas prasideda smile.gif . Pas saviškę dar to nepastebėjau g.gif . Bet va dar prisimenu, kai mano dičkis mane saugodavo ir per balių niekas net pašokdinti manęs negalėdavo lotuliukas.gif
O pas mus šiandien pirmas užmigimas be "siosės" ax.gif . Buvome šiandien svečiuose pas tiotka, o ten yra jorkšyrų kalytė ir trys jos šuniukai (jiems jau mėnuo). Ieva žaidė žaidė su jais, o po to vienam atidavė savo soskę lotuliukas.gif . Ui, kaip gražiai mažylis ją čiulpė thumbup.gif . Pamaniau, kad bus gera proga su soske taip ir atsisveikinti.... Mes pamojom jai ATE ir namo išvažiavome:) . Prieš miegą buvo daug strioko... Vis ieškojo soskės... Jau buvau pora kartų vos nesuskydusi ir norėjau grąžinti tą gėrį doh.gif  Vėliau nusiramino pasakė, kad "au au niu-niu-niu" ir kažkaip užmigo... Tikiuosi, kad čia ir bus etapo su soske pabaiga wub.gif  Ech, kaip greitai laikas bėga...

laba. pavydas jai jau senokai prasidejo. ne tik mus su vyru skiria, bet ir man su mama neduoda sneket arba su kuo nors telefonu. specialiai garsiai pradeda sneket, rekauut arba verkslena, kad "popa", nors is tikruju net nebuna uzsigavus.
mane tai tevai atpratino nuo soskes sakydami, kad katyte pasieme. tai sake, kad pykau ant kaciu visu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2012 09 20, 14:20)
maniškiui darželyje marliukas geriausias draugas smile.gif kai liūdna vis jį nusistveria ax.gif

Sveikos 4u.gif

Musyt-geras žingsnis į priekį mirksiukas.gif jei užteks abiems kantrybės, tai viskas ok, nors mum tai pakankamai lengvai tas etapas praėjo, nes pats kaltas, soskėj skylę pats prakandžiojo lotuliukas.gif

Maniškis vakarais kokias dainas traukia :lotuliukas:visą dainą "Du gaideliai" išdainuoja. ir eilėraščius deklamuoja biggrin.gif auklėtoja išgyrė, kad labai muzikalus rolleyes.gif ech, bus gal koks kaip Merunas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

turbut is mociutes muzikaluma paveldejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 09 20, 14:20)

Sveikos 4u.gif

Maniškis vakarais kokias dainas traukia :lotuliukas:visą dainą "Du gaideliai" išdainuoja. ir eilėraščius deklamuoja biggrin.gif auklėtoja išgyrė, kad labai muzikalus rolleyes.gif ech, bus gal koks kaip Merunas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi tikiuosi, kad užteks jai jau ir marliuko smile.gif . Beja, ji visur savo žaislus tempiasi, tai draugų turės per akis:)

O be soskės mes jau antra para... Šiandien pana liko be pietų miego, nes reikalavo, kad važiuotume pas ciuces sosės pasiimti smile.gif O vakare biškį paverkšleno ir užmigo. Beja, galiu pasakyti, kad vakar ji žymiai geriau miegojo be soskės thumbup.gif Kaip užmigo, tai ryte ir prabudo. O va su soske, tai naktį pora kartų keldavosi ir ieškodavo kur ją pametė doh.gif . Ne kartą teko ir lovytę atitraukinėti, nes soskė budavo tan užkritusi.
Tikiuosi, kad kantrybė manęs nepaliks.

Braške, nu smagu namuose dainininką turėti thumbup.gif . Vis linksmiau thumbup.gif
Pas mane tai šokėja auga lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas. o man tai idomu, ar labai pasikeite jusu vaikuciu dienotvarke, kai i darzeli pradejo eiti? ta prasme, ar daug anksciau jiems keltis reikia? eivilte tai pora valandu anksciau keliama, bet darzelyje rytais praso aukletoju i lova. tai jos leidzia pasnaust jai. biggrin.gif siaip kad ir keliasi anksti, bet ir guldau anksti ir gaunasi, kad ismiega iki 11 valandu naktinio miego (kai nejo darzelin, ismiegodavo apie 10). ir vis tiek jai norisi rytais miego g.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2012 09 21, 07:44)
labukas. o man tai idomu, ar labai pasikeite jusu vaikuciu dienotvarke, kai i darzeli pradejo eiti? ta prasme, ar daug anksciau jiems keltis reikia? eivilte tai pora valandu anksciau keliama, bet darzelyje rytais praso aukletoju i lova. tai jos leidzia pasnaust jai.  biggrin.gif  siaip kad ir keliasi anksti, bet ir guldau anksti ir gaunasi, kad ismiega iki 11 valandu naktinio miego (kai nejo darzelin, ismiegodavo apie 10). ir vis tiek jai norisi rytais miego  g.gif

gal ji tiesgiog megsta pamiegot mirksiukas.gif
kai mano keldavosi ir keliasi 6:30 -7. val tai jai niekms nesikeicia smile.gif
dabar jau gulam 21 lovoj bunam
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2012 09 20, 23:29)
...Tikiuosi, kad kantrybė manęs nepaliks.

Braške, nu smagu namuose dainininką turėti thumbup.gif . Vis linksmiau thumbup.gif
Pas mane tai šokėja auga lotuliukas.gif

pas mane tai meistrelis auga biggrin.gif kala, bruzina, sukioja

3 paros kritines buna, taip kad nedaug liko, laikykis mirksiukas.gif

QUOTE(L'aurora @ 2012 09 21, 07:44)
...ir vis tiek jai norisi rytais miego  g.gif

mano zirniukas tai sunkiai pietu miego dalaukia, nes kai anksciau keliasi tai ir pietu miegas anksciau turetu butu nei 12.30 tai kai pietu metas buna jam ne valgyt o miegot norisi labiau, manau del to asaryciu buna.
Bandysim nuo pirmadienio vel i darziuka eiti, ziuresim ka siandien daktare sakys
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 09 21, 09:56)
3 paros kritines buna, taip kad nedaug liko, laikykis mirksiukas.gif

Šiandien buvo trečias migdymas be soskiuko 4u.gif . Viskas kaip ir OK thumbup.gif . Zirzimo mažiau, bet vis barasi ant šuniukų lotuliukas.gif . Vis prašo, kad jau reikia važiuoti ir soskę pasiimti.

Pas mus grafikėlis dar geras. Miegam iki 10val., pietų miegas 14val. , nakčiai miegoti einame 22val. thumbup.gif

Tik neįsivaizduoju kaip bus darželyje su miegu g.gif . Ten kelintą valandą pietauja ir miegučio eina?
Atsakyti
darzelyje pietus 12.10 musu darzelyje, o po ko sisioja, prusiasi ir gula
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Sirvita, kaip jums šuniukas? Ar tiko?

Kaip kitiems darželinukams sekasi?
Kaip Varpeliams einasi? ax.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif
kaip čia pasakius-šiaip neblogai, tik nesupratau, lyg ir sloga nori lyst, vakar is daržo pasiėmiau bečiaudintį, pabėgo truptutį, namuose nebėgo, anktį ramiai miegojo, ryte atsikėlė vėl pradėjo čiaudėt doh.gif tai ir nežinau, nuvedžiau, perspėjau auklėtoją, kad jai ką, pasimsiu...teks vėl MB atostogas imt unsure.gif bet taip ir neaišku so jo ta sloga, gal vėl čia alerginė sloga, nes anakart buvo jau tokia sunki sloga, nei miegojo, neramus, MB 2 dienas pabuvo namie, atsikelė trečią dieną-kaip nieko ir nebūta...tai va ir suprask kaip nori doh.gif
O šiaip tai darželiu labai patenkinti.Niekaip neatsistebiu kaip taip greit jis tiek daug išmoksta-ir dainų, ir eilėraščių, ir pasakoja, kad piešė su rankytėm (darė visi vaikučiai rankyčių medį), įspudžių kupinas, viskuo patenkintas, o auklėtojos išvis super cool.gif ir visi vaikai labai draugiški, nei vieno piktybinio ar mušeikos nemačiau biggrin.gif

kaip jum be soskės sekasi? ax.gif
Atsakyti