Oi, tai mūsų auklėtojos bent jau pailsėjo per šią savaitę .
Oi, o aš į darbą nenoriu.... Net baisu pagalvoti, kad atostogau jau į pabaigą eina...
Pavėluotai sveikinu Rapoliuką su ANTRUOJU tortadieniu
Ar ligos nesugriovė gimtadieninių planų?
Laurora, superinis tavo anekdotas:) Jau jį skaitai ir norisi šypsotis iš beviltiškos mūsų padėties....
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 12, 10:06)
kas tai per metodas? tik anglu kalbai tinka?kalbu telefonu anglu kalba gana daznai. yra labai gera programa google translate ,...
tinka ir kitoms kalboms metodas
http://www_saviugdos...girdas-karalius
google verteju tai naudoju, net is suomiu, estu kalbu verciausi
o kad taria tai negirdejau reiks pameginti aciu
QUOTE(Musyte24 @ 2012 10 13, 00:25)
..Pavėluotai sveikinu Rapoliuką su ANTRUOJU tortadieniu
..
..
aciukas sunkiai jautesi mazius, ir svarbiauisa kad po pietu miego gimtadienio diena prabudo su varvancia upeliu nosim, dabar jau geriau
Vaisiname Rapoliuko tortu
QUOTE(Sirvita @ 2012 10 14, 17:04)
tinka ir kitoms kalboms metodas
aciukas sunkiai jautesi mazius, ir svarbiauisa kad po pietu miego gimtadienio diena prabudo su varvancia upeliu nosim, dabar jau geriau
labai gražus tortas ir su prabėgusiu tortadieniu
Labas rytas
aura, Laurora-gal buvot susirinkime daržely, ką sakė?
Šiandien žvirblį išvedžiau jau vėl į daržą, galvojau kad bus ašarų po dviejų savaičių pertraukos, bet nieko, patenkintas baisiausia nustraksėjo Kiekvieną dieną vis klausinėjo kodėl nedirba darželis ir ar važiuosim darželin
Šiandien žvirblį išvedžiau jau vėl į daržą, galvojau kad bus ašarų po dviejų savaičių pertraukos, bet nieko, patenkintas baisiausia nustraksėjo Kiekvieną dieną vis klausinėjo kodėl nedirba darželis ir ar važiuosim darželin
Sveikutės
o ka gi ten pasakys nieko nauja kokia tvarka draželio, kokia programa vaiku, ka planuoja daryt, mokytis
na mes jau verkt pradedam, žino kad likt reikės
QUOTE(braske09 @ 2012 10 22, 09:12)
Labas rytas
o ka gi ten pasakys nieko nauja kokia tvarka draželio, kokia programa vaiku, ka planuoja daryt, mokytis
..Šiandien žvirblį išvedžiau jau vėl į daržą, galvojau kad bus ašarų po dviejų savaičių pertraukos, bet nieko, patenkintas baisiausia nustraksėjo Kiekvieną dieną vis klausinėjo kodėl nedirba darželis ir ar važiuosim darželin
ir mes siandien po 2 sav pertraukos jau darzelyje
susitikom viena mama, tai klause ar grupe pakeitem kad musu nera
irgi kazkaip keistai ramiai nuejo i grupe, galvojau bus sunku jam, o cia atrodo kad vaikas lauke kad pas lelias eis
Labas rytas
labukas. pagaliau vel iseigines.
taip, buvau. direktore pasnekejo is pradziu (bendrai apie tvarka), tada aukletojos... isrinktas tevu komitetas.
Papildyta:
eivilte po ligos atejus tik 1 karta nerami buvo, o pastaruoju metu issiskiriam taikiai. eidamos darziukan daug snekam apie vaikus, zino daug vaiku vardu, tai ir pasnekam apie kiekviena. gal kai labiau susipazino su vaikuciais, tai nebebaisu ir issiskirt. dabar jau noriai eina i grupe. pasakoja, kad piesia su teptukais, "du gaideliai" daineles istraukas man pasako. nu zodziu kitas vaikas dabar. tik rytais keltis nelabai nori. pas mus dar nesildo, tai is patalu istraukiu ja su pasiurpusia odele
QUOTE(L'aurora @ 2012 10 22, 10:19)
...tik rytais keltis nelabai nori. pas mus dar nesildo, tai is patalu istraukiu ja su pasiurpusia odele
ane? tai kur tu cia gyveni, kad nesildo, as galvojau visam mieste vienu metu ijungia
QUOTE(Sirvita @ 2012 10 22, 13:15)
ane? tai kur tu cia gyveni, kad nesildo, as galvojau visam mieste vienu metu ijungia
devynaukstyje prie ziedo. nezinau, bet gal pirmininkas neatsukes sil.mazge kokio kranelio, kad nesildytu ir pinigai pasitaupytu
Sirvita, labai dailus tortukas . Gal pati kepei?
O kaip pas jus sekasi kalbančiam šuniukui?
Ievukas šiandien irgi labai apsiraudojo . Pagaliau suprato, kas tas darželis
Aš netoki Lauroros gyvenu, tai šildymą tik šiandien vakare paleido Tai nuo šios dienos aš jau nebekaimietė . Grįžom į miestą
QUOTE(aura. @ 2012 10 22, 09:16)
QUOTE(Sirvita @ 2012 10 22, 13:15)
Aš netoki Lauroros gyvenu, tai šildymą tik šiandien vakare paleido Tai nuo šios dienos aš jau nebekaimietė . Grįžom į miestą
QUOTE(Musyte24 @ 2012 10 23, 00:44)
Sirvita, labai dailus tortukas . Gal pati kepei?
pati kepiau nuo -iki o tai vis pasilengvindavau sau darba pirkdama gatavai uzmaisytus biskvitu misinius drauge kelis kart sugedino, kad visai cia nenaminis gaunasi, tai pasitaisiau si kart
Suniukas bijau kad tuoj bus sumurzintas visas, kaip ten zmones islaiko minkstus zaislus svarius gal ant lentunos stovi. Maniski nesiojasi buciuoja, kandzioja nosi, soka su juo nori miegot kartu, tai neleidziu bo suva sneka nakti tada
zodziu riboju ta sunio niurkyma.
Nu ka galeciau pastebeti, zaislas tikrai vertas demesio, bet nera vertas pilnos jo kainos (145,- lt) ispusta kaina
siandien Rapolui buvo neramu, nes kai atejom visa gerkle mergyte raudojo, kol mama nurenginejo ir sake ji taip graudziai "mama, nepalik manes"
nu bet vyrukas neapsiraudojo siaip ne taip, nuzaidziau su tapukais
gerai kai taip ilgai galejot buti kaime, grynesniam ore
Labas rytas
maniškis tik akis pramerkia ir iškart klausimas: ar važiuosim darželin taip džiaugiasi, kai sulaukia teigiamo atsakymo
Šiandien įėjo ir sako "neverkia niekas" aš jam aiškinau, kad kai kas nors verkia, tu prieik, paguosk, žaislų atnešk ir nebeverks.O dar kai išgirdo kad auklėtoja su būgnu groja, vaikučiai šoka, tai net nurengt neduoda, bėga grupėn patenkintas
gundausi ir aš tuo šuneliu-o ką jis tiksliai daro, kokios jo funkcijos? skaičiuoja, pasakas seka, dainuoja ane?
maniškis tik akis pramerkia ir iškart klausimas: ar važiuosim darželin taip džiaugiasi, kai sulaukia teigiamo atsakymo
Šiandien įėjo ir sako "neverkia niekas" aš jam aiškinau, kad kai kas nors verkia, tu prieik, paguosk, žaislų atnešk ir nebeverks.O dar kai išgirdo kad auklėtoja su būgnu groja, vaikučiai šoka, tai net nurengt neduoda, bėga grupėn patenkintas
gundausi ir aš tuo šuneliu-o ką jis tiksliai daro, kokios jo funkcijos? skaičiuoja, pasakas seka, dainuoja ane?