Sveikos
o mes tai abu namuose kariaujam bijau net į darželį vest, kai tie gripai siaučia sėdim ir laukiam pavasario ir geresnių dienų
Kaip kitos gyvenat?
Vasario 9 d. (šeštadienį) nuo 11 iki 15 val. kviečiame į Utenos mamų turgelį "Vaikams ir apie vaikus", kuriame galėsite parduoti, įsigyti, mainytis išaugtais vaikų drabužėliais, daiktais, žaislais, knygomis.
Sąlygos norinčioms ir turinčioms ką parduoti: tai turi būti pačių naudoti daiktai.
Išankstinė registracija ir platesnė informacija norinčioms prekiauti: tel.861017100, el.paštu: aurelija@uku.lt (registruotis iki vasario 7 d.)
Turgelis vyks Utenos A. ir M.Miškinių viešosios bibliotekos konferencijų salėje.
Sąlygos norinčioms ir turinčioms ką parduoti: tai turi būti pačių naudoti daiktai.
Išankstinė registracija ir platesnė informacija norinčioms prekiauti: tel.861017100, el.paštu: aurelija@uku.lt (registruotis iki vasario 7 d.)
Turgelis vyks Utenos A. ir M.Miškinių viešosios bibliotekos konferencijų salėje.
Sveiki mamukai
Kaip laikotės??
Aš tai darbais užsivertusi sėdžiu, kad net bijau prie SM prisijungti.... Va šiandien nutariau viską čia patikrinti . Einu paskaitinėsiu apie ką diskutuojate
Kaip laikotės??
Aš tai darbais užsivertusi sėdžiu, kad net bijau prie SM prisijungti.... Va šiandien nutariau viską čia patikrinti . Einu paskaitinėsiu apie ką diskutuojate
QUOTE(aura. @ 2013 01 08, 22:34)
o čia gyvų šiemet nerasta
Jo , jo, žiūriu nebegausios mūsų gretos
QUOTE(AuMa79 @ 2013 01 10, 10:19)
Na, o dabar po truputį sveikstam. Šonas prapjautas, bet vistiek jau pradedu tramdyt doh.gif Vaikai greitai atsigauna...
Kaip jūs jaučiatės? Jetau kaip nesmagu, kai tokios bėdos užklumpa...
QUOTE(finta @ 2013 01 10, 14:58)
Taip taip, pagausejo jau sausio 5 d.
Sveikinimai nuoširdžiausi . Prašom papasakoti daugiau . Kuo vardu? Kaip gimdymas praėjo ir t.t.
QUOTE(braske09 @ 2013 01 29, 13:26)
Kaip kitos gyvenat?
O mano Ievukas tai darželį be praleidinėjimo lanko . Piešiam, dainuojam, šokam.... Va penktadienį bus kažkoks pasirodymas tai iš grupės keturi vaikai dalyvauja - ŠOKS poromis . Mano panai kavalierius atiteko (čia gal kaip etatinei lankytojai toks pagerinimas ), O Milytei bernų nebeliko . Auklėtoja sakė, kad mūsų grupės mažyliai net geriau orentuojasi už metais vyresnius šokėjus:) .
Reiktų kada susibėgimą susiorganizuoti . Senai Juztę, Kameilą mačiau .
Na tikrai nuiroka čia pas mus
QUOTE(Musyte24 @ 2013 02 06, 10:09)
Va penktadienį bus kažkoks pasirodymas tai iš grupės keturi vaikai dalyvauja - ŠOKS poromis :super . Mano panai kavalierius atiteko (čia gal kaip etatinei lankytojai toks pagerinimas ), O Milytei bernų nebeliko . Auklėtoja sakė, kad mūsų grupės mažyliai net geriau orentuojasi už metais vyresnius šokėjus:) .
va čia tai geras, gaila kad mano šokėjo nėra ale atidirbam namuose, ir šokam, ir dainuojam, ir eilėraščius deklamuojam
niūru labai
Papildyta:
aš už
kur prapuolusios?
QUOTE(Musyte24 @ 2013 02 06, 11:09)
Jo , jo, žiūriu nebegausios mūsų gretos
Sveikinimai nuoširdžiausi . Prašom papasakoti daugiau . Kuo vardu? Kaip gimdymas praėjo ir t.t.
O mano Ievukas tai darželį be praleidinėjimo lanko . Piešiam, dainuojam, šokam.... Va penktadienį bus kažkoks pasirodymas tai iš grupės keturi vaikai dalyvauja - ŠOKS poromis . Mano panai kavalierius atiteko (čia gal kaip etatinei lankytojai toks pagerinimas ), O Milytei bernų nebeliko . Auklėtoja sakė, kad mūsų grupės mažyliai net geriau orentuojasi už metais vyresnius šokėjus:) .
QUOTE(braske09 @ 2013 02 07, 15:42)
Mes cia uz kadro
As ir mielai uz susimatyma
Prasom papasakot ka jus ten sokat ir deklamuojat. Reik ir mums ruostis, kad nebutumem atsilike kai nueisim
mano šokėjai temperatūra pakilo o taip norėjau pamatyt ka ten šoka, nes atrodo nieko nemoka ..... bent jau namie nerodo kaip šoka
na mano stebuklas 5 savaitės ėjo ir nesirgo o tai buvo pora dienu ir serga, na ir vesdavo sergančius
sakė ir musu partnerė irgi šiandien jau serga
norėtusi susibėgt bet kavinėj man baisu kai taip serga daukas
Sveikos
Susibeg butu tikrai smagu, paziuret kaip vaikuciai uzaugo ir pasikeite. Tik nelabai ir tinkama kavine yra, nes Antika uzsidare. Lauksim pavasario ir parke reiks susitikima daryt.
Susibeg butu tikrai smagu, paziuret kaip vaikuciai uzaugo ir pasikeite. Tik nelabai ir tinkama kavine yra, nes Antika uzsidare. Lauksim pavasario ir parke reiks susitikima daryt.
QUOTE(dajolu @ 2013 02 08, 22:50)
Sveikos
ane?man ten darbą rudeny siūlė
ligoniukams
sveikutes. oi kaip seniai besilankiau cia. lyg ir pernai vis to laiko neuztenka. tai dirbu, tai kokie reikalai, o kai buna geri orai, per iseigines su eivilte einam laukan. tik dabar sergu, biuleteni turiu. mama issiveze eivilte, kad neapsikrestu, tai mirstu is nuobodumo.
kaip visi gyvenat? ziuriu, pastaruoju metu nelabai plepat
Papildyta:
o kodel butinai antika?
kaip visi gyvenat? ziuriu, pastaruoju metu nelabai plepat
Papildyta:
QUOTE(dajolu @ 2013 02 08, 23:50)
Sveikos
o kodel butinai antika?