QUOTE(braske09 @ 2012 09 13, 16:49)
Niu kaip laikotės, ko tylu, kaip sveikatos, kaip darželinukai?
Pas mus jau problemų su darželiu nebėra

tik verkia, kai reikia išsiskirti, bet greit nusiramina ir ramus būna visą laiką
Eiviltę mačiau - mergina užaugusi, senai matyta

, valgė visi, pusryčiavo, matyt kažką atsiminė, tai taip gailiai pradėjo raudoti

bet greit nurimo
Maniškis tai bijo, jei kažkas verkia, žiūri, klauso, kas čia bus

sakau auklėtojom gerai kad neįsijungia į kompaniją. ankščiau kai rėkdavo dar, tai jei kas kitas pradėdavo verkt, tai jis nutildavo tada
Finta - kaip tu???
labukas. truputi sergame. temperaturos turejo truputi, slogytes yra ir dantys dygsta. turbut viskas ir yra nuo dantu. ir valgydama suverkia, nes suskausta tuos besikalancius dantis. amziais rodo i burna ir sako popa
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2012 09 14, 09:21)
o kur ten jūs vasariško oro užsisakot?
nedaug, grupėj būna apie 6-7 vaikus

Laukiam ir Jūsų prisijungiant
Aš pagaliau išsprendžiau dilemą, ką daryt, kai prasideda ryte mašinoj raudos, kad "labai nenoliu dalzelin "

ir su saldainiais pratinau, nupirkau guminukų pokelį ir sakiau jei neverksi, tai duosiu, tai atsakė "nenoriu aš tavo saldanių, aš noriu mamos"

, o užvakar eilinį rytą pasakiau" gerai, nenori darželin, palieku tave lauke čia, būk vienas, išvažiuoju darban, čiau"

žiūri į mane ir kviečia "nebūsiu lauke vienas, NORIU DARŽELIN"

problema baigta
sveikinu issivadavus is problemos
Papildyta:
QUOTE(aura. @ 2012 09 14, 09:32)

IR NEVERKĖ KAI PALIKAI DARŽELI??

NAIŠRADINGA Tu

GERAI kai gali jau susikalbet o mes dar nekalbam, .. ir negalim susikalbet, bet pas mus jau trumpalaikiai susitarimai galioja, dar nesupranta kad veliau ...
mano užvakar buvo darželi, bet nuojaut sako kad verkė daug
tai dar vel nevedu, nes be musu daug dar verkiančiu
jo... paverkia ten daug kas. ir eivilte paskutine diena verke, reke, bet kai issiskyrem, nurimo. sake aukletoja, kad ta diena ir lovon pati prasesi, tai pagulde ja ryte pasnausti.
Papildyta:
QUOTE(dajolu @ 2012 09 14, 10:00)
Na maniske tai sunkiai issiskira, bet aukletojos sako kad neverkia daug ir ilgai. Tik sunku daugeliui vaiku kai reikia eit valgyt, sestis prie stalu, nori jie veiklos. Tai labai nedaug pas jus grupeje vaiku, nes pas Goda 12-13 buna, maziau 10 nera buve. Tai ir erzelys didesnis.
oi, as tai savo vyrui tik kritiniu atveju leisciau vest i darzeli. jau zinau kaip butu, jei vaikas nors kiek surektu. gal daugiau ir i darzeli nebeleistu vaiko

ne kitaip buna ir parduotuvese. jei tik surekia, tuoj perka kazka. kai su manim buna, tai kontroliuoju dar, bet kai vienus isleidziu i miesta, tai grizta su kruva zaislu, i kuriuos namie net neziuri