labukas. kaip cia tuscia negi visos po kaimus issilakstet? tada jums gerai. man tai dar ilgai neteks i kaima vaziuot. sedziu namie jau 3 savaites. koja susilauziau, tai ilgai teks namie pasedet o taip norisi kur islekt, ka nors nuveikt, galu gale papramogaut.
QUOTE(L'aurora @ 2013 06 02, 10:12)
labukas. kaip cia tuscia negi visos po kaimus issilakstet? tada jums gerai. man tai dar ilgai neteks i kaima vaziuot. sedziu namie jau 3 savaites. koja susilauziau, tai ilgai teks namie pasedet o taip norisi kur islekt, ka nors nuveikt, galu gale papramogaut.
O tau kas dabar atsitiko?
QUOTE(braske09 @ 2013 06 03, 08:16)
O tau kas dabar atsitiko?
i duobute pataikiau... biski kryptelejo ir luzo. gal jau senatve... juk budavo, kad dar ne taip kojos krypteli ir nieko. o cia su operacija, su visom plokstelem ir varztais
Laba. Vaje
As galvojau, kad viena tokia netikusi, amzinai niekam laiko neturiu, ale pasirodo cia visos panasios nera ne apie ka paskaityti
As galvojau, kad viena tokia netikusi, amzinai niekam laiko neturiu, ale pasirodo cia visos panasios nera ne apie ka paskaityti
labukas. su ankstyvu rudeniu jus visas ir jusu mazylius. kur taip visos dingusios? juk pasibaigt turejo atotstogos ir buvimai kaimuose. ziuriu, neskubat prie pc prisest
Sveikos
ar išmirėt visos, tema jau nuo rudenio ištuštėjusi
kaip gyvenat? kas naujesnio? reikia gi temą atgaivinti
ar išmirėt visos, tema jau nuo rudenio ištuštėjusi
kaip gyvenat? kas naujesnio? reikia gi temą atgaivinti
tikrai tuščia
LABA VISOMS
Ar dar užsukat čia?
Man toks klausimas iškilo lygtai buvom susikurusios fotki.com albuma vaikų..ar dar kuri ten užeina, ar jau užblokuotas?
Ar dar užsukat čia?
Man toks klausimas iškilo lygtai buvom susikurusios fotki.com albuma vaikų..ar dar kuri ten užeina, ar jau užblokuotas?
QUOTE(Sirvita @ 2017 01 16, 22:55)
LABA VISOMS
Ar dar užsukat čia?
Ar dar užsukat čia?