Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

QUOTE(vasara_ @ 2012 09 18, 13:33)
dėl energijos visiškai sutinku, tik va kiek reikalinga ir naudinga ta funkcija Iron aid g.gif  bigsmile.gif

visiskas Shhhhhhhhh

QUOTE(Samanaika @ 2012 09 21, 10:14)
As ta pacia dilema turejau prie metus. Issirinkau su Iron aid, dabar gailiuosi... doh.gif
Nenaudoju as  sios funkcijos, vis tiek marskinius ir po jos reikia lyginti. O visu trikotazu, patalyniu, istrauktu ir sulankstytu iskart po dziovinimo ir be Iron aid galima nelyginti.
Rezultatas- nanaudoju Iron aid, bet uz elektra ploju kaip turi but  verysad.gif
Rinkites geriau A klases  4u.gif

drinks_cheers.gif gerai lygina tik sintetika, bet mes tokiu drabuziu beveik neturim schmoll.gif

QUOTE(IceT @ 2012 10 01, 16:12)
Pritariu 100 proc., ta Iron Aid funkcija tikrai nieko  gero, ji maza  pasiglamzyma panaikina, O jei labiau pasiglamze, tai  tos lyginimo operacijos rezultatas beveik nulinis, tik elektros sanaudos isauga tai oj oj oj .  Kai rinkausi, mane suviliojo si funkcija, dabar gailiuosi, kad nepirkau A klases.

ir man tas pats doh.gif bet pats likimas leme kad ta klaida istaisyciau biggrin.gif sugedo ji pas mane po 2 sav., tad dabar renkuosi i kokia keisti. Bet imsiu tik ekonomiska mirksiukas.gif
Atsakyti
o kuri skalbyklė skaitosi taupesnė elektros atžvilgiu? A-50 proc. ar A-30 proc. kažkaip nesigaudau aš tuose dalykuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2012 10 09, 15:31)
o kuri skalbyklė skaitosi taupesnė elektros atžvilgiu? A-50 proc. ar A-30 proc. kažkaip nesigaudau aš tuose dalykuose  blush2.gif

A 50 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 10 09, 16:07)

O koks rekomenduojamas brand'as? populiarumas man nesvarbu smile.gif svarbu kokybė (į Mielę neįkandam aišku blush2.gif )
Atsakyti
Nesu eksperte siuose reikaluose, is savo patirties galiu pasakyt tik apie Bosch, dar po kol kas nenusivylem (ne vien apie dziovykle eina kalba, ja turim dar nesenai) 4u.gif
Atsakyti
O jei yra skalbyklė+džiovyklė kartu, tai nieko gero , ane g.gif nes gaunas pigiau, o turbūt funkcijų taip gerai neatlieka, kaip atskirai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2012 10 09, 17:16)
O koks rekomenduojamas brand'as? populiarumas man nesvarbu smile.gif svarbu kokybė (į Mielę neįkandam aišku  blush2.gif )

Electrolux EDH97981W thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 10 09, 17:07)
O jei yra skalbyklė+džiovyklė kartu, tai nieko gero , ane g.gif nes gaunas pigiau, o turbūt funkcijų taip gerai neatlieka, kaip atskirai? g.gif

mes keletą modelių žiūrinėjom ateičiai, tai jos kaip suprantu skalbia tarkim 6 kg, o džiovina tik 3, tai tuos likusius 3 kg šlapių skalbinių vistiek sėkmingai turi kažkur susidžiauti. gal tik mano matytuose modeliuose taip buvo? gal klystu.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 10, 09:08)
Electrolux EDH97981W  thumbup.gif

cia ta vadinama kondensacine? ax.gif kaina gera thumbup.gif
dar vis žiūrinėju į Boshus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 10 09, 16:54)
Nesu eksperte siuose reikaluose, is savo patirties galiu pasakyt tik apie Bosch, dar po kol kas nenusivylem (ne vien apie dziovykle eina kalba, ja turim dar nesenai) 4u.gif

Teva irgi turi Boscha, gal 3 metus jau. Jokiu nusiskundimu nera. Veikia kuo puikiausiai thumbup.gif
Vienintelis dalykas, kuris yra uzstirges - kai isskalbiau pukine striuke, tai jos pilnam isdziovinimui ( kad niekur neliktu jokiu sulipusiu puku) prireike labai daug ciklu (gal 15 trumpu), nes dziovykle pagal dregmes kieki nustato kad jau sausa, istrauki - o viduje dar pilna neisdiuvusiu puku. Galu gale isdziovinome ja, bet pusdieni reikejo karts nuo karto vis jungineti. Idomu, kaip su kitom dziovyklem butent pukiniu striukiu atzvilgiu? Visa kita dziovina idealiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 10 10, 09:24)
Teva irgi turi Boscha, gal 3 metus jau. Jokiu nusiskundimu nera. Veikia kuo puikiausiai thumbup.gif
Vienintelis dalykas, kuris yra uzstirges - kai isskalbiau pukine striuke, tai jos pilnam isdziovinimui ( kad  niekur neliktu jokiu sulipusiu puku) prireike labai daug ciklu (gal 15 trumpu), nes dziovykle pagal dregmes kieki nustato kad jau sausa, istrauki - o viduje dar pilna neisdiuvusiu puku. Galu gale isdziovinome ja, bet pusdieni reikejo karts nuo karto vis jungineti. Idomu, kaip su kitom dziovyklem butent pukiniu striukiu atzvilgiu? Visa kita dziovina idealiai 4u.gif

mūsų sena senutėlė, bet vaiko pūkinį kombinezoną džiovinau gal 5 valandas, nes guzavosi žiauriai.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 10 10, 09:35)
mūsų sena senutėlė, bet vaiko pūkinį kombinezoną džiovinau gal 5 valandas, nes guzavosi žiauriai.

man idomu kiek padideja elektros sąskaita įsigijus džiovyklę? gal lyginate mažiau rūbų? tai gal išeina ant to pačio g.gif
Atsakyti