Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 10 10, 10:24)
Teva irgi turi Boscha, gal 3 metus jau. Jokiu nusiskundimu nera. Veikia kuo puikiausiai thumbup.gif
Vienintelis dalykas, kuris yra uzstirges - kai isskalbiau pukine striuke, tai jos pilnam isdziovinimui ( kad  niekur neliktu jokiu sulipusiu puku) prireike labai daug ciklu (gal 15 trumpu), nes dziovykle pagal dregmes kieki nustato kad jau sausa, istrauki - o viduje dar pilna neisdiuvusiu puku. Galu gale isdziovinome ja, bet pusdieni reikejo karts nuo karto vis jungineti. Idomu, kaip su kitom dziovyklem butent pukiniu striukiu atzvilgiu? Visa kita dziovina idealiai 4u.gif

Jei džiovyklė turi programą pagalvėms (Siemens WT48Y880DN), rezultatas turėtų būti kiek greitesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2012 10 10, 09:40)
man idomu kiek padideja elektros sąskaita įsigijus džiovyklę? gal lyginate mažiau rūbų? tai gal išeina ant to pačio  g.gif

kadangi elektros sunaudojam ir taip nemažai, nepasakyčiau, kad labai pasijautė pradėjus naudoti džiovyklę. lyginu praktiškai tik vyro marškinius, ir tai ne visada - nebent jeigu perdžiovinu. manau naujos džiovyklės naudoja gal dvigubai mažiau elektros negu mūsiškė, bet tai vienintelis jos minusas, todėl pamąstėm, kad mesti lauk ir mokėti 2000 kol kas neapsimoka, nes veikia puikiai, nors programų mažai.
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 10 10, 09:24)
Teva irgi turi Boscha, gal 3 metus jau. Jokiu nusiskundimu nera. Veikia kuo puikiausiai thumbup.gif
Vienintelis dalykas, kuris yra uzstirges - kai isskalbiau pukine striuke, tai jos pilnam isdziovinimui ( kad  niekur neliktu jokiu sulipusiu puku) prireike labai daug ciklu (gal 15 trumpu), nes dziovykle pagal dregmes kieki nustato kad jau sausa, istrauki - o viduje dar pilna neisdiuvusiu puku. Galu gale isdziovinome ja, bet pusdieni reikejo karts nuo karto vis jungineti. Idomu, kaip su kitom dziovyklem butent pukiniu striukiu atzvilgiu? Visa kita dziovina idealiai 4u.gif

Pas mus yra programa pukiniams rubams, bet dar neteko jos panaudot, tai kai isbandysiu, parasysiu kaip dziovina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2012 10 10, 10:40)
man idomu kiek padideja elektros sąskaita įsigijus džiovyklę? gal lyginate mažiau rūbų? tai gal išeina ant to pačio  g.gif

Aš nieko nelyginu, tik džiovinu. Džiovinimui skiriu i savaite 3-4 kartus, planuoju iki 25 litu maksimum. Ima nemažai energijos, bet džiovyklės kaina maža.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 10 10, 09:35)
mūsų sena senutėlė, bet vaiko pūkinį kombinezoną džiovinau gal 5 valandas, nes guzavosi žiauriai.

tai vat ir as vargau su savo puke - ji istiesu nemaza, toks puspaltis. Tai ir idomu - kazin kaip tos spec programos pukams veikia?..
Papildyta:
QUOTE(spilgiukee @ 2012 10 10, 09:40)

Saskaitos aisku, kad padideja, bet pliusai dziovykliu yra tame, kad skalbiniai nedziusta kambaryje visa diena, visa dregme nuo skalbiniu neeina i ora ( na nebent namie labai sausas oras, tada jau nebe pliusas ax.gif ) ir dar dziovykle skleidzia daug silumos. Pas tevus ji stovi kambaryje, o namas senas, turi problemu su sildymu, tai tam kambaryje buna silciausia, nes dziovykle pakelia temperatura kokiais 4 laipsniais 20 m. kv. kambariui.
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2012 10 10, 13:18)
Aš nieko nelyginu, tik džiovinu. Džiovinimui skiriu i savaite 3-4 kartus, planuoju iki 25 litu maksimum. Ima nemažai energijos, bet džiovyklės kaina maža.

Na, kainų yra įvairių smile.gif O šiaip marškinukus į darbą manau reikės lyginti, mėgstu, kad būtų kaip stygos biggrin.gif Šiuo metu vienintelis likęs dalykas, kuris mane baugina yra elektros sąnaudos g.gif
Papildyta:
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 10 10, 13:26)
Saskaitos aisku, kad padideja, bet pliusai dziovykliu yra tame, kad skalbiniai nedziusta kambaryje visa diena, visa dregme nuo skalbiniu neeina i ora ( na nebent namie labai sausas oras, tada jau nebe pliusas ax.gif ) ir dar dziovykle skleidzia daug silumos. Pas tevus ji stovi kambaryje, o namas senas, turi problemu su sildymu, tai tam kambaryje buna silciausia, nes dziovykle pakelia temperatura kokiais 4 laipsniais 20 m. kv. kambariui.

pas mus problema ir yra, kad neturime vietos žiemą kur juos džiaustyti, o ir drėgmė labai jaučiasi... skalbiame galima sakyti po vieną mašiną per dieną, tai džiovyklė nesiilsi niekada smile.gif mane erzina, kad nėra vietos kur apsisukti namie per tas pastatomas džiovykles doh.gif o miegamajame tai nemėgstu iš viso skalbinių, nes miegot neįmanoma blink.gif
šilumos pas mus netrūksta, bet ji man kaulų niekada ir nelaužė lotuliukas.gif galima juk langą atsidaryt tongue.gif

Dar gal kas nors patars, kokios pagrindinės džiovyklės programos rekomenduojamos... Tendencija tokia, kad visi tie buitiniai prietaisai dažniausiai turi daug nereikalingų funkcijų, kurias panaudosi gal tik kartą gyvenime... Tai kam už tai mokėti pinigus??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2012 10 10, 16:05)
pas mus problema ir yra, kad neturime vietos žiemą kur juos džiaustyti, o ir drėgmė labai jaučiasi... skalbiame galima sakyti po vieną mašiną per dieną, tai džiovyklė nesiilsi niekada smile.gif mane erzina, kad nėra vietos kur apsisukti namie per tas pastatomas džiovykles doh.gif  o miegamajame tai nemėgstu iš viso skalbinių, nes miegot neįmanoma blink.gif

Kaip sake viena drauge isisgijus dziovykle i maza nuomojama butuka - o koks skirtumas kas vieta uzima - ar pastatoma dziovykle ar skalbykels tipo? su sia bent slapi rubai nekaba po para tongue.gif

O del funkciju -sakycia praktiskai visos programos buna naudojamos - sintetikai, sausam dziovynimui, ypac sausam. Dar vienas pliusas - kai drabuziu reikia rytojui, ir net ant gyvatuko jie per nakti neisdizus ( dzinsai pvz), o i dziovykle imeti - ir uz valandos turi smile.gif Aisku nedaznai pasitaiko, bet kartias labai patogu, ypac kai yra vaiku labai pravercia mirksiukas.gif
Atsakyti
Visų vidutinio tipo džiovyklių kaina apie 2000,00 plius minus šimtas, ir visur panašios programos. Didžiulio kainų skyrtumo dėl programų gausos tikrai nėra. Aš naudoju vieną paprastą džiovinimo programą tipo baltiniams, sintetikai.
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 10 10, 16:15)
Kaip  sake viena drauge isisgijus dziovykle i maza nuomojama butuka - o koks skirtumas kas vieta uzima - ar pastatoma dziovykle ar skalbykels tipo? su sia bent slapi rubai nekaba po para  tongue.gif

pas mus vienintelis išsigelbėjimas - didelė vonia thumbup.gif tad šalia skalbimo mašinos jai vietos tikrai yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2012 10 10, 17:22)
Visų vidutinio tipo džiovyklių kaina apie 2000,00 plius minus šimtas, ir visur panašios programos. Didžiulio kainų skyrtumo dėl programų gausos tikrai nėra. Aš naudoju vieną paprastą džiovinimo programą tipo baltiniams, sintetikai.

Programos skiriasi, geresni modeliai leidžia džiovinti tai, ko pagal etiketę džiovinti džiovyklėje negalima.
Tiesiog kitas klausimas - ko kam reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 10 spalio 2012 - 16:31
QUOTE(speedy @ 2012 10 10, 17:31)
Programos skiriasi, geresni modeliai leidžia džiovinti tai, ko pagal etiketę džiovinti džiovyklėje negalima.
Tiesiog kitas klausimas - ko kam reikia.

Na, mes apsilanke parduotuse kaip ir apsisprendeme, kad noretume Bosch dziovykles, su jom - maziausios elektros sanaudos 1600kWh. Bet kainos ju skiriasi kardinaliai:
http://www.mediashop...iovinimo-masina
Baigiu prazilti, neissirenku doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2012 10 10, 22:35)
Na, mes apsilanke parduotuse kaip ir apsisprendeme, kad noretume Bosch dziovykles, su jom - maziausios elektros sanaudos 1600kWh. Bet kainos ju skiriasi kardinaliai:
Baigiu prazilti, neissirenku doh.gif  doh.gif  doh.gif

Viršutinė ne pati ekonomiškiausia: A-40%
Vidurinė dviejų metų senumo modelis.
Apatinė trijų metų senumo modelis.
4u.gif
Atsakyti