Įkraunama...
Įkraunama...

Utenos mamų kampelis

QUOTE(juzste @ 2012 09 04, 13:30)
Aciu uz sveikinimus Eglei  oro_buckis.gif  maniske siandien labai kaprizinga, nesusikalbu juodai  doh.gif
Oi jusu ispudziai apie darzelius.. as tai visai noreciau saviske nuvest, jauciu patiktu, bet per ziema susilaikysim, kad maziau ligu butu..  ax.gif

Sveikinimai EGLUTEI 4u.gif 4u.gif
O kodėl tu į darbelį neini? A???? Eglutei tikrai darželyje patiks thumbup.gif . Dar tokio komunikabilaus vaiko reikia paieškoti thumbup.gif

QUOTE(L'aurora @ 2012 09 04, 14:47)
musyte, del issiskyrimo tai niekas cia neaisku. eiviltei irgi nelabai reikia vaiku - zaidzia sau viena. kai kazkas priejo prie jos ir paeme jos kaladele, tai uzreke "pati!"... zodziu nori pati viena sau zaist. nezinia, kaip bus toliau. gal kai atsibos zaislai, prades bendraut su vaikais.

Maniškei reikia tik brolio ir jo draugų lotuliukas.gif . Priprato su didžiaisiais duotis doh.gif . Žodyne pagrindiniai žodžiai: BAIK MAMA, BAIK TETE, BAIK KIKA NENOJE, ČIA MANO....

Čiudų dar ir maniškė parodis:) Bet aš kaip jausdamą ją vėliau vesti pradėsiu lotuliukas.gif . Palauksiu kol jūsiškiai jau nurims blush2.gif
Atsakyti
ojoj siandien unsure.gif grupes duris praveriau, o Rapolas ne zingsnio i grupe, apsisuko, mano koja apsivijo ir neina, kaip ikastas stovejo - prisimine kas bus unsure.gif
Labai jau sunkiai palikau siandien, ir mylimuka meskuti idaviau ir dar soske ikisau, virkavo, graudinosi, bet visi 6 vaikuciai siandien suprato kad taip kasdien bus. Tai vienas lupa tempia tai kitas. Visi ant minksto kampo susodinti, aukletojos kalbina knygutes varto. Tai dar pabuvau ben kiek padelsiau.

nu kitaip nebus unsure.gif
Atsakyti
Sirvita 4u.gif
bet čia daugumai taip bus verysad.gif
aš kai nebuvau susidurus su tuo, tai nežinojau kas verkimas palikus.... kai pabuvau puse dienos, pamačiau, kas kaip tai man taip negera palikt taip tempiu guma atidelioju ....
Bršake kaip jums šiandien? gal geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 09 05, 10:18)
Sirvita  4u.gif
bet čia daugumai taip bus  verysad.gif
aš kai nebuvau susidurus su tuo, tai nežinojau kas verkimas palikus....  kai pabuvau puse dienos, pamačiau, kas kaip tai man taip negera palikt taip tempiu guma atidelioju ....
Bršake kaip jums šiandien? gal geriau  bigsmile.gif

geriau biggrin.gif kai palikau verkė labai, bet paskui auklėtoja sakė nuramino, ir į lauką išėjo, ir grupėj ramus buvo, taip kad mamos nepanikuokit lotuliukas.gif aš jau matau šviesą tunelio gale biggrin.gif laukiu žiniu apskabinus telefoną, šiandien pietų miegos darželį smile.gif

aura-o gal jums bus labai gerai, kodėl tu taip jau pesimistiškai nusiteiki? pvz kiti vaikai net nekreikia dėmesio kai maniškis verkia, arba ankščiau kai ramus būdavo, prieina prie vaikučio kuris verkia paglosto, pasako " neverk" smile.gif , arba priėjęs klausia "ko verki?" lotuliukas.gif

Sirvita- daug daug daug kantybės ir daug daug tablečių Sedatif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 09 05, 12:39)
geriau biggrin.gif  kai palikau verkė labai, bet paskui auklėtoja sakė nuramino, ir į lauką išėjo, ir grupėj ramus buvo, taip kad mamos nepanikuokit lotuliukas.gif aš jau matau šviesą tunelio gale biggrin.gif laukiu žiniu apskabinus telefoną, šiandien pietų miegos darželį smile.gif

aura-o gal jums bus labai gerai, kodėl tu taip jau pesimistiškai nusiteiki? pvz kiti vaikai net nekreikia dėmesio kai maniškis verkia, arba ankščiau kai ramus būdavo, prieina prie vaikučio kuris verkia paglosto, pasako " neverk" smile.gif , arba priėjęs klausia "ko verki?" lotuliukas.gif

Sirvita- daug daug daug kantybės ir daug daug tablečių Sedatif biggrin.gif  4u.gif

oi kaip faina, kai yra šviesa gale tunelio thumbup.gif
na kai buvau palikus pusvalandžiui, gal ir tiek neužtrukau, buvo apsiverkus....
mano gali užsieškot manes smile.gif ar savu ko nors, šiandien linoja esam namie tai patikėkit... kiek verkimo kiek ožiuku, nes namie reik but, lauke kiti žaidimai, na kelios dienos ir apsipras namie žaist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 09 05, 11:39)
..Sirvita- daug daug daug kantybės ir daug daug tablečių Sedatif biggrin.gif  4u.gif

pastaruju tikiuosi neprireiks nei mamai nei vaikui, nes viskas ne taip baisiai einasi 4u.gif
sake kad kai isejau neuzilgo nusiramino, si karta soske gelbejo ir meskutis. Atsisake valgyt, as atejau kaip tik pietus buvo, atsisedau salia jo lekstes, tai pats bulviu kose sukirto thumbup.gif pasijuokdamas dar, sypsodamasis.

Ale sauksto didumas doh.gif desertinis toks, ne arbatinis, tai vaikui ranka pertrumpa kad i burna pataikytu doh.gif nu bet pats valgo thumbup.gif miega zuikis dabar dar.

ojoj, vos nepamirsau pasidalinti video medziaga thumbup.gif , apie vaikucio paruosima ir adaptacija darzelyje.
http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 05 rugsėjo 2012 - 14:15
tai kur visos? g.gif

Rapolas siandien namie, unsure.gif atsikele su 38.2 tempos. Stresine temperatura g.gif serganciu grupej nebuvo, persalti irgi nebuvo kur
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 09 07, 11:15)
tai kur visos?  g.gif

Rapolas siandien namie, unsure.gif  atsikele su 38.2 tempos. Stresine temperatura g.gif serganciu grupej nebuvo, persalti irgi nebuvo kur

verysad.gif 4u.gif sveikit
nesuprasi iš kur suserga sad.gif
mes vis laukėm slogos, tai tik vakar vakare atsirado, kai jau pas brolį ji baigia dingt smile.gif
mes vakar diena buvom iki pietu darželį, sakė gera mergaitė, verkė tik kai Kornelijus verkė tik atvestas, bet nuramino ir gerai sakė. o per pietus kai buvau apsiimt, tai Kornelijus kaip kitas vaikas valgo ramus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 09 07, 10:15)
tai kur visos?  g.gif

Rapolas siandien namie, unsure.gif  atsikele su 38.2 tempos. Stresine temperatura g.gif serganciu grupej nebuvo, persalti irgi nebuvo kur

kaip jūsų sveikatos? g.gif

QUOTE(aura. @ 2012 09 07, 10:39)
verysad.gif  4u.gif sveikit 
nesuprasi iš kur suserga sad.gif
mes vis laukėm slogos, tai tik vakar vakare atsirado, kai jau pas brolį ji baigia dingt smile.gif
mes vakar diena buvom iki pietu darželį, sakė gera mergaitė, verkė tik kai Kornelijus verkė tik atvestas, bet nuramino ir gerai sakė. o per pietus kai buvau apsiimt, tai Kornelijus kaip kitas vaikas valgo ramus  wub.gif

mums tik rytas sunkus, išsiskyrimas, o paskui jau viskas čiki. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 09 08, 13:37)
kaip jūsų sveikatos? g.gif

Dar truputi yra tempos, vakar 37.7 panasiai laikesi, siandien jau vesesnis. Bet i kaimeli dar nevaziavom, o taip norisi, taip saulute sviecia graziai, nu vejas tai nemazas.
Bus matyt kaip ryt jausis, jei gerai tai i darzeli zygiuos
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 09 09, 10:00)
Dar truputi yra tempos, vakar 37.7 panasiai laikesi, siandien jau vesesnis. Bet i kaimeli dar nevaziavom, o taip norisi, taip saulute sviecia graziai, nu vejas tai nemazas.
Bus matyt kaip ryt jausis, jei gerai tai i darzeli zygiuos

mažiukas sad.gif o tai daugiau jokiu požymiu. gal tada gerklytė mažiukui.
na aš dar rytoj betkokiu atveju neveščiau smile.gif kad neatkristu
Atsakyti
taigi vat kad jokiu daugiau pozymiu, gerklyte rozine - normalios spalvos, nei kosulio nei slogos.
As kazkodel galvoju, kad tiesiog jis gavo nauja bacilu porcija is darzelio mikrofloros g.gif tai vat organizmas ir turejo su ja susigyventi, nes pilvukas jam urzge, burnbuliavo, bez..., ir paskui viduriukai minkstesni buvo, bet nesuviduriavo g.gif
Atsakyti