Įkraunama...
Įkraunama...

Utenos mamų kampelis

QUOTE(Sirvita @ 2012 10 10, 13:18)
g.gif turit inhaliatoriu? elektrinis? vis pamasatau, bet pagija ir vel neperkam.
si karta maza arbatinuka nupirkau garinimui

neturim, turim duda smile.gif

QUOTE(aura. @ 2012 10 10, 17:54)
braske09 neteko girdet, sako roto virusas musu darželi? įdomu tiesa ar ne

kol kas negirdejau, paklausiu mamos, duosiu zinot mirksiukas.gif

QUOTE(L'aurora @ 2012 10 10, 19:07)
labukas. ir mes prisijungiam prie sirgaliuku  verysad.gif  nuo 6dienio eivilte koset pradejo ir su tempe virs 38 buvo. deja, antibiotikus geriam. mama priziurejo eivilte, kol dirbau, tai ka daktare israse, ta ir nupirko. na ka padarysi. is tikruju tai nezinau, ka ir duot, kai gerkle skauda. karstu arbatu negeria, o sirupai dauguma gal nuo gilesnio kosulio buna?  g.gif

sveikatos 4u.gif
radai darba? smile.gif

Sveikos 4u.gif

mes irgi gavom duda is pulmonologes nemokamai, tiksliau ji israse i komp vaistu knygele. mazius mano irgi alergiskas, tik neatrandam kam.va kaip ir dajolu rase.mes ir vilniuj buvom, bet rimtiems tyrimams dar per mazas....

na einam siandien po pietu pas gydytoja, tikiuosi kad situacija musu gereja (bent jau mano akim ir ausim biggrin.gif ) ir antibu nebegausim.
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 10 11, 10:05)

na einam siandien po pietu pas gydytoja, tikiuosi kad situacija musu gereja (bent jau mano akim ir ausim biggrin.gif  ) ir antibu nebegausim.

radau.mesoj. tik nezinau, kiek ten dirbsiu
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2012 10 11, 12:48)

su darbais tai nekas, ir as jieskau doh.gif ji kas rimciau tai butina labai geri anglu igudziai, kurie mano nera labai jau tokie super blush2.gif nors airijoj dirbdama kasdien kalbedavau, bet telefonu kalbetis su tiekejais visai kas kita.

ar esate girdeje toki "Kolobrio" metoda kaip greitai ismokti anglu kalba?
as tai gundausi, tik finigu reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 12 spalio 2012 - 07:10
QUOTE(L'aurora @ 2012 10 11, 11:48)

buvau ir as ten užlydus, tik man vadovė nepatiko unsure.gif kalbėjo su manim, o žiūrėjo į kompą biggrin.gif nė vieno kart į mane nepažvelgė ir galų gale pasakė kad darbo nėr šiuo metu g.gif pagalvojau kad labai nemaloni moteriškaitė ax.gif

aura-apie vejaraupius kol kas nieko negirdėt smile.gif

vakar buvom pas gydytoją ir gryžom laimingi-sparčiai sveikstam, jokių antibų, mažint po truputį vaistukus ir dar savaitėlę reabilituotis namuose smile.gif ale gi va MB atkrito... doh.gif tempa, kosti, siaubas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 10 12, 09:01)
buvau ir as ten užlydus, tik man vadovė nepatiko unsure.gif kalbėjo su manim, o žiūrėjo į kompą biggrin.gif nė vieno kart į mane nepažvelgė ir galų gale pasakė kad darbo nėr šiuo metu g.gif pagalvojau kad labai nemaloni moteriškaitė ax.gif

vakar buvom pas gydytoją ir gryžom laimingi-sparčiai sveikstam, jokių antibų, mažint po truputį vaistukus ir dar savaitėlę reabilituotis namuose smile.gif ale gi va MB atkrito... doh.gif tempa, kosti, siaubas... doh.gif

nea aš apie roto kalbu smile.gif nes kažka aukletojos kalbejosi kad daug vaiku bloguoja, nes jei viskas gerai pirm. noresiu abu vest daržan.

samgu kad sveikstat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 10 12, 08:08)
nea aš apie roto kalbu smile.gif nes kažka aukletojos kalbejosi kad daug vaiku bloguoja, nes jei viskas gerai pirm. noresiu abu vest daržan.

samgu kad sveikstat  4u.gif

ane?kazkaip uzsifiksavo vejaraupiai biggrin.gif bent jau pas mus grupėj tai visi peršalimo ligom sirguliuoja kiek auklėtojos informuotos-visi kosti, su tempom ir pan.
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 10 12, 09:15)
ane?kazkaip uzsifiksavo vejaraupiai  biggrin.gif  bent jau pas mus grupėj tai visi peršalimo ligom sirguliuoja kiek auklėtojos informuotos-visi kosti, su tempom ir pan.

tai gal nedaug vaiku, bet gal kurie yra tai sergantys g.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 10 12, 08:16)
tai gal nedaug vaiku, bet gal kurie yra tai sergantys  g.gif

nezinau, kazi ar leistu sergancius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 10 12, 08:07)
su darbais tai nekas, ir as jieskau doh.gif ji kas rimciau tai butina labai geri anglu igudziai, kurie mano nera labai jau tokie super blush2.gif nors airijoj dirbdama kasdien kalbedavau, bet telefonu kalbetis su tiekejais visai kas kita.

laba. negirdejau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2012 10 12, 09:01)

nu cia dabar... mesoj nera darbo?! naujiena pasakei. ten gi amziais jo buna. ypac ispjaustyme.

isivaizduoju, kaip nefaina, kai uzklumpa seimynines ligos. as ir pati sirguliuoju. coldrexa geriu. tik man nera tempes. sveikit 4u.gif
Papildyta:
o moteriskaite gal turi omeny is personalo skyriaus? jos ten visos kaip mimozos sedi ir su zmonemis akiu kontakto nepalaiko - atseit uzsiemusios labai su savo kompais
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2012 10 12, 09:15)
ane?kazkaip uzsifiksavo vejaraupiai  biggrin.gif  bent jau pas mus grupėj tai visi peršalimo ligom sirguliuoja kiek auklėtojos informuotos-visi kosti, su tempom ir pan.

o daug ten tokiu?
norejau eiviltei pries darzeli nupirkt eziuoles, kad imunine sistema stiprintu, bet vyras kategoriskai atsisake. sako, "gera apetita turi, viska valgo, uogas, pomidorus, vaisius kerta, o tu dar xemijom uzkist ja nori?. tai va, kaip gaunasi, kai nenupirkau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 10 12, 08:07)

kas tai per metodas? tik anglu kalbai tinka?kalbu telefonu anglu kalba gana daznai. yra labai gera programa google translate biggrin.gif , ten ivedi nezinoma zodi, paspaudi ant ikoneles desiniame kampe ir tau pasako net tarima, ta ikonele vos pastebima. kokia tik nori kalba, rekomenduoju isbandyti, man padeda, pasitikrini tarima, jei telefu reik kalbet pravercia. pasirankioju zodziu reikiamos srities, pasiziuriu tarima, paklausau kaip taria. jei turi pagrindus kalbos- esme padaryta, reikia tiesiog mokytis naujus zodzius.
Papildyta:
QUOTE(L'aurora @ 2012 10 12, 09:38)
laba. negirdejau  schmoll.gif
Papildyta:

nu cia dabar... mesoj nera darbo?! naujiena pasakei. ten gi amziais jo buna. ypac ispjaustyme.

pastoviai iesko mesos isgyslintoju, jau kokie 3 menesiai biggrin.gif reikalavimai-paklusti darbu vykdytojui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 12 spalio 2012 - 09:04
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 12, 09:06)
pastoviai iesko mesos isgyslintoju, jau kokie 3 menesiai  biggrin.gif reikalavimai-paklusti darbu vykdytojui  smile.gif

MB vis šaipėsi iš manęs, va, sako ir tu pabaigsi Riomerio teisės studijas ir tu eisi pas tą Saulių Poškų (iš Dviračio šou berods ar iš kur ten) dešrų kimšt, kaip jis šaiposi iš tų teisininkų, nu ir ką, nedaug trūko, tik būčiau į Utenos mėsą nuėjus dešrų kimšt lotuliukas.gif
o gal dar ir nueisiu g.gif ....
Papildyta:
QUOTE(L'aurora @ 2012 10 12, 08:38)
*nu cia dabar... mesoj nera darbo?! naujiena pasakei. ten gi amziais jo buna. ypac ispjaustyme.

**o moteriskaite gal turi omeny is personalo skyriaus? jos ten visos kaip mimozos sedi ir su zmonemis akiu kontakto nepalaiko - atseit uzsiemusios labai su savo kompais

***o daug ten tokiu?
norejau eiviltei pries darzeli nupirkt eziuoles, kad imunine sistema stiprintu, bet vyras kategoriskai atsisake. sako, "gera apetita turi, viska valgo, uogas, pomidorus, vaisius kerta, o tu dar xemijom uzkist ja nori?.  tai va, kaip gaunasi, kai nenupirkau  verysad.gif

* iš pradžių darbo užsiklausiau administracijoj.bet kadangi taip "maloniai" bendravo, tai mintimis pagalvojau kad nenorėčiau ir čia dirbt...
**Taip. pastebėjau.Galvojau kad pas jas darbe kažkas numirė lotuliukas.gif bet prieš mane sedėjo 3 vyrai, tai labai maloniai bendravo, bet kai mane pamatė, nuotaika dingo.... cool.gif
***mama sakė grupėj 2 vaikai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2012 10 12, 11:01)
MB vis šaipėsi iš manęs, va, sako ir tu pabaigsi Riomerio teisės studijas ir tu eisi pas tą  Saulių Poškų (iš Dviračio šou berods ar iš kur ten) dešrų kimšt, kaip jis šaiposi iš tų teisininkų, nu ir ką, nedaug trūko, tik būčiau į Utenos mėsą nuėjus dešrų kimšt lotuliukas.gif
o gal dar ir nueisiu g.gif  ....
Papildyta:
* iš pradžių darbo užsiklausiau administracijoj.bet kadangi taip "maloniai" bendravo, tai mintimis pagalvojau kad nenorėčiau ir čia dirbt...
**Taip. pastebėjau.Galvojau kad pas jas darbe kažkas numirė  lotuliukas.gif bet prieš mane sedėjo 3 vyrai, tai labai maloniai bendravo, bet kai mane pamatė, nuotaika dingo.... cool.gif
***mama sakė grupėj 2 vaikai unsure.gif

cia kaip per anekdota... tik su aukstuoju dirbant galima minimuma gaut ir sunkiai dirbt lotuliukas.gif

-Nu, labas…
-Klausyk, turiu bėdą, gal padėsi?
-Kokios bėdos? pinigų reikia?
-Ne, supranti, mano sūnus baigė vidurinę ir dabar nei dirba, nei mokosi.Sėdi man ant sprando….Gal galėtum jį įdarbinti pas save? Supranti, noriu, kad jis pažintų gyvenimą, taip kaip aš - dirbtų ir užsidirbtų, gerai?
-Nu bičas, kokios problemos, tegul ateina pirmadieniais, mokėsiu po

1000 eurų per mėnesį.
... -Ne, ne tai, Hari, aš noriu, kad jis iš tikro padirbėtų, nu, paprakaituotų, pasinervintų, ot taip kaip aš pradėjau.
-Nu, gerai bičas, tegu jis ateina antradieniais ir penktadieniais – gaus po 2000 eurų per mėnesį – tinka?
-Paklausyk, Hari, aš noriu, kad jis dirbtų kasdien nuo 8 iki 5 ir gautų po 600 litų per mėnesį.
-Nu, tada sunkiai.Matai, bičas, tokį darbą norint gaut, reikia aukštąjį baigti…

tai kurie vaikuciai cia tokie stipruoliai, kad taip atsilaiko?
Atsakyti