Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 3

Labas merginos. Man labai reikia jusu patarimo. Ar matavote kiek jusu dziovykle ima elektros? Paprastas dziovinimas 6 kg sintetikai, 1,5 valandos darbo ir 2,8 kilovato? Cia normalu ar ne? Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2012 10 07, 16:16)
Labas merginos. Man labai reikia jusu patarimo. Ar matavote kiek jusu dziovykle ima elektros? Paprastas dziovinimas 6 kg sintetikai, 1,5 valandos darbo ir 2,8 kilovato? Cia normalu ar ne? Labai aciu uz atsakyma  4u.gif

Čia priklauso nuo džiovyklės. Vienai normalu, kitai - gryna nesąmonė.
Papildyta:
QUOTE(Yyy @ 2012 10 07, 14:18)
O nesuprantu, šitai pavyzdžiui reikia šlangos vandeniui išleisti ? g.gif http://www.technikan...-wts86583sn.htm

Jei gu norite kondensatą išleisti į kanalizaciją, tada reikia. Bet tai nėra būtina.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 07, 16:06)

Jei gu norite kondensatą išleisti į kanalizaciją, tada reikia. Bet tai nėra būtina.

o kur dar jį dėt? g.gif išsemt? nesusidūrus, neįsivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 10 07, 17:11)
o kur dar jį dėt? g.gif išsemt? nesusidūrus, neįsivaizduoju  blush2.gif

Yra tam skirta kondensacinė talpa.
Atsakyti
Aciu speedy,bloga skalbykle, bet dar galiu pasikeisti. O i ka ziureti i vatus, siuo atveju 1600, ar i energia, sita B? Patark g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2012 10 07, 17:18)
Aciu speedy,bloga skalbykle, bet dar galiu pasikeisti. O i ka ziureti i vatus, siuo atveju 1600, ar i energia, sita B? Patark  g.gif

Taupiųjų energija būna A-50%, A-30%. Tai 2 kartus ir dar mažesnės energijos sąnaudos nei Jūsų džiovyklės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 07 spalio 2012 - 16:22
QUOTE(speedy @ 2012 10 07, 12:18)
Mes stengiamės nepražiopsoti signalo  biggrin.gif

pas mane, kai ji pačioj tolimiausioj patalpoj, tai aš niekad negirdžiu signalo, vis bėgioju pažiūrėt, kar tais užtaikau, kartais ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leliukas @ 2012 10 07, 11:17)
Sveiki, o ši džiovyklė turi lentyną batams?

Jau gavove, isbandeme, patiko thumbup.gif lentyna batams yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 09 04, 21:10)

Mano irgi tokia thumbup.gif , jau metai bus kaip turiu. Na is pradziu vyrui sakiau kam man ji tik dar vienas griozdas papildomas bute , bet dabar neisivaizduoju ka daryciau augindama du pametinukus ir dar tokiu laiku kai nera sildymo.

QUOTE(Yyy @ 2012 10 07, 14:18)
O nesuprantu, šitai pavyzdžiui reikia šlangos vandeniui išleisti ? g.gif http://www.technikan...-wts86583sn.htm

pas mane dar vis nepajungta i kanalizacija biggrin.gif , bet man ir nesudaro dideliu problemu kas kelinta dziovinima ispilti ta stalciuka su vandeniu smile.gif
Atsakyti
O tai super, aš irgi tada ispilynesiu biggrin.gif nereiks del žarnos skylės sienoj daryt..

ir pastoviai tą. liniuotę. doh.gif man meta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yyy: 08 spalio 2012 - 09:01
QUOTE(Yyy @ 2012 10 07, 13:18)

Pas tevus panasus boschas, tai kur skalbyklese mes pilam miltelius, cia analogiskas stalciukas, kuris kaupia vandeni. Per viena dziovinima jame susikaupia vandens nuo 1/3 iki 2/3 visos talpos. Ispilam paprastai kiekivena karta. Siaip geras sprendimas, jei nera galimybes dziovykle prijungti prie kanalizacijos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 10 08, 10:04)
Pas tevus panasus boschas, tai kur skalbyklese mes pilam miltelius, cia analogiskas stalciukas, kuris kaupia vandeni. Per viena dziovinima jame susikaupia vandens nuo 1/3 iki 2/3 visos talpos. Ispilam paprastai kiekivena karta. Siaip geras sprendimas, jei nera galimybes  dziovykle prijungti prie kanalizacijos.  ax.gif

Kaip gerai bigsmile.gif mažiau bus vargo su kanalizacija, išpilsiu irnesakyk.gif thumbup.gif
Atsakyti